• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba neden gebe kalamıyoruz

Çok
Canim benimki belli olunca yazarim demistim belirtileri en basindan anlatayim bendeki degisiklikleri :) benim solda bir yumurtam vardi buyume asamasinda hafif agrilar oldu ama catladiktan sonra hic agri olmadi ilk defa bu ay kasik agrim olmadi ve oh ne rahatmis dedim ama gogus ucu sizisi basladi bu kez :KK66:) bata bir hafta on gun kadar kala adet olacakmis gibi karin agrisi basladi ara ara ve rahmin oldugu kisimda yani orta alt karinda hafif hafif batmalar basladi bir hafta kala yumurtlama gunu gibi akintim oldu suanda alt karinda kramp gibi agrilarim var ara ara, ayrica iilginctir mesela yumurtaya alerjim vardi bu ay yedim hicbir reaksiyon olmadi alakasi var mi bilmiyorum ama benim dikkatimi cekmisti, sute de alerjim var normalde onu da deneyecegim bakalim :))ayrica her sabah erkenden uyanir oldum bunu bir baska hamileden de duymustum, cok uzun oldu farkindayim ama yardimci olur belki diye yazmak istedim.. aslinda hissediyorsunuz ben basindan beri hissettim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarim sizinle
Çok tşkr ederim canım sen baya bi belirti yaşamışsın bende pek bi belirti yok sadece gögüslerde çık hafif sızı uçları hiç acımıyo tan kısımları sadece bide heran adet olcak gibi alt rahm kısmında ince bi sızı 4 günüm var bugn test alcaktm vaZgeçtim acaba yapsam çıkarmı

Canim benimki belli olunca yazarim demistim belirtileri en basindan anlatayim bendeki degisiklikleri :) benim solda bir yumurtam vardi buyume asamasinda hafif agrilar oldu ama catladiktan sonra hic agri olmadi ilk defa bu ay kasik agrim olmadi ve oh ne rahatmis dedim ama gogus ucu sizisi basladi bu kez :KK66:) bata bir hafta on gun kadar kala adet olacakmis gibi karin agrisi basladi ara ara ve rahmin oldugu kisimda yani orta alt karinda hafif hafif batmalar basladi bir hafta kala yumurtlama gunu gibi akintim oldu suanda alt karinda kramp gibi agrilarim var ara ara, ayrica iilginctir mesela yumurtaya alerjim vardi bu ay yedim hicbir reaksiyon olmadi alakasi var mi bilmiyorum ama benim dikkatimi cekmisti, sute de alerjim var normalde onu da deneyecegim bakalim :))ayrica her sabah erkenden uyanir oldum bunu bir baska hamileden de duymustum, cok uzun oldu farkindayim ama yardimci olur belki diye yazmak istedim.. aslinda hissediyorsunuz ben basindan beri hissettim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarim sizinle
Canım tebrik etmeyi unuttum allah saglıklı kucana almak nasip etsin gözlerin aydn cici anne :))))

Çok

Çok tşkr ederim canım sen baya bi belirti yaşamışsın bende pek bi belirti yok sadece gögüslerde çık hafif sızı uçları hiç acımıyo tan kısımları sadece bide heran adet olcak gibi alt rahm kısmında ince bi sızı 4 günüm var bugn test alcaktm vaZgeçtim acaba yapsam çıkarmı
Cikabilir canim ben 5 gun kala yapmistim iilk testi :) hamile oldugumu hissediyordum ama sanki hic belirti yasamamis gibiydim canim ogrenince onlarin hepsi geliyor insanin aklina demek ki ondanmis diyoruz belki alakasI yok bilemiyorum :)))

Cikabilir canim ben 5 gun kala yapmistim iilk testi :) hamile oldugumu hissediyordum ama sanki hic belirti yasamamis gibiydim canim ogrenince onlarin hepsi geliyor insanin aklina demek ki ondanmis diyoruz belki alakasI yok bilemiyorum :)))
Canım sen testi sabahmı yaptın yada farkedermi nezaman yapsam bide bişy socam az az akıntım oluyo bide sanki idrarım kokuyo gibi ilaç içmişim gibi gebelikmi pisgolejimi bilemiyorm ya

Canım sen testi sabahmı yaptın yada farkedermi nezaman yapsam bide bişy socam az az akıntım oluyo bide sanki idrarım kokuyo gibi ilaç içmişim gibi gebelikmi pisgolejimi bilemiyorm ya
Bazilarinda olabiliyormus koku okumustum burdaki topiklerin birinde, adet gunu gecmeden yapilan testlerin sabah ilk idrarla yapilmasi daha iyi sonuc veriyor benim de biraz birazdi akintim canim hadi guzel haberlerini bekliyorum :))

Bazilarinda olabiliyormus koku okumustum burdaki topiklerin birinde, adet gunu gecmeden yapilan testlerin sabah ilk idrarla yapilmasi daha iyi sonuc veriyor benim de biraz birazdi akintim canim hadi guzel haberlerini bekliyorum :))[/QUOT

Bir türlü cesaret edip almadım test 3 gün kaldı canım salıya kadar bekleyim bakalım ne olacak çok ta umutlanmak istemiyorm aslında bende hiç bel ve kasık agrısı yok aadece gögüslerde hassasiyet bide az az akıntı bunun dışında belirtim yok ama hayırlı dua et canm sonucu mutlaka yazarım artık ne çıkarsa:)):-)

