acaib derece de korkuyorum desteğinize ihtiyacım var::

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
İyi akşamlar arkadaşlar gücümü toplayıp tedaviye başladım ama çok korkuyorum adetimin üçüncü günü doktorum çağırdı.. tahlillerim yapılıyor rahim filmi de isteyebilirmiş...Aklım karmaşık kimisi ağrılı işlem diyor kimisi ağrısız zaten çok heyecanlıyımdır byılırım diye korkuyorum lütfen yadırgamayın Allah yardım etsin vazgeçsem mi diye düşünüyorum tşkler....

Öncelikle Allah yardımcın olsun.Başladığın işi yarım bırakma bence canım..Rahim filmi biraz acı veren işlemmiş hatta bazılarının canı cok bile yanmış,ama kimi arkadaşlarda fazla hissetmedim diyor.Sanırım birazda bunyenle alakalı.Eğer ağrı eşiğin düşükse neden anestezi istemiyorsun.Yani seni bayıltıp yapsınlar,birde bu aletin modern olanları varmış,sanırım göruntulu olanları falan.Detaylı bir arastır cektirmeden önce bence.Ben cektirmediğim için bilmiyorum ama forumda var arastırırsan..
tekrar kolay gelsin canım....

benimde tekrarlayan düşüklerimden dolayı istedi dr. çektirdim. hiç ağrım olmadı çok rahat geçti. anestezisiz ve 10 dakikalık bir işlemdi. tedavini yarım bırakma bence. eğer gerekiyorsa kesinlikle çektir. düzgün bir yerde ve işinin ehli doktora çektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…