- Konu Sahibi Papatyadan hayaller
Aminnn nazarnur Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim doktor çarşamba gel tekrar yapicaz dedi bende bugün kan verdim zaten idrar testin giderek koyulasiyot çok şükür demekki yükseliyorbetahcg düşük çıkmış sanki biraz eğer yalnış bilmiyosam biraz bekle 10 gün olsun tekrar kan testi yaptır
O zamannn hayırlı olsun diyelim sana canım:))sen bizler içinde dua et. Rabbim hayirlisi ile bebegini kucagina almayi nasip eder insallah:)))Buda yeni yaptigim hemen belirdi bu sefer :)
çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza alabilmeyi nasip etsin inşallah canımmBuda yeni yaptigim hemen belirdi bu sefer :)
insan umutlanıyo değil mihamılelık haberlerıne nasıl mutlu oluyorum yaaaa
hepımız tak tak tak kedı gıbı doguralım yaaaa
hamiş olalım hamiş hamiş yuvarlanalım
hamılelere seslenıyorum ısteyen herkesın bebısı olsun dıye dua edermısınız
benımde olsunn
insan umutlanıyo değil mi
Amin canim benim amin tüm isteyenlere inşallah saokçok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza alabilmeyi nasip etsin inşallah canımm
Amin canim benim amin tüm isteyenlere inşallah saok
SSaolasin canim hep ediyrm canim benim her gün ediyorum Rabbim herkese nasip etsin isnallah :)))O zamannn hayırlı olsun diyelim sana canım:))sen bizler içinde dua et. Rabbim hayirlisi ile bebegini kucagina almayi nasip eder insallah:)))
Amin canim inşallah saolasin darusi sizlere olsun :)çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza alabilmeyi nasip etsin inşallah canımm
amin canım benimAmin canim inşallah saolasin darusi sizlere olsun :)