• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba yeterli mi

hacopoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
708
7
118
37
İstanbul
kızlar ben öle afilli yatak örtülerini sevmiyorum aradım taradım bunu buldum. acaba yeterli mi demesinler sakın sonra hiç de gelin yatağına benzememiş?

cnm bu taç mı bende buna benzer beğendım taçtı
ama yatak örtusu deıl pıke takımı ıdı
bence gayet hoş

bence yeterli değil canım bi tane şöle süslü püslü boncuklu al özel günlerde kullanırsın bu olmas bana göre ama tabi senin zevkin

bence yeter yatak örtüsü yatak örtüsüdür özel günü olmaz boşa kalabalık etme hem pike hem örtü galiba en güzeli:lepi:benimde var 1 tane örtü inan kullanılmıyor boşa para ve yer kaplıyo ilk 1 ay kullandım kaldırdım şimdi zaten battaniyeler uyku setleri pikeler örtü gibi yeterince süslü hiç yatak örtüsüne gerek yok

bence yeterli bende böyle birşey almayı düşünüyorum. sonuçta ben kullanacağım ve millet ne der diye düşünüp kendi isteğimi geri plana atamam. millette ne derse desin ben ve eşim sevdiyse bitmiştir :umursamaz:

valla bende kendi gönlüme göre dedim perdelerimi de sade sade yaptırıyorum. annem gelin evi olmaktan çıktı iş diyor ama napıyım. sadeyim işte sade

yok yok bence kesın yeter sonra gıdersın onca parayı kaba bısy alırsın tüllü boncuklu bn pişman olursun en ıyısı bu

kızlar ben öle afilli yatak örtülerini sevmiyorum aradım taradım bunu buldum. acaba yeterli mi demesinler sakın sonra hiç de gelin yatağına benzememiş?

canım zevke göre değişir bende bunun kelebeklisini aldım geçen hafta..çokta memnunum...bende ilk gün bunu sericem..öle pullu simli fışırtılı şeyler sevmediğim için bundan aldım.sade ve modern bir örtüm olsun istedim..gayet güzel..kim ne diycek canım ya önemli olan senin beğenmen.güle güle kullan canıma.s.
cnm bu taç mı bende buna benzer beğendım taçtı
ama yatak örtusu deıl pıke takımı ıdı
bence gayet hoş

canım böcüğüm ewet taç bu kelebekli benim aldığımın farklı desenlisi..ve canım bu pikeeeee deeell..yatak örtüsüüü..ince olduğu doğru ama pike değil.zaten canım kataloğunda,sitesinde de yatak örtüsü die geçio...ben çok memnunum.eve gelip açıp denemek için serdiğimde daha da çok beğendim.sende al böcüğüm ben çoook mennun kaldım..kaç arkadaşım gördüysede bittiiopuyorumnanaktan

Bencede hoş hem kullanışlı arkadaşın evinde yatak örtüsü yüzünden bebeği bile yatıramadık mesela üzerine, bende öyle üzerine hoop diye oturduğum zaman özelliği bozulcak bişey istemiyorum. o yüzden kullanışlı süksesiz bişey aldım çeyizime ama bu çok güzelmiş:P

bence gayet yeterli. benim yatak örtümde bu tarz ve ben şimdiden kaldırdım. dolaba koydum. pike ve örgü battaniye daha kullanışlı oluyor. yatak örtüsünde abartıya gerek yok bence. gelin evi gelin yatağı diye bakmamak lazım önemli olan kullanış ;)

öyle pullu boncuklu şeyleri ben de hiç sevmiyorum birgün kayınvalidemle süslü püslü bir örtü gördük ben tam ayyy bu ne böyle gelinlik gibi.. ne kadar gereksiz diyecektim ki kızım sana da böyle bir şey alalım çok güzelmiş dedi öylece kaldım gerek yok anne ben yatak örtüsü aldım zaten dedim. sonuçta ben öyle bir şey kullanmam sadece göstermelik bir kere serip kaldırmak için de o kadar para verilmez gereksiz bence ve örtün çok güzel canım her zaman kullanabileceğin bir şey güle güle kullan inşallahhopuyorumnanaktan

cnm bence çok hoş çok beğendim yeterli
bende böyle birşey alıcam allı pullu almanı tavsiye etmiyrm yıkaması var onları.
yıkanınca eskisi gibi durmadığını söylüyorlar böyle sade bişey bence çok güzel.
hem sen kullanıcaksın içinden böyle geçtiyse böyle olmalı başkaları nasıl düşünür umrunda olmasın içine beyaz birde takım alırsın gayet şık bir gelin yatağı olur

yeterli bence. annem öyle boncuklu işlemeli falan bi yatak örtüsü almıştı, sadece bikaç gün kullandım. şimdi pike veya örgü battaniye kullanıyorum. daha modern ve kullanışlı oluyor. hem böyle dantelmiş, incikmiş, boncukmuş ne alaturka yaa şakkıdı

Son düzenleme:
ben de sevmiyorum öyle yatak örtülerini. çok güzelmiş seninki, güle güle kullan. ben de arıyorum bu tarz yatak örtüsü..

bence de çok şık, sonucta senin zevkin. ben de öyle allı pullu seyleri begenmem , sırf insanlar öyle seyler begeniyor diye gidip 2 3 kere serecegin seye dunya para akıtacagına o parayla daha cok istedigin bir sey yap, gelinligine harca , dugunune harca .

bende çok süslü sevmiyorum sade almıştım iikide almamışım boncuklu felan aldığımı bile çok nadir kullanıyorum...bence çok hoş sade ve şık...senin evin sonuçta sen kullanıcaksın içine ne siniyorsa onu al...

1 ay sonra düğünüm var ben aldım üstü pullu kenarları gelin etekleri gibi tüllü tüllü ama şimdi bi pişmanım bi pişmanım herkez diyo çok güzel diye ama kullanım açısından zor diyolar artık bakıcam 1 ay sonra zor mu kolaymı

senin ne düşündüğün önemli, başkalarının değil
ben de almadım "gelin yatak örtüsü" dedikleri afilli örtülerden, tarzım değil
pratikliğe bakarım ben kimin ne dediği umrum değil açıkcası
güle güle kullan canım

Back