Merhaba arkadaşlar...
Size bir konuda danışmak istiyorum,17 yaşında evin içine gelin geldim uzatmamak için üstü kapalı geçiyorum evin içinde bana kv etmediği kalmadı. Yaşta küçük tabi ses çıkaramıyorsun onlara muhtaçsın falan eşimin üzerine krediler çekmişler borcu olduğu için çalışamıyordu onlar baktı 1.5 sene her kavgadan sonra oğluyla da dovusse benden çıkarırdı sınırını işte o... tutunda aileme kadar dil uzattı. Neyse oğlum doğduktan sonra aldım babamın evine gittim o ev ayrılmadan asla gelmem boşanırım dedim 2 ay içinde evim ayrıldı eşime dayisi iş verdi fabrikasında neyse ben yinede saygımdan konuştum bu kadınla. Şimdi 6 senelik evliyim 3. Çocuğa hamileyim. Kaynanam diğer eltime malı olan evini bıraktı kiraya çıkacağız diye yanima geldi 1.5 2 ay yanımda kaldı ben ilk başlarda sabır ettim gider dedim ama bu kadının telefonda başka adamlarla konuştuğunu görünce ben tiksindim ve herseyimede karıştığı için biraz surat astım. Sürekli eltimi savunuyor bana bende çok iyi olsaydı 2 ayda seni bir kere bile çağırırdı dedim . Neyse biz ufak derken büyüdü kocaman tartıştık bu evimde bana baş baş bağırarak karnındaki çocuk allah bilir kimden dedi bende sinirlendim tabii kanbeynime sıçradı ben sen değilim dedim söyledim işte gördüm falan diye. Eşim geldi bana hak verdi tabi dedim 6 sene önceki ben yok artik burası benim evim cik git deyip kovdum gitti acaba yanlış mı davrandım kesinlikle eşimle sorunumuz yok şuan bana hak veriyor ve kafana takma morelini bozan kim varsa küsmekte serbestsin diyor sizce ?