• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

merhaba herkese
20 kasımda adet oldum en son ve yeni kliniğe gittim aşılamaya başlamak için. geçen sefer aşılamaya iğne ile başlamıştım puregon 300 den günlük 75 doz 9 gün iğne yaptım ve sonuç 5 yumurtaydı ve aşılamayı iptal etmişti.Bu durumu kendisine hatırlattım ve bu sefer klomen hapla başladık sabah akşam 1 er tane. 3. gün başladım hapa sonrasında 9. gün kontrole gittim. Kontrolde 2 tane yumurta büyümüştü biri 18 mm diğeri 20 mm.Büyümüş bile dedi ayın 28. de ve o akşam otriville çatlatma iğnesi yaptım 2 tane. 30 kasımda Acıbadem fulya müsait olmadığı için bizi şişli kolan hastanesine yönlendirdi. Ve aşılamayı o hastanede yaptı. 30 dk muayene alettinde yattım. 2 gün işe gitmedim 2 günde hafta sonuydu 5. gün işe başladım bakalım. Artık hayırlısı Allah tan. Aşılama ücreti 2500 lira bu arada. 400 muayene 110 çatlatma iğnesi ve haplar falan hepsi 3050 liraya maloldu. 14 aralık ta regl olmazsam kan testi vereceğim
Hayırlısı olsun cnm inş tuttar... aşılama gercekten çok pahalı 3 aşılama bir tüp bebek ediyor nerdeyse , ama tüp bebek için aşılamadan geçmek şart maddi manevi çok zor bir durum Rabbim sabır versin bize...

merhaba herkese
20 kasımda adet oldum en son ve yeni kliniğe gittim aşılamaya başlamak için. geçen sefer aşılamaya iğne ile başlamıştım puregon 300 den günlük 75 doz 9 gün iğne yaptım ve sonuç 5 yumurtaydı ve aşılamayı iptal etmişti.Bu durumu kendisine hatırlattım ve bu sefer klomen hapla başladık sabah akşam 1 er tane. 3. gün başladım hapa sonrasında 9. gün kontrole gittim. Kontrolde 2 tane yumurta büyümüştü biri 18 mm diğeri 20 mm.Büyümüş bile dedi ayın 28. de ve o akşam otriville çatlatma iğnesi yaptım 2 tane. 30 kasımda Acıbadem fulya müsait olmadığı için bizi şişli kolan hastanesine yönlendirdi. Ve aşılamayı o hastanede yaptı. 30 dk muayene alettinde yattım. 2 gün işe gitmedim 2 günde hafta sonuydu 5. gün işe başladım bakalım. Artık hayırlısı Allah tan. Aşılama ücreti 2500 lira bu arada. 400 muayene 110 çatlatma iğnesi ve haplar falan hepsi 3050 liraya maloldu. 14 aralık ta regl olmazsam kan testi vereceğim
cnm iğneleri devletmi karşılıyor? karşılamıyorsa ne kadar ?

Hayırlısı olsun cnm inş tuttar... aşılama gercekten çok pahalı 3 aşılama bir tüp bebek ediyor nerdeyse , ama tüp bebek için aşılamadan geçmek şart maddi manevi çok zor bir durum Rabbim sabır versin bize...
amin.
ben genellikle 26-27 günde bir regl oluyorum 11. gün aşılama oldu.
bu arada 2015 ağustos da histereskopi olmuştum bende
bence adet dönemi 26-30 gibiyse 9-11-13-15-17. günler önemli sonuçta sperm 3 gün yaşıyor.

amin.
ben genellikle 26-27 günde bir regl oluyorum 11. gün aşılama oldu.
bu arada 2015 ağustos da histereskopi olmuştum bende
bence adet dönemi 26-30 gibiyse 9-11-13-15-17. günler önemli sonuçta sperm 3 gün yaşıyor.
cnm benimde 28-29 günde bir oluyor adetım o günlerı değerlendiriyorum... ovulasyon testinede başladım hayırlısı artık:)

puregon 300 sanırım 210 liraydı bir önceki sefer aldığımda
ama klomen ucuz 10 lira civarında
cnm benım çocuğum yok 2,5 senelık evlıyım ve eylül ayında histeroskopi oldum ... benım iğnemı karsılarmı ? tanesimi 210 lira yoksa toplam mı?

cnm benım çocuğum yok 2,5 senelık evlıyım ve eylül ayında histeroskopi oldum ... benım iğnemı karsılarmı ? tanesimi 210 lira yoksa toplam mı?
3 senelik evli olanların ve çocuğu olmayanların iğne bedelini karşılıyor devlet.
1 tane iğne 210 lira ama ben onu sanırım 4-5 gün kullanmıştım. herkesin kullandığı doz farklı oluyor

cnm benım düşüncem şubata kadar gün aşırı ilişkı dene eğer olmazsa (inş olur) Mustafa Hocaya gidersin o karar verir... ben şubata kadar bekleyecegım eğer olmazsa Mustafa Hocadan randevu alacagım... Hikayelerimiz benzer bakalım nasıl bir tedavi yöntemı uygulayacak... bekleme süresi içerisinde sadece gün aşırı ilişkı ve ovulasyon testi dene... ovulasyon testini bana Mustafa Hoca söyledi muhakkak kullan dedi... Yum dönemını kaçırma dedi... sper ve hormon tetsleriniz nasıl cnm normalmı?

