Acaba... yine bir düşünce sardı :)

tugce745

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
38
14
28
Merhaba öncelikle Allah herkese gönlüne göre verir inşallah... basınıza geldimi merak ediyorum adet belirtileri be varsa yaşıyorum 4gun var adete ama bugun iliski sonrası kan geldi erken oldum sandım ama kaç saat geçti leke bile yok kasik agrisi devam...böyle hamile olup sonucunda hamilelik olan varmı ?

adete birkaç gün kala ilişki olunca kan gelebiliyor
benim de başıma gelmişti

Dalgami geciyosun ya bilginiz varsa başınıza gelmişse yorum yapın test yap deyince bilgin var sandım beklemeyi bende bilirim saolun.

Burdan nasıl yardımcı olabiliriz. .
Doktor değiliz tabiki . .
Bekle yada test yap demekle suçlu olduk ..
İyi geceler. .

Burdan nasıl yardımcı olabiliriz. .
Doktor değiliz tabiki . .
Bekle yada test yap demekle suçlu olduk ..
İyi geceler. .
Kusura bakmayın kalbinzi kirdiysam bi hamile olabirsin diyolar bi yok diyolar sadece ben bu durumla karsilasanlardan bilgi almak istedim... size de iyi geceler

bazı bayanların regl öncesi 1-2 damla dönem dönem lekelenmeleri oluyor kimisi buna nişan derler regl olacam der; kimiside bu lekelenmeyi yerleşme kanaması der hamile çıkar, reglinize az kalmış beklemek en güzeli ama kan testide bir fikir edinmenize yardımcı olabilir.

Teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim :)
rica ederim. insan hamilelik beklediğinde en ufak ihtimali acaba mı diye düşünmeye başlıyor yada başka bir problem mi demeden geçemiyor. en güzeli regl gününün geçmesini beklemek başka bir hastalığınız yoksa tabi. kanda da erken öğrenince bu sefer değer çok mu düşük diye araştırmaya başlıyor insan en güzeli yaptırabiliyorsanız yumurta takibiyle hamile kalmayı denemek . en azından yumurtam varmıydı çatladımı gibi düşüncelerden kurtulursunuz. sonrasında yumurtam vardı çatladı neden döllenmedi diye araştırmalara girmeye başlarsınız. merak etmenin ucu bucağı yok ;=)

Valla çok güzel anlatmissiniz aynı :)

Bendede adete 5 kala iliskiden sonra kanama olmusdu sabah kalkdimda hibir sey yokdu ama 5 gun sonra adet oldum malesef oysaki cok umutlanmisdim ins seninki yerlesme kanamasidir rabbim tez zamanda bebeyine kavustursun
Rabbim hayırlı zamanda versin biz ne kadar istesek bekleşek boş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…