Çok
Çok tşkr ederim canım sen baya bi belirti yaşamışsın bende pek bi belirti yok sadece gögüslerde çık hafif sızı uçları hiç acımıyo tan kısımları sadece bide heran adet olcak gibi alt rahm kısmında ince bi sızı 4 günüm var bugn test alcaktm vaZgeçtim acaba yapsam çıkarmıCanim benimki belli olunca yazarim demistim belirtileri en basindan anlatayim bendeki degisiklikleri :) benim solda bir yumurtam vardi buyume asamasinda hafif agrilar oldu ama catladiktan sonra hic agri olmadi ilk defa bu ay kasik agrim olmadi ve oh ne rahatmis dedim ama gogus ucu sizisi basladi bu kez ) bata bir hafta on gun kadar kala adet olacakmis gibi karin agrisi basladi ara ara ve rahmin oldugu kisimda yani orta alt karinda hafif hafif batmalar basladi bir hafta kala yumurtlama gunu gibi akintim oldu suanda alt karinda kramp gibi agrilarim var ara ara, ayrica iilginctir mesela yumurtaya alerjim vardi bu ay yedim hicbir reaksiyon olmadi alakasi var mi bilmiyorum ama benim dikkatimi cekmisti, sute de alerjim var normalde onu da deneyecegim bakalim :))ayrica her sabah erkenden uyanir oldum bunu bir baska hamileden de duymustum, cok uzun oldu farkindayim ama yardimci olur belki diye yazmak istedim.. aslinda hissediyorsunuz ben basindan beri hissettim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarim sizinle