Normal canım çok şükür ki. Biraz pco durumu var bende sadece o kadar bu da adet düzensizliğine sebep oluyor işte, ama ilaçsız kendiliğinden adet oluyorum :dua: Bir de prolaktin tam sınır değerde 24 çıkmıştı. Ben rutin kontrollerime Meltem Eğilmez e gidiyorum çokkkk memnunum, çokkk tatlı bir kadın :KK36:. 7-8 ay olmayınca ona gittim hormon testlerimi yaptı, rahim filmi istedi. Rahim filminde polip de görünüyordu. Histeroskopi yada kürtaj demişti Meltem Hanım, kendisi polipler çok küçük olduğu için kürtaj önermişti sonrasında da yumurtayı güçlendirmek için ilaç verecekti. Rahim dar diye bir tespiti olamamıştı. Zaten raporda da boyutlar normal yazıyordu. Histeroskopiyi henüz çocuk yapmayanlara önermiyorum ciddi bir problem yoksa demişti. Çünkü histeroskopi sonrası hamilelikte rahim ağzı yetmezliği olabiliyormuş :bicak:. Çok araştırdım o dönem, başka böyle bir bilgiye rastlamadım. Çok da güveniyorum Meltem Hanım a ama kürtaj kelimesi korkutucu ve eski bir yöntem gibi geldi, sonrasında araştırmaya başladım. Bu süreçte Mustafa Bey i buldum. Bu nedenle ikiye bölündüm. Mustafa Bey e mesaj attım durumumu anlattım o histeroskopi önerdi. Hatta polip hiç önemli değil ki dedi şeklini düzeltmek lazım önce dedi. Çok şaşırdım, çünkü Meltem Hanım böyle bir şey dememişti raporda da her şey normaldi. Zaten o dönem bana da kürtaj korkutucu geldiği için o an histeroskopiye karar verdim. Şimdi de beklemedeyim işte :) benim yaşım 30 oldu artık çok beklememek adına önümüzdeki ay birşeyler yapayım diyorum...

3 senelik evli olanların ve çocuğu olmayanların iğne bedelini karşılıyor devlet.
1 tane iğne 210 lira ama ben onu sanırım 4-5 gün kullanmıştım. herkesin kullandığı doz farklı oluyor
hımm anladım cnm zaten biraz beklemekten yanayım ... benım aslında yumurtlama problemım yok iğneler bana ağır gelır... daha önce klomen kullanmıştım ve 3 yum gelişmişti... senınde iğneler 5 yumurtanı gelıstırmış ve doktor aşılamayı iptal etmiş... belkı banada klomen yada düşük doz iğne verir...

Normal canım çok şükür ki. Biraz pco durumu var bende sadece o kadar bu da adet düzensizliğine sebep oluyor işte, ama ilaçsız kendiliğinden adet oluyorum :dua: Bir de prolaktin tam sınır değerde 24 çıkmıştı. Ben rutin kontrollerime Meltem Eğilmez e gidiyorum çokkkk memnunum, çokkk tatlı bir kadın :KK36:. 7-8 ay olmayınca ona gittim hormon testlerimi yaptı, rahim filmi istedi. Rahim filminde polip de görünüyordu. Histeroskopi yada kürtaj demişti Meltem Hanım, kendisi polipler çok küçük olduğu için kürtaj önermişti sonrasında da yumurtayı güçlendirmek için ilaç verecekti. Rahim dar diye bir tespiti olamamıştı. Zaten raporda da boyutlar normal yazıyordu. Histeroskopiyi henüz çocuk yapmayanlara önermiyorum ciddi bir problem yoksa demişti. Çünkü histeroskopi sonrası hamilelikte rahim ağzı yetmezliği olabiliyormuş :bicak:. Çok araştırdım o dönem, başka böyle bir bilgiye rastlamadım. Çok da güveniyorum Meltem Hanım a ama kürtaj kelimesi korkutucu ve eski bir yöntem gibi geldi, sonrasında araştırmaya başladım. Bu süreçte Mustafa Bey i buldum. Bu nedenle ikiye bölündüm. Mustafa Bey e mesaj attım durumumu anlattım o histeroskopi önerdi. Hatta polip hiç önemli değil ki dedi şeklini düzeltmek lazım önce dedi. Çok şaşırdım, çünkü Meltem Hanım böyle bir şey dememişti raporda da her şey normaldi. Zaten o dönem bana da kürtaj korkutucu geldiği için o an histeroskopiye karar verdim. Şimdi de beklemedeyim işte :) benim yaşım 30 oldu artık çok beklememek adına önümüzdeki ay birşeyler yapayım diyorum...
Anladım cnm o zaman öbür ay doktor kontrolü altında klomen kullan 3 ay, eğer olmazsa Mustafa Hocada aşılama denersin... benım yasım 26, eşim 31 yaşında... genellıkle bu rapor ve ilaç işlerinde 3 sene evlılık şartı aranıyor biz 28 aylık evliyiz o yüzden ben biraz doğal yollarla olması için bekleyecegım :))

