• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba neden gebe kalamıyoruz

Biz kavga etmekten çocuk yapamadık ki doğru düzgün ondan kafayı daha ona çok yoramadım ama şunu çok iyi biliyorum kaç arkadaşımda yaşadı burdada okudum stresi bitince oluyor çocuk çocuk olacak mı diye kastikca olmuyor malesef o yüzden en azı.dan o an sakın olacaz :)
Zaten o stres olunca kesinlikle olmuo bnde yaşadım kendini ii hissetcen rahat olucan kafana takma bak nasıl oluo gerçi bnde beceremedim; )ama takmiyorum olursa olur diyorum da kızlar ovulasyon testi yapmışlar çoğu hamile kalmış bnde mi ypsam ya off walla sıkıldım ya nelere kaldık :) yapmadigimiz şey kalmadı

Ben tedavimi tamamlayimda şubatta direk doktora gidip diyecem stres yapıyorum olmuyor felan inşallah başka sorun yokturda yumurtalik guclendirici ilaçlardan isteyecem :) yeterrrr diyecem inşallah sen ne zamandır istiyorsun bebiş

Ben tedavimi tamamlayimda şubatta direk doktora gidip diyecem stres yapıyorum olmuyor felan inşallah başka sorun yokturda yumurtalik guclendirici ilaçlardan isteyecem :) yeterrrr diyecem inşallah sen ne zamandır istiyorsun bebiş
Yazdan beri ama sık sık denemedik ara ara bn en son gittiğimde biseyin yok bebk olur falan dedi istersen eşinde gelsin bide ona bakalım die ama gitmedi geçen Gn kafasına dank etti randevu aldı doktor demiş 20 inde gel falan artk bilemem sonuç ne çıkar snde ihmal etme bu arada sn kaç yasindasin nerde oturuyosun

25 yaşındayım canım hayırlısı olsun hakkında inşallah kötü birsey çıkmaz erkekler hiç bir şeyi üstlerine almazlar genelde hepsi aynı önce sen uğraşacam her şey bitecek ondan sonra onlar üstlerine alınırlar

25 yaşındayım canım hayırlısı olsun hakkında inşallah kötü birsey çıkmaz erkekler hiç bir şeyi üstlerine almazlar genelde hepsi aynı önce sen uğraşacam her şey bitecek ondan sonra onlar üstlerine alınırlar
Aynen ya odunlar işte aman onlar takmiyosa biz nie kendimizi yipratiyoruz ki

Cunki o çocuğun da tüm sorumluluğu bizde onların işi var bizim bebemiz yok :KK51:

Geçmişten günümüze yapılabilmiş bir şey yok evlatlarimizi düzgün yetiştireceğiz başkalarının da başı yanmasın :)

Su damlası yaşam belirtisi ver iyi misin aklım sende kaldı ya

Geçmişten günümüze yapılabilmiş bir şey yok evlatlarimizi düzgün yetiştireceğiz başkalarının da başı yanmasın :)
Ahahaha sn beni güldürdün allahtan sni güldürsn cnm cok doğru syledin bn şahsen olursa baya bi ii egitim vericem ki kimselere benzemesin özellikle baba tarafina hep bana çeksin ya ;)cnm bu sayfayı baya kalabalık ettik istersen özelden yazisalim ne dersin

Amin canım cümlemizi güldürsün fark etmez nasıl dersen

slm kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim işl güçlr bitmiyoki

as canım kız nerdesın sen merak ettım ne işi hayırdır

as canım kız nerdesın sen merak ettım ne işi hayırdır
Ev işleri misafirlerim vardı hafta sonu dügün fln vrdı giremedim cnm ya hiç iş bitiremiyorm çocklrın bide çok fenalr benim sen napıyon nasılsn gittinmi doktora eşinle naptın düzeldinizmi ;)

Ay canım benim sen beni merak etmişsin kıyamam da yeni gördüm yaşıyom gız daha dur bebek dogurcaz canm hepimiz birden inşllh allahım kısmet ederse
yanlışlıkla kendi mesajımdan alıntı yapmışım ya bu arada ismimi degiştirdim bn cnm şaşırma mimozaasi.....:KK24:

:) cimcime senı yenı gordum aslında burdaydım da adını degısınce anlamamıs olabılırım :)

ettım tabı nıye merak etmeyım yok sınavlarım var bıtsınde gıdecem baska sehıre gıtmem lazım oun ıcın beklıyrum

Hım ne sınavı canım dışardanmı okuyosn sen hangi şehirde oturuyosn ki şehir deyiştirmrn gere kiyo hayırlısı olsn bakalım

Back