Acaba neden gebe kalamıyoruz

Aynen canım bakalım artik günlerde geçmiyor bu ay bitse su işlerimi halledip doktora gidecem inşallah bi sorun çıkmazsa tabi dua et de hayırlı haberlerle donuyum
Dualarım seninle canm bi sorn çıkmıyck inşllh güzl haberlr verirsin bizlere allahım herkesin yüzünü güldürsün inşllh

Merhaba hanimlar benimde bu ay 3. Denemem oluyor şu günlerde özellikle yumrtlamami tutturmtutturmaya çalışıyorum dua edin benim iÇinde bu ay olsun diye . Bat 31 ocak . Benimde dualarim tüm isteyenlerle insallahh..

Amin canım inşallah Allah razı olsun insallah incikupeli hepimiz hamiş oluruz :) hiç tanımıyoruz birbirimizi ama sizi bilmem de ben burda hamileyim diyen herkes için acayip mutlu oluyorum rabbim tüm isteyenlere versin icindede bizlere

Merhaba hanimlar benimde bu ay 3. Denemem oluyor şu günlerde özellikle yumrtlamami tutturmtutturmaya çalışıyorum dua edin benim iÇinde bu ay olsun diye . Bat 31 ocak . Benimde dualarim tüm isteyenlerle insallahh..
Sagolasn canım înşllh tutar bu ay gzl haber verirsinbenim dualarımda sizlerle bende şuan rgl oluyorm bitsn bende çalışcam bebk için kurbsn oldugum yarabbim herkesn gönlünden geçeni verir înşllh

Wcd adetin bitince abdest aliyorsun ya o an dua et sonra birliktelik olsun arkadaşım öyle yapmış ondan sonra hamile kalmış bi dene ne kayb edersin ki bana dedi de benim sorunlarım vardı eşimle ne yumurtlama günü nede bitince hiç bisi olmadı küstük:)))) sen dene istersen

Tamm canım iyi dedin mutlaka deniycemçok özl olmazsa eşimle sorun dedin hayırdır canım sıkıntı ne bebekmi yoksa tabi anlatmak istersn sıkma canımı sen çok üzülüyorsn galiba farkediyorm burdan ben seni cnm karı koca arasnda olur öyle tatsızlıklr üzülme sen

Yok canım ya bebek olayını takmıyor bile öküz :) ona göre olacaksa olur ne stres yapıyorsun diyo kaynana kıskançlığı bizimki ama öyle becerikli ki yavuz hırsız yapıyor diyor sonra safları oynuyor eşimle severek evlendik 2 sene hiç kavgamız olmadi is resmiyete bindi o gün bugündür huzur yok tahammülüm de zorluyor o kadar çok tartıştık ki artık ne dese batıyor gurbetteyim Allahtan aynı şehirde olsak o çeneyle ayirirdi bizi öyle bisi işte uzun oldu ya kusura bakma canım çok bunaldim ondan

Yok yok anlat kafan dagılır ah canım ya ben pek anlamadm kaynanan uzakta oturuyor ama size huzur vermiyor öylemi yani seni istemiyormu amacı neki sen eşini seviyorsan takma kaynananı bş ver eşinle huzurunu bozma bi evde huzursuzluk çok kötü bişy o nasıl bi kYnana ya insan evladının huzurunu bozarmı hiç ne insanlar var ya içine atma anlat ama eşinle aranı düzelt bence kimseyi takmayın bence bide severek evlenmişsiniz yapmayın

Benimde canım ona sıkılıyor ya zaten birbirimizle sorunumuz yokken yok onu dedi yok gözünün üstünde kasım var valla ilk defa goren akrabalar bile düğün telâşında bu seni uzakta da rahat bırakmaz dikkatli ol dediler de inanmadım Allah iyi insanlarla karşılaştırsin valla anlamadım nasıl insanlar kız bile bakmamış oğluna ki 28 yaşındaydı eşim evlendigimizde hangi fikirle bakmamış bilmiyorum ama bildiğin kıskanıyor benimle evlenmek için yani is için şehir değiştirdi ondan herhalde kabullenemedi beni sevmesini

