ACABA TERBİYESIZLIK MI YAPTIM?

5kisilikailem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
606
688
23
27
Merhaba arkadaşlar...
Size bir konuda danışmak istiyorum,17 yaşında evin içine gelin geldim uzatmamak için üstü kapalı geçiyorum evin içinde bana kv etmediği kalmadı. Yaşta küçük tabi ses çıkaramıyorsun onlara muhtaçsın falan eşimin üzerine krediler çekmişler borcu olduğu için çalışamıyordu onlar baktı 1.5 sene her kavgadan sonra oğluyla da dovusse benden çıkarırdı sınırını işte o... tutunda aileme kadar dil uzattı. Neyse oğlum doğduktan sonra aldım babamın evine gittim o ev ayrılmadan asla gelmem boşanırım dedim 2 ay içinde evim ayrıldı eşime dayisi iş verdi fabrikasında neyse ben yinede saygımdan konuştum bu kadınla. Şimdi 6 senelik evliyim 3. Çocuğa hamileyim. Kaynanam diğer eltime malı olan evini bıraktı kiraya çıkacağız diye yanima geldi 1.5 2 ay yanımda kaldı ben ilk başlarda sabır ettim gider dedim ama bu kadının telefonda başka adamlarla konuştuğunu görünce ben tiksindim ve herseyimede karıştığı için biraz surat astım. Sürekli eltimi savunuyor bana bende çok iyi olsaydı 2 ayda seni bir kere bile çağırırdı dedim . Neyse biz ufak derken büyüdü kocaman tartıştık bu evimde bana baş baş bağırarak karnındaki çocuk allah bilir kimden dedi bende sinirlendim tabii kanbeynime sıçradı ben sen değilim dedim söyledim işte gördüm falan diye. Eşim geldi bana hak verdi tabi dedim 6 sene önceki ben yok artik burası benim evim cik git deyip kovdum gitti acaba yanlış mı davrandım kesinlikle eşimle sorunumuz yok şuan bana hak veriyor ve kafana takma morelini bozan kim varsa küsmekte serbestsin diyor sizce ?

Şimdi yanlış davrandım diye vicdan yapıp geri çağır kadını, iyice tepene çıksın... pes! Bu kv’lerin %90’ı arsız, vicdansız anladığım kadarıyla... eşin sana hak veriyor, anneme niye şöyle böyle dedin, böyle yaptın diye üzerine gelmiyor, o kendi annesi işin vicdan yapmıyorsa senin kv için suçluluk duyman anlamsız. Sana etmediğini bırakmamış kadın kendin söylüyorsun. Boşver, eşinin çoluğunun çocuğunun huzuruna bak.

Bu arada eşim annesini tanıdığı için bu kadın hep böyle diyor o yüzden bana hak veriyor annesini dışlayan biri değil yani :)

Aynen öyle eşim resmen duyunca sildi kendini

sakın yaptığınızdan geri dönmeyin yoksa daha çok tepenize çıkar her türlü kayınvalide burda duydum ama torunu olacak masum bir meleğe bu oğlumdan değil diyeni duymadım Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim eşim duyduktan sonra sildi zaten seni asla öyle kadınla görusturmem diyor

sakın yaptığınızdan geri dönmeyin yoksa daha çok tepenize çıkar her türlü kayınvalide burda duydum ama torunu olacak masum bir meleğe bu oğlumdan değil diyeni duymadım Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim eşime de söyledim bu çocuğu asla sevmesine izin vermicem ve görmesini de istemiyorum diye

Çok teşekkür ederim eşime de söyledim bu çocuğu asla sevmesine izin vermicem ve görmesini de istemiyorum diye
En doğrusu bu sanırım bu kv ona da böyle saçma şeyler söyler çocuğun da psikolojisi bozulur önemli olan eşiniz o da arkanızda duruyor zaten gerisini kafaya takmayın bebeğinizi üzmeyin bu süreçte

Eşiniz arkanızda ise, dağ olsa karşınızda durmaz. Eş desteği kadar önemli bişey yok. Annesinin nasıl bir insan oldugunu biliyor demek ki. Bu arada cesaretiniz hayran kaldım.

Eşiniz arkanızda ise, dağ olsa karşınızda durmaz. Eş desteği kadar önemli bişey yok. Annesinin nasıl bir insan oldugunu biliyor demek ki. Bu arada cesaretiniz hayran kaldım.
Valla damarına basınca insanın biranda gözü bir şey görmüyor maalesef ben bile kendime şaşırdım

Valla damarına basınca insanın biranda gözü bir şey görmüyor maalesef ben bile kendime şaşırdım
Bende böyle bişey yaşadım. Bizde alt lı üstlü oturuyoruz. Ama ben korkmuştum eşim annesine çok düşkün çünkü. 5 haftalık hamileydim belki kucağına alamazsın çocugu dedi, fıttırdım. Eşime dedim. Eşimde sen benim emanetine ihanet ettin dedi. Tabii bende biraz ego tavan yaptı. Bizde yaza göçüyoruz inşAllah

Ahahah inşallah allahım kimseyi eşiyle karşı karşıya getirmesin inan ki evin içinde sırf ailesine muhtacız diye gösterdiğim sabri gördü o yüzden bana kıymet veriyor . Bu arada bir insan belki kucağına alamazsın nasıl diyebilir torunu için allahım ne fettan kadınlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…