Merhaba kızlar bende araştırken sizin buradaki yorumlarınızdan cesaretlenip bulgaristanda ki siteden getirttim, hemde 3 kutu krem, 2 kutu serum:)
Kullanmaya başlayalı bir hafta olmadı henüz, elbette etkilerini de görmeye henüz başlamadım.
Fakat önceden temkinli davranıp yüzümün lekeli bölümlerinin fotoğraflarını çektim. Bir ay sonra yeni fotoğraflar ile karşılaştırıp sizlerle paylaşacağım.
arkadaşım ben okadar ürün denedimki nette ki 30 lirayı verecek sabrım kalmadı ama 4 lirayada nasıl nerede bulunur bilmiyorum sen bi çaresini bulursan banada mesaj at gelin birlik olalım bee valla evimdeki lekelere çare buluyorum da yüzümdekilere bulamıyorum
merhaba arkadaşlar.achromin krem yorumlarını okuduktan sonra ben de bu ürünü almaya karar verdim.aslında biodermanın leke açıcı setini almayı düşünüyordum ama kısa sürede etkisini görmek istediğim ve yaz geldiği için bu ürünü 2 önce aldım.burada bulgaristanlı bir bayanın satış mağzasından aldım.beyazlatıcı kremini 4 tl serumunu ise 10 tl ye aldım.maskesi yoktu.siparişini verdim en kısa zamanda onu da kullanmaya başlayacağım.serumun son kullanma tarihi 2013 .beyazlatıcı krem diye yazan ürünün tarihi 10/2012 .serum güzel kokuyor fakat beyazlatıcı krem serum gibi kokmuyor.değişik bir kokusu var .acaba sizlerinki de aynı mı kokuyor?.benim yüzümdeki lekeler güneş lekesi ve sivilce lekesi.sivilce lekeleri yaklaşık 8 aylık filan. güneş lekeleri ise 2 senelik vardır.32 yaşındayım ve bu yaşta sivilce lekesine sahip olmamdaki etkeni size anlatayım.1 sene önce dior' un serumunu almıştım.hücre yenileyici toksit atıcı kuvvetli bir serum.benim cildimin altında çok fazla sebum fazlası vardı.komedonlar vardı. neyse ben bu ürünü kullanmaya başladıktan bir ay sonra derinin altında ne var ne yoksa kustu.inanılmaz derecede moralim bozulmuştu.bu kusma tam 5 ay sürdü.sonuç bir sürü sivilce lekesi.ben achromini kullanmaya başladım ama en büyük korkum gözeneklerimi tıkayıp siyah nokta oluşturması.ürünün yapısı biraz yağlı gibi geldi.umarım bir sorun çıkarmaz ve lekelerimden kurtulurum.ama şu da bir gerçek ki ürünü kullanmadan da faydalı olup olmayacağını bilemeyiz.zaten 1 hafta gözlemleyeceğim.cildimin sebum ürettiğini görürsem kremi kullanmayı kesicem.sonuçları sizlerle paşlarım.
forum içinde konuların altına telefon numarası site ismi falan yazmak yasak diye biliyorum ama özelden mesajla bana bilgilerini gönderebilirsin magaza telefonu falan çok iyi olur inş. fayda görürsün kısa zamanda ben takip ediyo olucam canm teşekkürler
kızlar ya bn bu kremı alıcam ama netdede yok sıtesı nerden alabılırım yardımcı olun lutfen
BAKTIMDA arıyrom telfonları kplı ulasamıorumkı bna ozel mesj atarmısın hngı sıteler bnlar
ttlım sn sen nerden aldın bu urunu tavsıye etmıstın bana baktım bn sıtede telefon numrası var ama aradım kaplı nasıl ulasırım?
keske olsa baktım yok hıcbıyerde mecbur netden alıcam of ya kazıklancam anlıcagın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?