• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

Slm kızlar.. mustafa acet benim için tam bi hayal kırıklığı oldu.. yani bukadar insan yanılmıyodur abi dost diyolar iyi adam diyolar diye düşünüp ben de gittim ama en büyük pişmanlıklarımdan biri.. abartmıyorum inanın pişmanlık.. uzun zaman bekleyip kavuştuğum hayalime uzattığı dilden onu men ediyorum.. şuan hamileyim. Histereskopi olmuştum başka bi dr da ve hamile kaldım.. tek duamız sağlıklı bi şekilde doğurmakken bebeğimizi, MUSTAFA ACET beni arayıp, 'düşer o bebek , yaşamaz ' dedi telefonda .yaşadığım şoku size anlatamam.. artık hamile kalmış bi kadına edilecek bi laf mı artık o,bir hekimin bir hastasına böyle yaklaşması nekadar etiktir, insanidir..ben sana ne yapmış olabilirim ya ne kötülük yaptım ben sana da sen benim bebeğime acımasızca hüküm veriyosun..öyle olacak bile olsa bu şekilde söylenmez.artık allahıma emanet diyorum bebişim ve ben allaha güvenip onu sağlıkla dünyaya getirmeyi umuyorum artık tek isteğim bu..olumsuz bişey bile olsa mustafa acet haklı bile çıksa yaptığı ayıbı örtemez...lütfen mustafa acet diyenler bi kez daha düşünsün.. yaşadıklarım gerçektir bire bir malesef..kendisinden de teyit alabilirsiniz kızlar..
cnm ilk önce hamileliğin hayırlı olsun Rabbim kucagına almayıda nasip etsin... Bende Mustafa Hocanın hastasıyım ve tarafsız bir şekılde yorum yapıcagım ... Mustafa Hocanın bu şekılde söylemesi hoş olmamış ama sizinde ne olursa olsun bilgi vermenız gerekıyor ulaşamıyorum diye bir durum yok cep telefonundan ulaşamadıysanız kliniği arıyacaktınız muhakkak ulaşırdınız... Çünkü Mustafa Hoca ameliyat için hastane ayarlıyor o günkü randevularını ayarlıyor belkı sizin yüzünüzden randevu alamayan birçok hasta olmuştur... Sizinle açık konusayım hamileliğin heyacanıyla olması gerek erkenden haber vermeyı unutmuş yada düşünememişsiniz... o yüzden sizde hatalısınız ... neyse bunları çok fazla düşnmeyın hamileliğin tadını çıkarın tekrar hayırlı olsun...

Evet onda Histereskopi olmadım başka bi dr da oldum.. Histereskopi ameliyatından 3 ay sonra herşey yolundamı, başka bi dr da görsün diye mustafa acete gittim.. yeniden histereskopi yapcam dedi olmamış dedi..ben en iyisiyim dedi.. tamam dedim yap madem.. olacaktım ama olmama gerek kalmadam hamile kaldım.. kendilerine ulaşamadığımız için bilgi veremedim tabi..ameliyat günü kararlaştırmıştık o gün aradılar beni..ve ben hamile olduğumu söylediğimde bana aynen öyle dedi.. msjlar attı üstüne bide.. yani gerçekten şok geçirdim ben ne yapmaya çalıştığını inanın anlamadım.allahtan yanımda eşim vardı gerektiği gibi konuştu kendisiyle..
Hoca kızmış ne demek ulaşamadım ameliyat günü
Ben görüşemedi mi kendisiyle ama
Oda insan sonuçta onun da duyguları var

