açacağım ebelik sayfasına isim bulalım

açacağım ebelik kadın doğum çocuk sayfasının adı ne olsun?

• içinizden1ebe

OY: 4 19,0%
  • sanalebe

OY: 17 81,0%

• Ankete Katılan
    21
evli olduğum için bulunduğum şehrinde puanları çok yüksek hatta geçen alımda bir kişi bile almadıkları için atanamadım kusura bakma kimseye reçete yazayım da demiyorum sadece bilgilerimi paylaşacağım okurken kesin atanırım demek kolay oluyor aynı hatayı bende yaptım mezun olduğunda tekrar konuşalım

Hahahah evet evet cok gulmustum ona da
Bir Kadın Bir Erkek dizisini izlemiş miydin?
Zeynep'e pastane açacaklar, isim arıyorlar, Zeynep'ten harika bir fikir geliyor isim olarak. Zeynep'in Orası
O geldi aklıma sen böyle yazınca.

İsimlerin ikisi de güzel değil. Başka isim bulun.

Kusura bakmasın kimse de memur amir olmak o kadar kolay bir şey değil.Kimse kimseyi eleştirmeye kalkmasın.
Gerçekten zor çünkü.
Kimse kimsenin yapacağı işi de eleştirmesin.
Ayrıca teknolojiyi faydalı kullanmaya çalışmanız takdir edilesi Ebe Hanım.
Hamile kadınlar zaten evde oluyor sürekli.Onlara tavsiye harika olur.

desteklediğiniz için teşekür ederim o arkadaşı da anlıyorum toplumda ebeler hemşireler çok kolay atanır diye bir düşünce var ama işin içine girince öyle olmadığı ortaya çıkıyor umarım kendisi hemen atanır

Bir Kadın Bir Erkek dizisini izlemiş miydin?
Zeynep'e pastane açacaklar, isim arıyorlar, Zeynep'ten harika bir fikir geliyor isim olarak. Zeynep'in Orası
O geldi aklıma sen böyle yazınca.
Yeri gelmişken her akşam 00:05’te TLC’de yayınlanıyor eski bölümleri.

Geçen gün yolda yürürken Emre Karayel geçti yanımdan. “Öküz” diye bağırasım geldi

Konu sahibi sanalebe sanki fena değil gibi ya. Ama daha iyisini yapabiliriz kk olarak. Bi üye demiş ya aç ayı oynamaz. Daha iyi fikirlerle gelene kadar karnımın doyması lazım.

daha iyi isimleri bekliyorum o zaman :)

İzliyorum her akşam.
Geçen otelde fantezi yapmaya kalkmaları
Temizlikçi fantezisi yaparken Zeynep'in tüm odayı komple temizlemesi

İzliyorum her akşam.
Geçen otelde fantezi yapmaya kalkmaları
Temizlikçi fantezisi yaparken Zeynep'in tüm odayı komple temizlemesi
O zaman 1ebe1gebe nasil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…