Biraz önce başka bir sayfada gördüm histeroskopi fiyatı 7500 TL olmuş :KK57: iyi ki yaptırmışız Medipol Hastanesindeki son aylarında bu işlemi. 2 katına çıkmış fiyat resmen. Allah dieğr arkadaşların yardımcısı olsun :dua:

Anladım cnm o zaman öbür ay doktor kontrolü altında klomen kullan 3 ay, eğer olmazsa Mustafa Hocada aşılama denersin... benım yasım 26, eşim 31 yaşında... genellıkle bu rapor ve ilaç işlerinde 3 sene evlılık şartı aranıyor biz 28 aylık evliyiz o yüzden ben biraz doğal yollarla olması için bekleyecegım :))
Çok sağol canım. Ayy insan konuştukça, paylaştıkça rahatlıyor valla :super:

aslında kızıma hamile kaldığımda hiç rahimden operasyon geçirmemiştim. bir umut histereskopi yaptırdım ama çözüm olmadı bende
Hayırlısı olsun canım. Ne kadar ilginç işler, ilk seferde çok sağlıklı bir gebelik geçirip ikinciye bu kadar uğraşmak çok ilginç. Nasip, kader işte başka açıklaması yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Biraz önce başka bir sayfada gördüm histeroskopi fiyatı 7500 TL olmuş :KK57: iyi ki yaptırmışız Medipol Hastanesindeki son aylarında bu işlemi. 2 katına çıkmış fiyat resmen. Allah dieğr arkadaşların yardımcısı olsun :dua:
yuhhh diyorummm Mustafa Hocanın yaptığı büyük ayıp bence birdenbire fiyatları %100 arttı muane ücretide arttı... ben aşılamayı sorduğumda 1.250 lira demişti muhasebe şimdi yenı yerınde 2.500 tl yapıyor... diğer doktorlar gibi ticarete dökmeye başlamış bu işi... en son muaneye gittiğimde 5 saat bekledım, bu sefer o kadar beklemeye tahammülüm yok madam o kadar para alıyor, hizmetin kusursuz olması gerekir benım düşüncem bu kızlar kusura bakmayın içimi döktüm sadece... herkesin tecrübesi farklı tabı .... ben çokta umduğumu bulamadım , eğer bekleme sürecnde gebe kalamazsam doktor değişikliği yapabilirim ...

Çok sağol canım. Ayy insan konuştukça, paylaştıkça rahatlıyor valla :super:
aynen öyle cnm sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz... sen adetin 3. günü bir doktora git durumunu anlat bakalım sana ne tavsiye edecek :))

kızlar düşünsenize 7.500 histeroskopi işe yaramazsa aşılama oda 2.500 eğer işe yaramazsa 3 defa aşılama yapılıyor oda toplam 7.500 ... yane tüp bebeğe gelene kadar en az 15.000 gözden çıkarmak lazım :110: tüp bebekte en az 15.000 bulur toplam 30.000 ... diğer yerlerı araştırmadım eğer diğer merkezlerde böyleyse bu gerçekten fırsatcılık... Rabbim doktorların eline düşürmesin bizi... :dua: tez vakitte doğal yollarla hamile kalalım :KK200:

aynen öyle cnm sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz... sen adetin 3. günü bir doktora git durumunu anlat bakalım sana ne tavsiye edecek :))
Biliyor musun Meltem Hanım a problemi anlatmak için gitmene gerek yok WhatsApp dan yazıyorsun en geç yarım saatte cevap veriyor şu gün gel diyor. Sadece bir kere muayene ücreti ödeyip hormon testlerimi rahim filmimi göstermeye gittim farklı farklı zamanlarda hiç para almadı. Hatta bir arkadaşımın hamileliği riskliydi her hafta kontrol edilmesi gerekti bir hafta aldıysa bir hafta para almadı ve hep muayene etti aslında. Bu doktorun vicdanına kalmış. Senin dediğine geliyorum Mustafa Bey de ise mesaj atıyorsun cevap çok sonra geliyor veya gelmiyor hamile kaldıktan sonra ilgilenmiyor. O kadar paraya alınan hizmet bu olmamalı, saatlerce beklememeliyiz, ki bir de çalışıyorsa giden kişi cumartesiye denk getirmek için uğraşıp duruyor.
Aslında Medipol de de bu fiyatları ödüyorduk ama sigorta ile anlaşmalı olduğu için yarısını devlet ödüyordu ve bize yansımıyordu. Bilmiyorum inşallah hiçbirimiz mecbur kalmayız :(

Back