Hoca kızmış ne demek ulaşamadım ameliyat günü
bir doktor için hele hele mustafa hoca gibi bir doktor için kabul edilemez bir durum ... ben 16 kasımda kontrol için gittiğimde 5 saat beklemıstım neyse en son benı aldığında kusura bakmayın bir hastamın düşüncesizliği yüzünden tüm planlarım altüst oldu amelıyat günü kararlaştırıyoruz sonra iptal ediyor ve bize bilgi vermıyor bende kolon hastanesini ayarlıyorum oraya gidiyorum hersey hazır hasta gelmeyınce arıyorum ben iptal ettım diyor... Ne düşüncesiz insanlar var dedı , benım ıkı saatımı çaldı dedi... o ÖYLE DİYİNCE NE yalan söyleyeım bende o hastaya çok kızdım... ama tabi ne olursa olsun hamileğim diyen bir kadına o şekılde konuşmaması lazım daha farklı bir şekılde cvp verebılırdı

bir doktor için hele hele mustafa hoca gibi bir doktor için kabul edilemez bir durum ... ben 16 kasımda kontrol için gittiğimde 5 saat beklemıstım neyse en son benı aldığında kusura bakmayın bir hastamın düşüncesizliği yüzünden tüm planlarım altüst oldu amelıyat günü kararlaştırıyoruz sonra iptal ediyor ve bize bilgi vermıyor bende kolon hastanesini ayarlıyorum oraya gidiyorum hersey hazır hasta gelmeyınce arıyorum ben iptal ettım diyor... Ne düşüncesiz insanlar var dedı , benım ıkı saatımı çaldı dedi... o ÖYLE DİYİNCE NE yalan söyleyeım bende o hastaya çok kızdım... ama tabi ne olursa olsun hamileğim diyen bir kadına o şekılde konuşmaması lazım daha farklı bir şekılde cvp verebılırdı
Belki yapsak iyi olur giyecekti bebeğim iyi yerleşmesi için hocayı tanımıyorum ama insan psikolojisinden anlıyorum eşi yaptırmadık yaptır dedin para için yaptırmıyoruz gibi bişey ima ettiyse hoca da yaptırsak bebeğin tutunması için daha iyi bir alan olacaktı gibi bişeyi sert söylemiş erkek sonuçta gururu kırılmışsa ağzından kötü bişey çıkabilir haklı demiyorum tanımıyorum da kendisini ama ona yapılan da büyük bir haksızlık var ortada

Belki yapsak iyi olur giyecekti bebeğim iyi yerleşmesi için hocayı tanımıyorum ama insan psikolojisinden anlıyorum eşi yaptırmadık yaptır dedin para için yaptırmıyoruz gibi bişey ima ettiyse hoca da yaptırsak bebeğin tutunması için daha iyi bir alan olacaktı gibi bişeyi sert söylemiş erkek sonuçta gururu kırılmışsa ağzından kötü bişey çıkabilir haklı demiyorum tanımıyorum da kendisini ama ona yapılan da büyük bir haksızlık var ortada
cnm ben açıkcası Mustafa Hocanın bu kadar düşüncesizce konuştuğunada inanmıyorum yada inanmak istemıyorum... biraz sert konuşmuş olabılır ortada yanlış anlaşılma var sanırım ... Ama gerçekten haber verılmemesı hiç hoş olmamış...

cnm ben açıkcası Mustafa Hocanın bu kadar düşüncesizce konuştuğunada inanmıyorum yada inanmak istemıyorum... biraz sert konuşmuş olabılır ortada yanlış anlaşılma var sanırım ... Ama gerçekten haber verılmemesı hiç hoş olmamış...
Benim facem de vardı kendisi cidden hassas biriydi gözlemlediğim kadarıyla çünkü bir hastasıda hocam hamileliğimizi yayınlamayın diye kötü konuşmuş üzülmüştü sonuçta oda etten kemikten bir ima olmuştur o konuşma direk o şekilde olmaz hocanın kötü temennisi gibi de olmaz öncesi vardır .
Sonuçta ortada gidilmeyen ve hocaya külfet getiren bir ameliyat var ortada hoca hesap sorunca yaptırmadık işte hamileyiz gibi bir şey söylenmiştir kesin

