Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi Mavikelebek0134
-
özelden yazayım konuyu başka bir yöne kaydırmayayımO hastane bana da yakın ama hiç bilgim yok Dr ve fiyatları hakkında cnm memnunsun sanırım biraz bilgi verir misin ?
Cnm ben en son Mustafa Acete gittim histeroskopi oldum beklemedeyim... Martta kadar bekle doğal yollarla hamile kalırsınız dedi.. aşılama düşünüyorum ama başka doktora gidecegım aşılama için...inş canım
sen hangi dr a gidiyorsun peki
Canım histeroskopi sonrası ilk defa bthcg yükseldiğini gördüm ama malesef adet oldum yarın acetto dayım bakalım doktorum ne diyecek benim sevincim 3 gün sürdü çok Üzgünüm yillardir bekliyorum bu anı tam oldu derken bitti hayırlısı olsun demek kaldı sadececnm benım bu bir mucize histeroskopiden sonra hamile kaldın değilmı? bata ne kadar var? değeri inş yükselır bizede umut olursun cnm çok sevındım hayırlı olsun :))
cnm kimyasalda olsa bu bir mucize bence... bak hamıle kalabılıyorsun sağlıksız olduğu için tutunamamış. Rabbım sağlıklı gebelık nasip etsin... Acettodan geldıkten sonra yaz cnm bence tüpe başlamadan biraz daha doğal olarak denemelısın belkı bu sefer Rabbim sağlıklı gebelık nasip eder... Gelısmelerı yazarsın cnm...Canım histeroskopi sonrası ilk defa bthcg yükseldiğini gördüm ama malesef adet oldum yarın acetto dayım bakalım doktorum ne diyecek benim sevincim 3 gün sürdü çok Üzgünüm yillardir bekliyorum bu anı tam oldu derken bitti hayırlısı olsun demek kaldı sadece
Canım tüpe başladık bugün bekleyemedik biraz daha hayırlısı olsun inşallah hakkımızdacnm kimyasalda olsa bu bir mucize bence... bak hamıle kalabılıyorsun sağlıksız olduğu için tutunamamış. Rabbım sağlıklı gebelık nasip etsin... Acettodan geldıkten sonra yaz cnm bence tüpe başlamadan biraz daha doğal olarak denemelısın belkı bu sefer Rabbim sağlıklı gebelık nasip eder... Gelısmelerı yazarsın cnm...
Cnm ilaçları aldınız mı birde ne kadar tutuyor ilaçlar ve tedavi bilgi edinebilidin mi?? Birde buğün muane için beklediniz mi? Kimyasal gebeliğini söyledin mi Mustafa hocayaCanım tüpe başladık bugün bekleyemedik biraz daha hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Muane için 10 da gittim saat 1 de girebildim tüp bebek 6.000 tl muane 400 bugün aldığım ilaçlar 2 kutu 500 tl tuttu ama yeterli gelmeyecek büyük ihtimalle alicam cumartesi kontrol var .kimyasal gebeliğin bilgisi vardı telefonlasmistik o zamanCnm ilaçları aldınız mı birde ne kadar tutuyor ilaçlar ve tedavi bilgi edinebilidin mi?? Birde buğün muane için beklediniz mi? Kimyasal gebeliğini söyledin mi Mustafa hocaya
Aslında tüp bebek fiyatı normal ... İlaçlar için rapor çıkardın cnm? Acetto ilaçlar için rapor çıkarıyormu? Birde her muayeneye gittiğimizde 400 tl mı verecegız tüp bebek süreklı kontrol isteyen bir durumMuane için 10 da gittim saat 1 de girebildim tüp bebek 6.000 tl muane 400 bugün aldığım ilaçlar 2 kutu 500 tl tuttu ama yeterli gelmeyecek büyük ihtimalle alicam cumartesi kontrol var .kimyasal gebeliğin bilgisi vardı telefonlasmistik o zaman
2 kutu 500!tutmuş raporlu değildir burda arkadaşlar ellerinde kalanları satıyor bende rapor çıkaramazsam burdan inş bulurum ilaçlarda çok tutuyorAslında tüp bebek fiyatı normal ... İlaçlar için rapor çıkardın cnm? Acetto ilaçlar için rapor çıkarıyormu? Birde her muayeneye gittiğimizde 400 tl mı verecegız tüp bebek süreklı kontrol isteyen bir durum
cnm kaç kutu kullanmak gerekıyor bılıyormusun?2 kutu 500!tutmuş raporlu değildir burda arkadaşlar ellerinde kalanları satıyor bende rapor çıkaramazsam burdan inş bulurum ilaçlarda çok tutuyor
Dr sana bakıp dozunu belirliyor yumurtanın uyarılma duruma göre çok uyarılınca ohhs mı öyle bişey olunuyor herkesin aynı değil diye biliyorum benimcnm kaç kutu kullanmak gerekıyor bılıyormusun?
sen aşılama oldun mu cnm ben de yumurtlama problemı yok eşimde sperm durumuda çok iyi sebebszi infertilite bizimkısı ... aşılama olmak istiyorum ocak yada şubatta ama kararsızımda ihitmal düşük aşılamada direk tüp bebeğimi geçsem diyorum ...Dr sana bakıp dozunu belirliyor yumurtanın uyarılma duruma göre çok uyarılınca ohhs mı öyle bişey olunuyor herkesin aynı değil diye biliyorum benim
Aşılamanın sadece doğal yolla döllüyor dr eşimin sperm sayısı iyi olduğu için
Bana puregon 300 u içinden 425 ml çıkıyor50 ml vuruyor ama tüp bebek için puregonu tek seferde mı vuruyor öyle bişey di
Benimde bende sanıyorduk eşimde de kromozom bozukluğu çıktı şimdi dr bir kez daha deneyecek ben aminosentez yapacağım olursa olmazsa tüp bebeksen aşılama oldun mu cnm ben de yumurtlama problemı yok eşimde sperm durumuda çok iyi sebebszi infertilite bizimkısı ... aşılama olmak istiyorum ocak yada şubatta ama kararsızımda ihitmal düşük aşılamada direk tüp bebeğimi geçsem diyorum ...
