Acaba mı???? Neler oluyor bana yardım edin

pamukmelek

♡ 20.03.2023 ♡ Ata Pars
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
348
612
303
34
MERHABA KIZLAR
BEN DAHA ÖNCE HATIRLARSANIZ BEN OVULASYON TARİHİ HESAPLAMA VE BBT VUCUT DERECE ÖLÇÜMÜ İLE GEREKLİ MESAİLER YAPILDI ŞİMDİ ADETİM 2 GÜN GECİKTİ VE OVULASYON TARİHİMDE İNANILMAZ KASIK AĞRILARIM OLDU. ADET GÜNÜMDEYİM HATTA 2 GÜN GEÇTİ VE ADET DEMEYİ BIRAKIN ÇOOOOK HAFİF PEMBE AKINTI GELDİ BUGÜN VE ŞİMDİ DE KESİLDİ ACABA MI DEMEDEN EDEMİYORUM AMA O KADAR ÇOK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM Kİ ARTIK BOŞU BOŞUNA SEVİNMİYORUM SEVİNEMİYORUM KURSAĞIMDA KALIYOR..... ACABA NELER OLUYOR BANA BÖYLE??????????

en azından 1 hafta:44: geçmesi gerek dye biliyorum ben

evet sonunda dün saat 19.00 itibarı ile kızıl dağlar göründü (regl oldum )
ama bu sefer çok bir ince test yaptım bu sabah negatif çıktı 1 yıl olacak neredeyse
doktorumda sende sıkıntı yok dedi kafayı yiyecem tamamiyle umudumu kestim karalar bağlar oldum resmen.
Test yapmaktan bile korkuyorum yine negatif çıkar diye piskolojim bozuldu yeminle!
Çok mu erken tüp bebek için başvurmalıyım?
eşim 31 yaşında bense 24 olacam bu sene 2-3 çocuk istiyorum yapabilcek zaman varken ne önerirsiniz

Son düzenleme:

ya sen nye bu kadar stres yaptın ki ama ben 7 yıllık evliyim hala bebeğim yok.bence acele ve stres yapyosunn canm

ya sen nye bu kadar stres yaptın ki ama ben 7 yıllık evliyim hala bebeğim yok.bence acele ve stres yapyosunn canm

nappim elde mi herkes farklı canım yani demek istemem o ki olmayacaksa infertilite adı konurdu
ama olacak herde olmaması ... rabbim büyük demek hayırlı değilmiş bana nasip olacak vakit gelir meleğim inşallah

Rabbim isteyen hakeden bakabilen herkese annelik nasip etsin...

amin canm rabbim herkese tattırsın o duyguyu.1 sene den sonra olmuyorsa infertliteye başvurablşiyosun zaten.bende adet olmayı beklyorum tüp bebeğe başvurcaz.:44:

canm önce kafanı boşaltmalısın eger bebek istiyorsan

canm önce kafanı boşaltmalısın eger bebek istiyorsan

evet öyle benim işim çok da stresli resmen bunalımlık olay..... daha önce hiç bu ay kı gibi sancı çekmemiştim dün koltukta evde otururken birden çok kötü sağ kasığıma ara ara bıçaklar saplandı sanki nefesim falan kesildi... kocam da korktu ne oldu iyimisin diye telaşlandı hastaneye gidelim mi diye sordu rengim falan attı ... şimdi de sular seller gibiyim ve parça parça geliyor et gibi.... korkuyorum

canm o zaman doktora gitmelisin bence ama bebek için sabr biliyorm zor bende yasyrm beklemek kötü ama rabbim zamanını bilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…