Benim anlayamadığım adet olmadan nasıl gün verildiği. Konu buraya gelmişken değinmek istediğim bişey var. Kimse adet olmadan ameliyat için gün almasın. Gebelik yada başka sürprizler olmaz ve böylelikle kimsenin hakkı yenmez. Herşeyden önce kul hakkına girer.
1-orda hocayla görüşmek için saatlerce beklemeye razı olanlar var.
2-randevular çok dolu olduğu için rahmin uygun gününde (adet bitimi ilk 7gün) muayene yada ameliyat olamayıp bir ay daha beklemek zorunda kalanlar var.
3- ve en önemlisi hoca ve tüm ekip tüm planını bu yönde hazırlıyor.
İşin maddi boyutu bambaşka bişey...
Bu yüzden duyarlı olup rastgele randevu netleştirmeyelim, kimsenin hakkına girmeyelim.

Benim anlayamadığım adet olmadan nasıl gün verildiği. Konu buraya gelmişken değinmek istediğim bişey var. Kimse adet olmadan ameliyat için gün almasın. Gebelik yada başka sürprizler olmaz ve böylelikle kimsenin hakkı yenmez. Herşeyden önce kul hakkına girer.
2-randevular çok dolu olduğu için rahmin uygun gününde (adet bitimi ilk 7gün) muayene yada ameliyat olamayıp bir ay daha beklemek zorunda kalanlar var.
Bu yüzden duyarlı olup rastgele randevu netleştirmeyelim, kimsenin hakkına girmeyelim.
katılıyorum sana cnm ben adet olunca aramıştım Mustafa Hocanın yardımcısını adet bitiminde 4 gün sonraya gün verdiler ... burdakı hanımefendi nasıl neye göre gün aldı?? birde Mustafa Hoca o kadar deneyımlı bir doktor ki adet olunca hemen ara ona göre gün verelım demiştir. Bana watsaptan öyle demişti... Galıba ortada iletişim hatası olmuş...

Karşılaştığın duruma çok üzüldüm. Bizi bizden iyi kimse anlamaz. Bebeğin kaç haftalık, sorunun neydi histereskopiler öncesi.
Olumsuzluklardan uzak dur canım. Hiç aklına getirme söylediklerini. Kimin yaşayacağını Yaratan bilir, doktorlar değil
Bebeğim 7 haftalık oldu:) sorun rahim yapısıydı canım .hsg çektirdirdiğim dr dahil küçük bi operasyona ihtiy

kızlar ben size durumumu anlattım yalan yok yanlış yok.. sonuçta hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı duygularla umut ediyoruz hamile kalmayı.. ameliyat tarihi alındı ve bayana dedim ki 'lütfen hoca beni bi kere arasın muayenede konuşamadığım soramadığım şeyler vardı, bi konuşayım' tamam yarın aratıcam dedi.. bekledim bütün gün ne arayan var ne ses var.. sonra ben aradım cvp yok.. sonra bikez daha aradım telefonlar meşgul.. artık ne yapmam gerekirdi.. ben ameliyat olacak özel dr u olan bi hastayım ya.. beni doktorumun aramasını rica ediyorum ama kimse önemsemiyor.. tek yoğunlaşılan konu ameliyatmıdır?? Sadece ameliyata yoğunlaşmak ne kadar adildir??Benim hasta olarak hiçmi hakkım yok.. bilgilendirilme gibi örneğin..ben kimsenin zamanını çalmadım, kimseninde benim yüzümden zorda kalmasını da istemem..heleki benimle aynı şeyleri yaşayan direkt empati yaptığım insanların.neyse ben bu konuyu sadece size yaşadıklarımı anlatmak için yazdım. Bi art niyetim yok sadece inanamıyorum hala düşündükçe atılan msjlara konuşma tarzına.. neyse uzatmıcam..