cnm bizde hiç gebelık gerçekleşmedı yane düşük falan olmadı bu kromozom testini hamile kalıpta düşüp yapanlara öneriyoruz dedi doktor yoksa bende yaptırmak istiyorum hatta kan pıhtılaşma testini istiyorum ama doktor sen hiç düşük yapmadın gerek yok dedi... bu arada çok geçmiş olsun cnm hamile kalabılmen bile bir mucuze böyle düşün Rabbim inş sağlıklı gebelık nasip eder...Benimde bende sanıyorduk eşimde de kromozom bozukluğu çıktı şimdi dr bir kez daha deneyecek ben aminosentez yapacağım olursa olmazsa tüp bebek
Bende kürtaj oldum kasımda 2.adeti bekliyorum daha ilkini olamadım ;(
Saol cnm zaten hamilelik başlı başına mucizevi bir olay düşün bir eksiklik yanlış giden bişey o mucizevi dengeyi altüst ediyor işi iyi bir dr la işler yoluna giriyorcnm bizde hiç gebelık gerçekleşmedı yane düşük falan olmadı bu kromozom testini hamile kalıpta düşüp yapanlara öneriyoruz dedi doktor yoksa bende yaptırmak istiyorum hatta kan pıhtılaşma testini istiyorum ama doktor sen hiç düşük yapmadın gerek yok dedi... bu arada çok geçmiş olsun cnm hamile kalabılmen bile bir mucuze böyle düşün Rabbim inş sağlıklı gebelık nasip eder...
cnm son doktorum Mustafa Acet eylülde histeroskopi oldum aslında çok iyi bir doktor sadece çok yoğun mesajlarına cvp veremıyor yada geç veriyor... Muayenede 3 saat falan beklıyorsun , birde pratikğinden dolayımı nee çok hızlı muayene ediyor , soracagım sorularıda unutuyorum o öyle hızlı muayene edınce... birde herkesi histeroskopi yapıyor bu benı biraz düşündürdü açıkcası... bunları saymazsak memmunum ... sen hangi doktora gidiyorsun cnm memmunmusun doktorundan?Saol cnm zaten hamilelik başlı başına mucizevi bir olay düşün bir eksiklik yanlış giden bişey o mucizevi dengeyi altüst ediyor işi iyi bir dr la işler yoluna giriyor
Allah iyi dr lar çıkarsın karşımıza inş onlarda vesile olsun onların vesile olmasına yardım etsin Allah ım
Ben YeniyüZyıl Gop ta Volkan Turan a gidiyorum şu an memnunum Bir histereskopi oldum iyi bir dr herşeyime cvp veriyor bazen kafama takıyorum geçiştirmiyor Mustafa Acet beni hemen yollar msj ımada cvp vermezse rahat edemem iyidir mutlaka bu kadar hastası var bende pgt yi onda yaptırsam mı dedim ama çok pahalıya gelecekcnm son doktorum Mustafa Acet eylülde histeroskopi oldum aslında çok iyi bir doktor sadece çok yoğun mesajlarına cvp veremıyor yada geç veriyor... Muayenede 3 saat falan beklıyorsun , birde pratikğinden dolayımı nee çok hızlı muayene ediyor , soracagım sorularıda unutuyorum o öyle hızlı muayene edınce... birde herkesi histeroskopi yapıyor bu benı biraz düşündürdü açıkcası... bunları saymazsak memmunum ... sen hangi doktora gidiyorsun cnm memmunmusun doktorundan?
cnm ben histeroskopiye medipolde oldum Mustafa Hoca ordayken histeroskopiyi 3.250 tl yapıyordu şu an fiyatlar 2 kat arttı... haklısın bende 7.500 tl ye histeroskopiye vermem çok pahalı .... bana acaba pgt şlemı tüp bebek yaparlar yoksa sadece düşük yapan kadınlara özel bir yöntemmı ?Ben YeniyüZyıl Gop ta Volkan Turan a gidiyorum şu an memnunum Bir histereskopi oldum iyi bir dr herşeyime cvp veriyor bazen kafama takıyorum geçiştirmiyor Mustafa Acet beni hemen yollar msj ımada cvp vermezse rahat edemem iyidir mutlaka bu kadar hastası var bende pgt yi onda yaptırsam mı dedim ama çok pahalıya gelecek
Mustafa Acet e gitsem histereskopi diyecek 7.500 olmuş sonra pgt li tüp bebek altından şu an kalkamam
Hepsinde yapmıyorlar mı tam bilmiyorum kromozomu biyopsi yapıyorlar sağlıklılar seçiliyor cnmcnm ben histeroskopiye medipolde oldum Mustafa Hoca ordayken histeroskopiyi 3.250 tl yapıyordu şu an fiyatlar 2 kat arttı... haklısın bende 7.500 tl ye histeroskopiye vermem çok pahalı .... bana acaba pgt şlemı tüp bebek yaparlar yoksa sadece düşük yapan kadınlara özel bir yöntemmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?