Normal canım çok şükür ki. Biraz pco durumu var bende sadece o kadar bu da adet düzensizliğine sebep oluyor işte, ama ilaçsız kendiliğinden adet oluyorum
Bir de prolaktin tam sınır değerde 24 çıkmıştı. Ben rutin kontrollerime Meltem Eğilmez e gidiyorum çokkkk memnunum, çokkk tatlı bir kadın
. 7-8 ay olmayınca ona gittim hormon testlerimi yaptı, rahim filmi istedi. Rahim filminde polip de görünüyordu. Histeroskopi yada kürtaj demişti Meltem Hanım, kendisi polipler çok küçük olduğu için kürtaj önermişti sonrasında da yumurtayı güçlendirmek için ilaç verecekti. Rahim dar diye bir tespiti olamamıştı. Zaten raporda da boyutlar normal yazıyordu. Histeroskopiyi henüz çocuk yapmayanlara önermiyorum ciddi bir problem yoksa demişti. Çünkü histeroskopi sonrası hamilelikte rahim ağzı yetmezliği olabiliyormuş
. Çok araştırdım o dönem, başka böyle bir bilgiye rastlamadım. Çok da güveniyorum Meltem Hanım a ama kürtaj kelimesi korkutucu ve eski bir yöntem gibi geldi, sonrasında araştırmaya başladım. Bu süreçte Mustafa Bey i buldum. Bu nedenle ikiye bölündüm. Mustafa Bey e mesaj attım durumumu anlattım o histeroskopi önerdi. Hatta polip hiç önemli değil ki dedi şeklini düzeltmek lazım önce dedi. Çok şaşırdım, çünkü Meltem Hanım böyle bir şey dememişti raporda da her şey normaldi. Zaten o dönem bana da kürtaj korkutucu geldiği için o an histeroskopiye karar verdim. Şimdi de beklemedeyim işte :) benim yaşım 30 oldu artık çok beklememek adına önümüzdeki ay birşeyler yapayım diyorum...