Söy
Benim facem de vardı kendisi cidden hassas biriydi gözlemlediğim kadarıyla çünkü bir hastasıda hocam hamileliğimizi yayınlamayın diye kötü konuşmuş üzülmüştü sonuçta oda etten kemikten bir ima olmuştur o konuşma direk o şekilde olmaz hocanın kötü temennisi gibi de olmaz öncesi vardır .
Sonuçta ortada gidilmeyen ve hocaya külfet getiren bir ameliyat var ortada hoca hesap sorunca yaptırmadık işte hamileyiz gibi bir şey söylenmiştir kesin
Acaba ne biliyosunuzda kesin diye bitiriyosunuz cümlenizi?? Gerçekten hayret verici.. yalan söylediğimi düşünüyosanız lütfen kendisine sorunuz.. daha ne diyim

kızlar ben size durumumu anlattım yalan yok yanlış yok.. sonuçta hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı duygularla umut ediyoruz hamile kalmayı.. ameliyat tarihi alındı ve bayana dedim ki 'lütfen hoca beni bi kere arasın muayenede konuşamadığım soramadığım şeyler vardı, bi konuşayım' tamam yarın aratıcam dedi.. bekledim bütün gün ne arayan var ne ses var.. sonra ben aradım cvp yok.. sonra bikez daha aradım telefonlar meşgul.. artık ne yapmam gerekirdi.. ben ameliyat olacak özel dr u olan bi hastayım ya.. beni doktorumun aramasını rica ediyorum ama kimse önemsemiyor.. tek yoğunlaşılan konu ameliyatmıdır?? Sadece ameliyata yoğunlaşmak ne kadar adildir??Benim hasta olarak hiçmi hakkım yok.. bilgilendirilme gibi örneğin..ben kimsenin zamanını çalmadım, kimseninde benim yüzümden zorda kalmasını da istemem..heleki benimle aynı şeyleri yaşayan direkt empati yaptığım insanların.neyse ben bu konuyu sadece size yaşadıklarımı anlatmak için yazdım. Bi art niyetim yok sadece inanamıyorum hala düşündükçe atılan msjlara konuşma tarzına.. neyse uzatmıcam..
Telefonuna msj ben hamileyim ameliyat a gelemiyeceğim desen daha şık olurdu
Bizde inanamayacağım abartacağım birşey demedik kimse demedi

Söy

Acaba ne biliyosunuzda kesin diye bitiriyosunuz cümlenizi?? Gerçekten hayret verici.. yalan söylediğimi düşünüyosanız lütfen kendisine sorunuz.. daha ne diyim
Çok pardon da siz hamileliğin verdiği hormonlarla fazla alınganınız sanırım bu topicten insanlar yararlanıyor kimsenin hakkına polemikle girmek istemem özel bir derdiniz varsa özele yazabilirsiniz bye

Canım bende Aralık adetimdem sonra gitmiştim bidahaki adetten sonra hsg çekil ve hemen histereskopi dediler zaten adet süresinden en geç 10 gün sonraya kadar yapıyoruz demişti ordaki gün yazan bayan gerisi için sorun olur gebelik olabiliyor vs demişti