Hım anladım canım oglunu paylaşamıyor ama yanlış yapıyor annede biyere kadar herkes evlenip çoluk çocuga karışıyor gurur duyması gerekirken oglumun yuvası olmuş diye habire huzur vermiyor muş ne biçim bi anne bu yav neyse sen takılma bence eşinle aranı iyi tut kaynanans papuç bırakma cnm yuvan daha önemli eşinede tatlı dille anlatt seni anlıycanı umuyorm belliki eşin biraz arada kalmış üstüne pek gitme huzurunu kaçırma

Kıyamıyorum eşime de ama sadece annesinin dediklerine inanınca da dayanamıyorum getirme bana laf diyorum anlamıyor anne sorunun varsa şöyle eşimle hallet de diyorum yok en en aileler girdi konuya onun yüzünden babamdan lafını aldı 1 ay olacak ses yok inşallah olmazda bakacaz ama diyorum ya sus sabri kalmadı artık iyi de dese soğudum kadından batıyor valla senede toplasa 1 ay görmediğin biriyle niye uğraşırsan anlamam ki çeneye geldimi kaynana icraatte yok ama benden 4 4 likten fazla gelinlik bekliyor onu geçtim acıların çocuğu gibi kocama ağlayıp şişiriyor o safta inanıyor ilan bana oluyor

Benim anlamadıgım senin yanında degil yakınında degil demi prki niye senle ugraşıyo amacı ne acaba yanınamı gelmek istiyoki kimle kalıyo başka çocugu varmı sen kaynananla hiç muattp olma bence onun hakkında iyi veys kötü hiç bişy deme eşine kaynanan seni ararsa konuşma uzk tut kendini belki böyle davranırsan ugraşmayı bırakır seninle

Yok değil ayrı şehirler ama yakın şehirler son olaylardan sonra aramıyorum çok 3 gün aramayım eşim bi bahane bulup araştırıyordu gizli baskılar olurya öyle bi anlasam açık açık sordum niye diye ben cocugumun huzurunu niye bozuyum ben öyle demedim inkar işte babam demiş aklinizda başkası vardida ayrilsinar diye böyle yapıyorsaniz ben cocugumu yolda bulmadim alır giderim kimseye uzdurmem ezdirmem diye buraya geldiler iki babada burdada esime dedi huzur vermiyorsa kızım memnun değilsen ayrilin lafa size kötü olmaya gerek yok dedi ondan korktular herhalde ses yok bakalim 1 evin 1 oğlu ondan mi neyden anlamadım daha ilk düğünden sonra eve ziyarete geldiler gelir gelmez bu ev iki ailelik demeye basladiydi bende ses etmedim 1 aylık evli insana söylenecek lafmi ama ona mi bozuldu ne anlamadım ki

Baban iyi söylemiş agzına saglık biraz gözleri korkmuş îyide olmş bence o senin yaında kalmak istîyor gibi oglanda bitane yq kıymetli demekki neyse cnm bş ver takma sen eşinke mutlu ol gerektigi yerde konuşursn gerekmezsede konuşmazsın kaynananla neden böylelerki iyi olsalar ogluları gibi gelinlerinide düşünseler kendilerini sevdirseler bi anne gibi davransalar nolur sanki ama malesef tersi oluyor

Malesef abla gelini kuma görünüyor ama kendinin de bi kızı var Allah büyük burda bi evlat sahibi olmak için herkes çare arıyor kolay olmuyor onu büyütmek saygı meselesi yani kusura bakma ya senin de konunu mahvettim ama teşekkür ederim valla Allah razı olsun

Yok yok hiç önemli degil sonuçta hepimiz bayanız şurda sıkıntılarını paylaşıp rahatladın konu maf olmz gebe konuşurz gebelikle ilgili bu arada ben 28 yaşındayım sen kaç yaşındasn evlat olanlar kıymet bîlmiyo olmayanlarda çare arıyo işte allhm aratmasn tez zamanda versn isteyrn herkese :))

Anlayışın için teşekkür ederim Kendiside zor gebelikler yaşamış ik çocuğu doğar doğmaz ölmüş felan da anlamıyor ki işte ne diyecek 25 yaşındayım sen ikinci çocuk felan diyince büyüksün sandım :) ayıp olmasın diye abla dedim kusura bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…