Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

Kızlar bir şey soracağım. Bende bu ay da pek bir gebelik belirtisi yok, hissim de yok zaten Bu kadar iyi değerlendirmemize rağmen hala olmuyorsa ufak çaplı tedavilere başlamak lazım diye düşündük. En başta klomen olur diye düşünüyorum. Ben kendi doktoruma gidecektim Memorial Hizmet Hastanesinde. Bat 29 Aralık. 31 Aralık 2-3. günü olur reglin. Tam hafta sonuna denk geliyor diye sevinmiştim. Ama randevular dolu maalesef eşimde Mustafa Acet e gidelim istiyor. Acaba tedaviye komple orada başlayıp devam mı etsem, tüm takibimi Mustafa Bey mi yapsa ? Yoksa tüp bebek için mi tercih edilir? Fiyatlar, randevu ve bekleme süreleri sıkıntıları malum kararsız kaldım...

cnm merhaba sana tavsiyem klomen gibi basit bir işlemde Mustafa Hocayı tercih etme bekleme süresi, muane ücretini geçtim Mustafa Hoca klomen gibi basit bir işlemı takıp edermı bilemedım... Belkı dırek sana aşılama diyecek oda 2,500 tl yazık günah aşılama için o fiyat... sana tavsiyem illakı kendi doktoruna gideceksen bir ay daha bekle ama yok bekleyemem diyorsan herhangi bir doktorada gidebılırsın... sana ilaç verecek sen o ilacı kullanacaksın sonra iğne vurulacaksın ve ilişkı olucak bu kadar basit bir tedavi... doktor işine lütfen takılma çok önemlı değil... ben bile aşılamada muane ücreti 40 tl olan normal bir yerı tercih ettim... aşılamayı 950 tl yapıyorlar... Mustafa Acete tüp bebek için gidecegım...

Anladım. Tam kendi doktorumda karar kıldım. O da dolu çıkınca kafam karıştı yine. Sen nereyi tercih ediyorsun canım ?? Aşılama ucuzmuş. Direkt aşılama mı yaptırsam? Bir kere klomen deneyeyim olmazsa aşılamaya geçerim...

cnm ben medipol sefaköy hastanesinde yaptıracagım... muane ücretide 40 tl ... ilaçlar hariç ... ilaçlar için raporda çıkarıyorlar ama rapor için 3 defa klomen tedavisi görmen gerekıyormuş ... ben gördüğüm için iğneler için rapor çıkar dediler... Ama araştırdığım kadarıyla çokta fark etmıyor cnm direk aşılamada yaptırabılırsın...

Kızlar dün muayeneye gittim acettoya. Çok beklerim diye eşimi istemedim yanımda. Randevuma 10 dk kala oradaydım. Tam saatinde aldılar beni. Şaşırdım

Kızlar dün muayeneye gittim acettoya. Çok beklerim diye eşimi istemedim yanımda. Randevuma 10 dk kala oradaydım. Tam saatinde aldılar beni. Şaşırdım
vallahı okuyunca bende şaşırdım demekkı sistemı yavaş yavaş oturtuyorlar... ne dedı sana canım Mustafa Hoca

Muayene iyi geçti. Septum tamamen alınmış ama sağda solda çıkıntılar var dedi. Rütuş önerdi. Ofis histereskopisini kaldırmış, hasta masaya yatmışken tüm sorunlarına bakıyorum, bir de ofiste hasta çok acı çekiyor, ben bunu istemiyorum dedi. Yani 2500₺ olan ofis histeroskopisi yok artık. Onun yerine büyük vakalarda Acıbadem 7.500₺+KDV, benimki gibi rütuş gerekecek olan vakalar için Dora hastanesi 5.500₺ imiş. Ben bikaç ay bu şekilde deneme yoluna girdim. Kendimce ekrandan anladığım kadarıyla çok gerekli görmedim. Mustafa hoca da bir nevi öyle buldu ama işi sağlama almak istediğinden tekrar operasyon önerdi gibi geldi bana ama fiyatlar çok. Rabbim daha fazla bekletmez, tez zamanda sağlıklı bir evlada kavuşturur inşaAllah, tüm isteyenleri de.

anladım cnm inş evet gerçekten çok pahalı deneme süresinde olmazsa ne düşünüyorsun tüp bebekmı?

