• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acemi ojecinin çalışmaları.bi bakın beğencek misiniz:)

uzun bir aradan sonra tekrar sanatsal :) çalışmalarımı koymaya başladım. oje alışverişine çıktım dün. çok güsel ciciler aldım. bi kaç tane de buraya sürdüklerimi koyacağım şimdi. yakında da şu desen zımbırtısını alırsam deymeyin keyfime:)
bi de artık daha bi bilinçli yazıcam bloglardan öğrendim:) acemi ojeci yavaş yavaş kalfalığa doru yol alıor yani..
buyrun bakalımm

başka bir oje ararken alix avien in bu ojesine rastladım. aslında kırmızım yeterince var derken bu ton da çok hoşuma gitti. gösterişli bir kırmızı..

$100_2803.jpg

$100_2792.jpg

bunu da buradaki tavsiyeler üzerine aldım. ama bana sade geldi. üzerine beyaz desen çok hoş durur. ben de bi çiçek kondurdum...

$100_2793.jpg

$100_2807.jpg

$100_2811.jpg

Son düzenleme:
bu kırmızı da çok hoş.. içinde pırıltılar var hafif turuncuya kaçıyor. ben de üzerine turuncu desen koydum elimden geldiğince. zıt renk yapmayı ama bu da fena olmadı. üzerinde de matlaştırıcı var.

$100_2832.jpg

$100_2833.jpg

Kızlar siyah ojeye matlaştırıcı süpper oluyor benim kızkardeşim hep sürüyor hatta bu dediğimi fransız manikürü yaparak da kullanıyo harika oluyor deneyin bence...Uçlarını kapatıp maatlaştırıcıyı sürün sonra çıkarın uçlar parlak altlar mat harika görünüyo....:24:

ben tirnaklar duz olacak kızlar onda sonra kirmizi bir oje çok güzel gider yada parlatıcı sizce

bu kırmızı da çok hoş.. içinde pırıltılar var hafif turuncuya kaçıyor. ben de üzerine turuncu desen koydum elimden geldiğince. zıt renk yapmayı ama bu da fena olmadı. üzerinde de matlaştırıcı var.

Eki Görüntüle 279817

Eki Görüntüle 279818

canım bu da çok tatlı olmuş ama dikkatli bakmasaydım turuncuyu göremiycektim :1: kırmızıyı ortaya çıkaran bi renkle de güzel durur :) son renk harika ama çok tatlı duruyor

canım bu da çok tatlı olmuş ama dikkatli bakmasaydım turuncuyu göremiycektim :1: kırmızıyı ortaya çıkaran bi renkle de güzel durur :) son renk harika ama çok tatlı duruyor

evet genelde zıt renk yaparım ama biras cool olsun die yaptım ama beğenmedim. şu konadlarla aynı rengin farklı tonları güsel oluor sadece. son renk gerçekten güsel alınmalı..

$100_2852.jpg

bu da yeni aldıklarımdan..klasik ama asil bi renk.disklerim gelse de desen yapsam:)

Back