• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba yeterli mi

canım ben de bu tarz pamuklu aldım.Çok beğenerek.Kıyafet değil ya taşlı pullu olsun.Zevk meselesi.Ben annemle her yeni birşey aldığımda tartışıyorum,anne o senin zevkin bu benim diyorum.Belki benim kızımda bana yapacak aynısını.Ama ne yapalım.Çağ çok çabuk değişiyor.Bence bilişim çağı değil değişim çağındayız :)

bir daha kullanmayacağın bir örtü için onca para dökmek bence gereksiz. kaç kişi hala ilk aldığı boncuklu yatak örtüsünü kullanıyor allah aşkına. ben de hiç sevmiyorum o tarz örtüleri. millete mi çeyiz yapıyorsun, kendine mi... boşver ne hoşuna giderse onu al. perden halın mobilyan uyum içinde olduktan sonra....

Bende süslü püslü şeyleri sevmem.. ki şu sıralar en hoşlanmadığım şey ''millet ne der'' lafı. benim ne kullandığım kime neki, ben o evi kendi zevkime göre yerleştireceğim ve aldığım şeyler insanları ilgilendirmez, benim eşyalarımı onlar kullanmıcakki. herkezin zevki farklıdır bence sen bunu beyenmişsin bunu kullanmak istiyorsun o zaman al gitsin :hulya:

bende hiç hoşlanmıyorum süslü püslü yatak örtülerinden, fırfırlı kabarık olanlar göz yoruyor.. sade olanlar tercihim daha çok.

Back