• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acemi ojecinin çalışmaları.bi bakın beğencek misiniz:)

TUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
2.117
8
116
çok uzun zamandır oje sürüyorum ve çok seviorum ama buraya bi göz attıktan sonra ojenin bir dünya olduğunu keşfetmiş oldum:64: baktım inceledim. hatta dayanamayıp bi kaç oje aldım. çatlayan ve matlaştıran ojeleri de burdan öğrenip aldım. ayrıca desen yapan konad deniyor galiba onlardan da almayı düşünüorum şu an:1:. dayanamadım ben de bi kaç resim çektim. bi bakın bakalım güsel olmuş mu:64: tırnaklarım çok uzun değil ama idare eder.

$fotoo 109.jpg
$fotoo 092.jpg
$fotoo 096.jpg
$fotoo 101.jpg
$fotoo 104.jpg

bu arada you know ve amonra ya fikirleri önerileri için tşkler:69:

attachment.php
B
cok begendim bunu..nasıl yaptıgınızı anlatabilirmisiniz:68:

ben kenarlarını taşırmadan sürünce ""yaşasın"""derken ne hünerlı bakımlı arkadaşlar varmış helaaal:65::65::65:

Son düzenleme:
bugün yine oje aldım:) aldıklarımdan bazılarından şöle bişi yaptım. üzerinde matlaştırıcı var.

$100_2316.jpg

çok uzun zamandır oje sürüyorum ve çok seviorum ama buraya bi göz attıktan sonra ojenin bir dünya olduğunu keşfetmiş oldum:64: baktım inceledim. hatta dayanamayıp bi kaç oje aldım. çatlayan ve matlaştıran ojeleri de burdan öğrenip aldım. ayrıca desen yapan konad deniyor galiba onlardan da almayı düşünüorum şu an:1:. dayanamadım ben de bi kaç resim çektim. bi bakın bakalım güsel olmuş mu:64: tırnaklarım çok uzun değil ama idare eder.

Eki Görüntüle 203850
Eki Görüntüle 203851
Eki Görüntüle 203852
Eki Görüntüle 203853
Eki Görüntüle 203854

eneee bnm şeysimi çalmışş:27::27: çatlayan ojenin taban rengide aynı yok artıkın.:1:

Back