Yak cnm ne atıpı 3 yaş var aramızda abla olmuşım kız:))) ben biraz erken evlendim 19 umda 9 yıl oldu yıllar geçip gitti îşte cnAnlayışın için teşekkür ederim Kendiside zor gebelikler yaşamış ik çocuğu doğar doğmaz ölmüş felan da anlamıyor ki işte ne diyecek 25 yaşındayım sen ikinci çocuk felan diyince büyüksün sandım :) ayıp olmasın diye abla dedim kusura bakma :)
Hayırlı haberle sonuçlanır .İnşallahadet olmadım daha canım beklemedeyim...
inşallah canım sağolasınHayırlı haberle sonuçlanır .İnşallah
Ewt cnm erken evlenmek aslında avantajlı bi durum 2 sene sonra kızım benim boyunda olcak büyüdüler allh canlarını sag etsin bana bagışlasn küçük yaştaki bayanlar daha çabuk hamile kalıyor nedense heralde yaştan dolayı canım allahım sizlerede nasip eder inşllh çok ta geç degil takılma yaşa fln senEvet erken evlenmişin ne güzel ama bak iki evlat sahibi olmuşsun benim yaş 25 daha ilk bile yok :) erken evlenmenin güzellikleri buda :)
Aynen herzaman pozitif olmak iyidir karamsarlık yok zamanı gelince görürüz çift çizgileri deAmin Allah bagislasin Allah esirgesin çocuklarını kesinlikle katılıyorum erken dönem farkına annem benim yaşımda 4. Çocuğunu doğurmuş gerçi yasada takılmıyorum bi arkadaşım 37 yaşında evlendi 2 senede hayatını yaşadı bi kızı bi oğlu var şimdi is yerinden hayata bakış ya pozitif düşün çift çizgileri gör :)))))
K bkmayinda aranıza girmiş oldum cokk Özür dilerim ama snde bnm gbi baya dertlisin bnde gurbetteyim yapıcak bişey yok sevdik mi byle oluo yani kendimiz yaptık ve cekiyoruz dimi sıkmayın caninizi allah büyüktür bugün sana cektiriosa yarinda allah ona cektirirYok canım ya bebek olayını takmıyor bile öküz :) ona göre olacaksa olur ne stres yapıyorsun diyo kaynana kıskançlığı bizimki ama öyle becerikli ki yavuz hırsız yapıyor diyor sonra safları oynuyor eşimle severek evlendik 2 sene hiç kavgamız olmadi is resmiyete bindi o gün bugündür huzur yok tahammülüm de zorluyor o kadar çok tartıştık ki artık ne dese batıyor gurbetteyim Allahtan aynı şehirde olsak o çeneyle ayirirdi bizi öyle bisi işte uzun oldu ya kusura bakma canım çok bunaldim ondan
Aynen öyle cnm benim kaynanada bazen öyle yapio ve bnm en büyük hatam birlik gelmekti insan rahat hareket edemioNe demek canım hatta ben kaynanadan çekenler platformu olusturacam amin Allah büyük herkes ettigini bulur
2 5 yıl oldu snn walla napim esim için katlanıyorm evin tek oğludur annesinden ayrı gitmesin iyilik yapayim dedim çok pişman oldum yetmemiş gbi büyük görümcem oluncada başa bela her şeye maydanoz oluo yok byle yok syle en basiti bi yerde ise başladım 8 ay kadar çalıştım bebek olmuodu çıktım ilaç falan kullandim bide baya agirdi işim çıktım ona bile laf yaptı snn isin güzeldi nie çıktın falan bnde sinirlendim yetr bu kadr çalıştığımBirlikte yasamaktan bahs ediyorsun sanırım o en zoru ben bırak birlikte yaşamayı aynı şehirde olsak durum çok vahim olabilirdi hemde çok sen kaç yıllık evlisin
Haklısın cnm boswer hiç takma bile eğer bu kadr takar sıkıntı stres yaparsan bebek olmaz tabi herseyi oluruna bırak cnmBenim ki de bir evin bir oğlu valla ben direk ayrı geldim aynısı daha 15 günlük evliydim şehir dışına çıkınca işi bırakmıştım gorumcem var bi tane 4 yaş küçük benden hayatında ilk defa ise başlamıştı 10 gün çalışıyordu dönmüş sen is bakmıyor musun dedi derdim abin de dinlen bi eve alış istersen bakarsın dedi dedim hiç dinlenecek zaman değil diye trip attı oda düğün atlatmisda sanki neyden haberi olduysa nisanliykende şehir dışındaydı eşim bütün evi ben kurdum herkes yoruldu bide gelin olan benim benim dinlenmeye hakkım yoktu yani diyecegim karışacak olan uzak yakın küçük büyük hiç fark etmiyor ben artık aramiyorum çok onlar arasın ne yapıyım bıktırdılar artik
Öyle düşünme ya nie olmasın allah verdimi verio sıkıntı yapma bnde o kadar cabaliyorum ama yok tabi umudumu kaybetmedim sadece sinirlendim zamn hemn pes ediyorum sonra kendimi toparliyorum yapicak bişey yok cnm hayırlısı diyelim sn nerde oturuyosunBebek düşünmeden olan bana oldu zaten dert sahibi oldum ama is işten geçti
Allahın işi yapıcak bişey yok Üzgünüm dediğin gibi demek ki zamanı deil beklicezOlmuyor işte ..demekki zamanı gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?