Acaba neden gebe kalamıyoruz

Sende belirti varmı cnm inşallh sen olmazsın inşllh hamiledindir ya allhım birimizin bari yüzünü güldürsün amin
AMİN CANIM İNŞAALLAH... VALLA NE ADET BELİRTİM VAR NE DE GEBELİK BELİRTİM VAR. ADET GÜNÜ HESAPLAYICISINA GÖRE 13 ÜN DE OLMAM GEREKİYOR AMA BEN 14 ÜNE KADAR OLABİLİR DEDİM. OLMADAN BİRKAÇ GÜN ÖNCE KAHVERENGİ LEKELNMELERİM OLURDU AMA GELEN GİDEN YOK, YANİ SÖZDE BUGÜN ADET GÜNÜMDÜ. PAZAR GÜNÜNE KADAR OLMAZSAM TEST YAPICAM

Belkide vardır her hamillelik belirti vermez cnm hadi bakalm inşllh vardr güzl haberlerini bekliyorm çift çîzgiyi görürsün inşllh

Ewt çok dogru her ay yol gözlüyoruz sitres yapıyoruz acaba adet olcammı düşüncesî yiyip bitiriyoz kendimizi o yüzden olmuyo aslında biraz oluruna bıraksak prk kafaya takmasak belkîde olcak
Belkide değil sanki kesin yani arkadaşım iki kere tüp bebek denedi ki o sürece gelene kadar neler neler olmuyo demiş tüm ümidi bittiği anda 2 aylık hamileydi

Belkide değil sanki kesin yani arkadaşım iki kere tüp bebek denedi ki o sürece gelene kadar neler neler olmuyo demiş tüm ümidi bittiği anda 2 aylık hamileydi
Ya işte allahım vereceyi vakti zamanı biliyo ama işte biz kullar çok sabırsızız birazda insan çevresindekiler hamile olupta kendi olmayınca sitres ve bekleyiş artıyo îşte allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşllh kimsenin kucanı boş koymasn

Amin canım da işte stres yaptıkça zorlanıyor insan ben bile bu kadar istediğimi bilmiyordum 1.5 yıllık evliyim 3 aydır denedik olması gerçi doğru düzgün bir şeyde olmadi bazı sorunlar oldu eşimle ama yinede umutlanıyor insan 1 kere düşük yaptım şimdide her ay acaba demekten stres arttı bu ay başka bir sağlık sebebiyle ara verdik onu halesiyim gidecem bi doktora biraz baskı yapınca doktorlara işi hizlandiriyorlar mis kısmet bakalım hayırlısı artık

Eyer bi sorun yoksa sende ve eşinde bence doktorların yapabilcegi hiç bişy yok herşey allahtan bizde bi laf vardır canım allah verici olduktan sonra taşın başında bile verir diye olumsuzluga kapılma bence sıkıntını hallet bebek yapmaya devam dt elbet tutuck birgün inşllh

İnşallah canım kısmet nasip artık düşükten sonra hiç gitmedim kontrole bakalım ne diyecek hayirlisi adını bilmiyorum ama nickine göre dua ettim inşallah kabul eder rabbim müminin mümine duası kabul olurmuş rabbim buyutebilecegimiz yanında olabileceğimiz sağlıklı sihatli hatırı evlatlar versin inşallah cümle isteyenlere içinde de bizlere

Adım özlem çok teşekr ederim dua için amin canım inşllh hayırlı evlat nasip eder yarabbim herkese git konturollerini ol bakalım ne diycek doktor kafana takma raht ol rabbim verir biz ona sıgınalım

Adım özlem çok teşekr ederim dua için amin canım inşllh hayırlı evlat nasip eder yarabbim herkese git konturollerini ol bakalım ne diycek doktor kafana takma raht ol rabbim verir biz ona sıgınalım
Ne demek canım özlem diye ederim artık aynen önce kendimi düzeltmem lazım sonra bebek inşallah sende bi sorun mu varda olmuyor sakıncası yoksa

Ne demek canım özlem diye ederim artık aynen önce kendimi düzeltmem lazım sonra bebek inşallah sende bi sorun mu varda olmuyor sakıncası yoksa
Yok canım bende sıkıntı yok benim iki çocugum vvar bu üçüncü olck allah kısmet ederse eşim çok istiyo dîyer ikisi büyüdüler en küçüm 6 yaşında ben sipraîlle korunuyodm çıkarttırdım nerdese bir sene olck olmadı doktora gitmedim sipraîli aldırdıgımda sormuştum herşey yolunda gebr kalırsın demişti dahada gitmedim hayırlısı olsun senin îlkmi başka çock varmı

İlk olacak kısmetse önce evlilik maddi sebepler evlilik düzene girsin dedik sonra ben stres ve üzüntüden hastalandım onun tedavisi felan derken 1 sene geçti yasmin kullanıyordum bıraktım düzenli takipli denememizde olmadı ama stres yapmayım diye gidecem kontrole bakalım ne diyecek 2 sene sonra bile ilan var spiralle rahim alışma sürecine göre degisirmis

Hem öyle hemde sipraille bile kalanlar var zanimana bıraktım ben arrık nezaman olursa înşllh senin tez zamanda olur bu arada senin îsmin nedir

Esra evet yan komşumun eltisinin kaymış 3 aylık olunca fark etti yeni doğdu 20 günlük henüz rabbim bizede nasip eder inşallah

Esra evet yan komşumun eltisinin kaymış 3 aylık olunca fark etti yeni doğdu 20 günlük henüz rabbim bizede nasip eder inşallah
Aynen canım benimde eşimin halasının gelini kaldı sipraille şimdi dogurmak üzere valla allah verici olduktan sonra hertürlü veriyo esracım

Aynen canım bakalım artik günlerde geçmiyor bu ay bitse su işlerimi halledip doktora gidecem inşallah bi sorun çıkmazsa tabi dua et de hayırlı haberlerle donuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…