merhaba.bugün burda üye olmamın ve yazmamın sebebi insanların mantıklı düşünememesi çocuk sahibi olma isteği hevesi yüzünden.yanı duyguları bende yaşamıştım,halada yaşıyorum.baştan sona yazdıklarınızı okudum.
dikkatimi çeken birşey var oda herkes duyduklarını yazmış mustafa acet hakkında.hamile kalan yokmu bu doktor eliyle?
ben kendi başımdan gelenleri yazayım.bir arkadaşım medipolde bayan bir dr a histereskopi yaptırmış.daha sonra tam tüp bebek yapacakken baayan doktor başka bir hastaneye gitmiş.arkadaşım ise mustafa acette devam etmeye başlamış.mustafa acet muayene etmiş,histereskopi olmamış.tekrar gerekli demiş.arkadaşım daha yeni oldum demiş operasyonu.bayan doktorumu arayacam demiş.mustafa acet nasılolduysa kabullenmiş.tüp bbek yapmışlar.ve arkadaşım hamile kalmış.acet in histereskopisini yapmadan.çocuğunu doğurdu.şuan 2. sine doğal yolla hamile.tabii ben ozaman mustafa acet i bu bayan arkadaşımdan duydum.duyduğum sadece tüp bebek ile hamile kaldığı.ayrıntıları hiç konuşmamıştık.çünkü bu bayan arkadaş benim mesai arkadaşımın komşusu idi.neyse bende muayeneye gittim medipole bu sebep ile.ilk muayenede 3 saat bekledim.muayene etti.bende moral sıfır,söyleidkleirni eşime anlattım.bu şekilde benim 10 kez tüp bebek denesen hamile kalamazsın ddedi.histereskopi şart dedi.9 kez başka yerlerde tüp bebek deneyenler geliyor,muayene ediyorum, diyorum onlara çocuğunuz olmaz,bu operasyon gerekli dedi.ben bu iste profesyonelm,her doktorun yorumu farklıdır ama ben iyiyim dedi.herdefasında.neyse bu operasyonu yaptı.
operasyondan sonra sorun yok,çok iyi durumdasın,2 ay bekleem süresi,sonraki 5 ay içinde doğal yolla kalırsın hamile dedi.bende hvesli umutlu evime döndüm.5 ay gecti,sonuç yok.2-3 ayda ben kendim kendime süre verdim.yine olmadı.tekrar medipole gittim mustafa acete.muayene oldum.bana dediki tekrar histereskopi olmalısın.tüp bebek bu şekilde denesek yine olmaz dedi.güvendik,birkez daha histereskopi operasyonu gecirdim.operasyondan sonra yineolumlu cümleler.yine umut.neyse evimize döndük yine.1 ay sonra kontrole gittim.bana söylediği gerektiği kadar düzeltememişiz rahmi,tekrar histereskopi olman lazım ..şok oldum.daha 1 ay önce operasyon gecirdim dedim.ozaman sen gerektiği gibi işlemi yapamamışsın dedik.benden 3. histereskopiyi istedi anlayacağınız.ve orda bana dediği yumurta rezervin düşük.test sonuçlarım elimdeydi.baktım herşey normal.rezervimde dahil.orda bize söylediği 10 kez tüp bebek yaparsınız,100000 tl para harcarsınız ,sokağa atarsınız paranızı.bu operasyon yine şart.anlayacağınız bana yumurta rezervin düşük,operasyon yine şart ve 10 kez tüp bebek denesen hamile kalamazsın dedi.gelin eşinizle yüz yüze konuşalım dedi.gitmedim.bir arkadaşımın tavsiyesi ile medikal park bahçelievlere gittim.muayene oldum aynı hafta içinde.doktorum sonuçlarıma baktı,yumurta rezervin iyi dedi.rahimde histereskopi gerektirecek durum görünmüyor dedi.hemen hazırlıklara başladım.12 yumurtam alındı.8 yumurtam döllendi.5. gün transferi oldum.şuan 9 haftalık hamileyim.benim psikolojimi bozduğu günler kalıma geliyor mustafa acetin.hakkımı helal etmiyorum.Allah bildiği gibi yapar..muayene ediyor doğru dürüst açıklamayapmıyor.tek bildiği ben ben ben demek.herkesi histereskopi yapıyor.olmadı birdaha.olmadı birdaha.bu durumda insanların umuduyla oynanması en büyük kızgınlığım.tek derdi para benim gözümde.1 ay önce histereskopi yapmışsın,tekrar yapalım diyorsun.insanın yüzü kızarır biraz.kolaymı bu operasyon paralarını toparlamak.ister inanın ister inanmayın.sadece her doktorun söylediğine inanmayın derim.tavsiyem başka doktorlarada görünün.2 yıldır bu klübe üye olmadım.bugün bunları yazmak için üye oldum.Allah kalbinize göre versin.

Back