• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açacağım ebelik sayfasına isim bulalım

açacağım ebelik kadın doğum çocuk sayfasının adı ne olsun?

• içinizden1ebe

OY: 4 19,0%
  • sanalebe

OY: 17 81,0%

• Ankete Katılan
    21
Çok iyi bir ebe olsan zaten işsiz olmazdın, bende ebelik okuyan biri olarak söylüyorum, sağlığın sanalı olmaz doktor bile bir msjla herhangi bir tahlil sonuç hakkında cvb vermezken sana ne oluyor, instagram sayfası açıp hamile kadınlara ne öğreteceksin , evde canın çok sıkılıyorsa ders çalış da atanmaya bak, diyorum ya çok iyi bir ebe olsaydın buralarda harcayacak zamanını hastanelerde harcardın!
evli olduğum için bulunduğum şehrinde puanları çok yüksek hatta geçen alımda bir kişi bile almadıkları için atanamadım kusura bakma kimseye reçete yazayım da demiyorum sadece bilgilerimi paylaşacağım okurken kesin atanırım demek kolay oluyor aynı hatayı bende yaptım mezun olduğunda tekrar konuşalım

Hahahah evet evet cok gulmustum ona da ;)
Bir Kadın Bir Erkek dizisini izlemiş miydin?
Zeynep'e pastane açacaklar, isim arıyorlar, Zeynep'ten harika bir fikir geliyor isim olarak. Zeynep'in Orası :KK70: :KK70:
O geldi aklıma sen böyle yazınca.

İsimlerin ikisi de güzel değil. Başka isim bulun.

evli olduğum için bulunduğum şehrinde puanları çok yüksek hatta geçen alımda bir kişi bile almadıkları için atanamadım kusura bakma kimseye reçete yazayım da demiyorum sadece bilgilerimi paylaşacağım okurken kesin atanırım demek kolay oluyor aynı hatayı bende yaptım mezun olduğunda tekrar konuşalım
Kusura bakmasın kimse de memur amir olmak o kadar kolay bir şey değil.Kimse kimseyi eleştirmeye kalkmasın.
Gerçekten zor çünkü.
Kimse kimsenin yapacağı işi de eleştirmesin.
Ayrıca teknolojiyi faydalı kullanmaya çalışmanız takdir edilesi Ebe Hanım.
Hamile kadınlar zaten evde oluyor sürekli.Onlara tavsiye harika olur.

Kusura bakmasın kimse de memur amir olmak o kadar kolay bir şey değil.Kimse kimseyi eleştirmeye kalkmasın.
Gerçekten zor çünkü.
Kimse kimsenin yapacağı işi de eleştirmesin.
Ayrıca teknolojiyi faydalı kullanmaya çalışmanız takdir edilesi Ebe Hanım.
Hamile kadınlar zaten evde oluyor sürekli.Onlara tavsiye harika olur.
desteklediğiniz için teşekür ederim o arkadaşı da anlıyorum toplumda ebeler hemşireler çok kolay atanır diye bir düşünce var ama işin içine girince öyle olmadığı ortaya çıkıyor umarım kendisi hemen atanır

Bir Kadın Bir Erkek dizisini izlemiş miydin?
Zeynep'e pastane açacaklar, isim arıyorlar, Zeynep'ten harika bir fikir geliyor isim olarak. Zeynep'in Orası :KK70: :KK70:
O geldi aklıma sen böyle yazınca.
Yeri gelmişken her akşam 00:05’te TLC’de yayınlanıyor eski bölümleri.

Geçen gün yolda yürürken Emre Karayel geçti yanımdan. “Öküz” diye bağırasım geldi :KK53:

Konu sahibi sanalebe sanki fena değil gibi ya. Ama daha iyisini yapabiliriz kk olarak. Bi üye demiş ya aç ayı oynamaz. Daha iyi fikirlerle gelene kadar karnımın doyması lazım.

Geçen gün yolda yürürken Emre Karayel geçti yanımdan. “Öküz” diye bağırasım geldi :KK53:

Konu sahibi sanalebe sanki fena değil gibi ya. Ama daha iyisini yapabiliriz kk olarak. Bi üye demiş ya aç ayı oynamaz. Daha iyi fikirlerle gelene kadar karnımın doyması lazım.
daha iyi isimleri bekliyorum o zaman :)

İzliyorum her akşam.
Geçen otelde fantezi yapmaya kalkmaları :D
Temizlikçi fantezisi yaparken Zeynep'in tüm odayı komple temizlemesi :D :D

Cok agir olmamak sartiyla spor yapabilirsiniz tabi doktorunuzun fikri daha onemli o muayene ediyor sizi sonucta kosmak yerine yuruyus ya da plates tarzi sporlar yapabilirsiniz cinsiyet hakkinda birsey soylemem dogru olmaz bir daha ki muayeneyi bekleyin :)

Bende aşırı öfke kontrolünden muzdaribim maalesef. Asla sesimi yükselterek kavga edemem. Eşimle tartışırsak o sesini yükseltir ben sadece benle bu şekilde konuşamazsın derim buz gibi bi şekilde eğer söylenmeye ses yükseltmeye devam ederse ya başka odaya çekilirim ya da evden çıkarım. Efendi gibi özür dileyene kadar da asla iletişim kurmam. Ha haksızsam başta özür dilerim ama özrüm onu susturmaya yetmezse gene başa döneriz o söylenir ben iletişimi keserim. Şöyle çatır çutur kavga edebilen insanlara çok gıpta ediyorum. Ben fazla içime atıyorum galiba

İzliyorum her akşam.
Geçen otelde fantezi yapmaya kalkmaları :KK70:
Temizlikçi fantezisi yaparken Zeynep'in tüm odayı komple temizlemesi :KK70: :KK70:
O zaman 1ebe1gebe nasil :)

Back
X