anladım cnm inş evet gerçekten çok pahalı deneme süresinde olmazsa ne düşünüyorsun tüp bebekmı?
Eşim tüp konusunda çekimser. Benim ameliyat öncesi 1 tane 7haftalık düşüğüm var. Spontan gebelik ve rahimdeki perdeden dolayı düştüğü için, tüpü garanti görmüyor. Yine spontan olur düşüncesindeyiz. 3 ay deneriz, olmazsa yine Mustafa beyin dediği yola devam. Yani mecburen operasyona girerim. Umutluyum bayaa. İçimden bir his öyle bakalım

Bana da öyle demişti canım. Hatta bende sadece minik bir noktaya takılmıştı. 10 üzerinden 9 vermişti puan olarak :) benim Mustafa Bey e gitmeme gerek yok o zaman baksana ofis histeroskopi de yapmıyormuş.Belki fikirlerine ihtiyaç duyarsam giderim. İnşallah spontan gebelik olur gibi sende :) :) bende hiç gebelik olmadı yaaa Kısmet tabi de bu işler...

İnş cnm Rabbim gönlüne göre versin

Slm kızlar.. mustafa acet benim için tam bi hayal kırıklığı oldu.. yani bukadar insan yanılmıyodur abi dost diyolar iyi adam diyolar diye düşünüp ben de gittim ama en büyük pişmanlıklarımdan biri.. abartmıyorum inanın pişmanlık.. uzun zaman bekleyip kavuştuğum hayalime uzattığı dilden onu men ediyorum.. şuan hamileyim. Histereskopi olmuştum başka bi dr da ve hamile kaldım.. tek duamız sağlıklı bi şekilde doğurmakken bebeğimizi, MUSTAFA ACET beni arayıp, 'düşer o bebek , yaşamaz ' dedi telefonda .yaşadığım şoku size anlatamam.. artık hamile kalmış bi kadına edilecek bi laf mı artık o,bir hekimin bir hastasına böyle yaklaşması nekadar etiktir, insanidir..ben sana ne yapmış olabilirim ya ne kötülük yaptım ben sana da sen benim bebeğime acımasızca hüküm veriyosun..öyle olacak bile olsa bu şekilde söylenmez.artık allahıma emanet diyorum bebişim ve ben allaha güvenip onu sağlıkla dünyaya getirmeyi umuyorum artık tek isteğim bu..olumsuz bişey bile olsa mustafa acet haklı bile çıksa yaptığı ayıbı örtemez...lütfen mustafa acet diyenler bi kez daha düşünsün.. yaşadıklarım gerçektir bire bir malesef..kendisinden de teyit alabilirsiniz kızlar..

Canim Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah sen orda histereskopi olmasın diye mı söyledi bunu anlayamadım onun hastasimiydin

Evet onda Histereskopi olmadım başka bi dr da oldum.. Histereskopi ameliyatından 3 ay sonra herşey yolundamı, başka bi dr da görsün diye mustafa acete gittim.. yeniden histereskopi yapcam dedi olmamış dedi..ben en iyisiyim dedi.. tamam dedim yap madem.. olacaktım ama olmama gerek kalmadam hamile kaldım.. kendilerine ulaşamadığımız için bilgi veremedim tabi..ameliyat günü kararlaştırmıştık o gün aradılar beni..ve ben hamile olduğumu söylediğimde bana aynen öyle dedi.. msjlar attı üstüne bide.. yani gerçekten şok geçirdim ben ne yapmaya çalıştığını inanın anlamadım.allahtan yanımda eşim vardı gerektiği gibi konuştu kendisiyle..

Karşılaştığın duruma çok üzüldüm. Bizi bizden iyi kimse anlamaz. Bebeğin kaç haftalık, sorunun neydi histereskopiler öncesi.
Olumsuzluklardan uzak dur canım. Hiç aklına getirme söylediklerini. Kimin yaşayacağını Yaratan bilir, doktorlar değil

2 kutu 500!tutmuş raporlu değildir burda arkadaşlar ellerinde kalanları satıyor bende rapor çıkaramazsam burdan inş bulurum ilaçlarda çok tutuyor
Her muane de vermiyoruz tabikide rapor yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…