Acemiden iki soru..

scallywag

catmania
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
1.498
17
arkadaşlar bugün babamla tartıştık bu konuyu..o hep ben bilirim iddialarında..kpss puanları iki ıyl için geçerli değilmi..yani ilk yıl aldığım puanla tercih yapmayıp ikinci yıl aynı puanla tercih yapabilirmiyim.birde bir kuruma başvurduğumda memnun kalmazsam başka bir kuruma geçiş olayı nedir

Bende 2 yıl geçerli diye biliyorum.
Yani bir sonraki sınava kadar geçerliliği sürüyor..

evt cnm mesela ben 2007de girdim sınava.bu atamalarda tercihte bulundum o puanla son kez.bi daha yok.

Geçiş olayını bilemicem canım da kpss puanın 2 yıl geçerli ... Babana izah edersin, gerekirse

yazılarımızı göster...kaydirigubbakcemile3

2 yıl canım.ama başka kuruma geçiş olmaz.açık varsada yine sınavla alırlar veya kadrosu eski olanlardan alırlar.memuriyete yeni başlamışlardan almazlar..

bir de ben sorayım kpss ortaöğretim ile kpss önlisan sınavları arasındaki fark nedir?

evet iki yıl geçerli ama geçiş çokta kolay deil diye biliyorum..geçiş istediğin yerde boşluk olmalı ve belli bir süre hizmet yapmış olmalısın bildiim kadar

kpss ortaöğretim ve kpss önlisan sınavlarının içerikleri arasındaki farklar nelerdir? ben arasında fark yok diye biliyorum ama ne kadarı doğru bilmiyorum.

kpss ortaöğretim ve kpss önlisan sınavlarının içerikleri arasında çok fark var. ortaöğretimin soruları kolay ve yüzeysel önlisansın ise çok daha zor ve detaycı.konular aynı ama sorulan soruların zorluk dereceleri farklı maalesef canım...

kpss ortaöğretim ve kpss önlisan sınavlarının içerikleri arasında çok fark var. ortaöğretimin soruları kolay ve yüzeysel önlisansın ise çok daha zor ve detaycı.konular aynı ama sorulan soruların zorluk dereceleri farklı maalesef canım...

Konular aynı ama zorluk seviyeleri farklı demek teşekkürler

X