Bir türlü cesaret edip almadım test 3 gün kaldı canım salıya kadar bekleyim bakalım ne olacak çok ta umutlanmak istemiyorm aslında bende hiç bel ve kasık agrısı yok aadece gögüslerde hassasiyet bide az az akıntı bunun dışında belirtim yok ama hayırlı dua et canm sonucu mutlaka yazarım artık ne çıkarsa:)):-)
Hayirlisiyla olur insallah canim guzel haberlerini bekliyorum

merhabalar
benimde çocuğum olmuyordu. yaklaşık 2 yıl doktora gittik. fakat hiç bir sonuç alamadık. biz de eşimle kendi haline bırakmaya karar verdik. bir arkadaşımızın tavsiyesiyle arı sütü diye bir ürün ve yanında bir kaç gıda takviyesi kullandık. fakat bunları sadece çocuk olma amaçlı değil, sağlıklı olmak açısından da kullanmıştık. Derken 2 ay sonra müjdeli haberi aldık ve çok şaşırdık.

merhabalar
benimde çocuğum olmuyordu. yaklaşık 2 yıl doktora gittik. fakat hiç bir sonuç alamadık. biz de eşimle kendi haline bırakmaya karar verdik. bir arkadaşımızın tavsiyesiyle arı sütü diye bir ürün ve yanında bir kaç gıda takviyesi kullandık. fakat bunları sadece çocuk olma amaçlı değil, sağlıklı olmak açısından da kullanmıştık. Derken 2 ay sonra müjdeli haberi aldık ve çok şaşırdık.
Bizde dediğin gibi bazı ürünler kullanıyoruz bu ay 1 ay oldu düzenli kullanalı(keçi boynuzu pekmezi).Ay inşallah seninki gibi olur bizimde olur.Bugün hastalandım ama artık bi dahaki ayı bekleyecem:KK61:

[QUOTE"Wcd, post: 38824382, member: 650171"]Canım beklenen gün hüsranla sonuçlandı adet oldum :KK43: kısmet degilmiş bu ayda hayırlısı olsun artık rabbim tez xamanda verir inşallh :KK43:[/QUOTE]
Canim insallah onumuzdeki ay o guzel mujdeyi verirsin sıkma canini olacak hayirlisiyla

Buradan çok özel konuları paylaşmak istemiyorum. Dileyen arkadaşlara özelden mesaj atarlarsa faydalı bilgiler verebilirim. Allah herkesin gönlüne göre verir inşAllah

Merhaba arkadaşlar bence kafada bitiyor eğer ciddi bir sorun yoksa ben bir çok arkadaşım var etrafımda ikisi tüp bebek bile denediler olmadi Allah nasip etmeyecek felan dediler kimi biliyorsam hamile kalma ümidi bitip oluruna bırakınca oldu hepsininde çok düşününce olmuyor bence düşünmeden de nasıl olack bilemiyorum

[QUOTE"Wcd, post: 38824382, member: 650171"]Canım beklenen gün hüsranla sonuçlandı adet oldum :KK43: kısmet degilmiş bu ayda hayırlısı olsun artık rabbim tez xamanda verir inşallh :KK43:
Canim insallah onumuzdeki ay o guzel mujdeyi verirsin sıkma canini olacak hayirlisiyla[/QUOTE]
Hîç ümidim yoktu bu ay zaten artık pek kafaya takmayı düşünmüyorum düşündümmü sitres yapıyorum ve olmuyor eşimde diyo takma buladar olur diyo demmekki zamanı var înşllh tez zamanda bizlerde güzl haber alırız

Merhaba arkadaşlar bence kafada bitiyor eğer ciddi bir sorun yoksa ben bir çok arkadaşım var etrafımda ikisi tüp bebek bile denediler olmadi Allah nasip etmeyecek felan dediler kimi biliyorsam hamile kalma ümidi bitip oluruna bırakınca oldu hepsininde çok düşününce olmuyor bence düşünmeden de nasıl olack bilemiyorum
Ewt çok dogru her ay yol gözlüyoruz sitres yapıyoruz acaba adet olcammı düşüncesî yiyip bitiriyoz kendimizi o yüzden olmuyo aslında biraz oluruna bıraksak prk kafaya takmasak belkîde olcak

Allah'ın sag salim kucana almak nasip eder inşllh canm benim de 7 gün var regalime hiç bir belirtim yok geçen ay öok oldu bel ve kasık ağrım çok ümütlenmiltim boş çıktı şimdi takmamays çalışıyorum bakalm hayırlı artk inşllh vardr bebiş
benim de yarın olması gerekiyor ama hiçbir belirtim yok

Benımde gebelik suphem var ama gecen ay 2 defa reglı oldum aralık 1 ve 14 unde,bu ay hala regli olamadım acaba gecen ay 2 defa olmasındanmı yoksa bebişmi anlayamadım, inşallh bebiştir ne zamn test yapmalıyım?
İki defa regli olunca gecen ay bu ayki ovulasyonuda hesaplayamadım
oooo çok düzensiz olmuş seninkisi

Buradan çok özel konuları paylaşmak istemiyorum. Dileyen arkadaşlara özelden mesaj atarlarsa faydalı bilgiler verebilirim. Allah herkesin gönlüne göre verir inşAllah[/QUOTE ne gibi bilgiler nasıl gebe kalmaklamı ilgili bi formilü varmıki bence herşey boş allahım verici olduktan sonra hertürlü olur sipraille kalsnlar var cnm

Back