- Konu Sahibi Papatyadan hayaller
Teşekkür ederim mete58 ilk olduğu için çok tedirginim işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb bi yakınım için soruyorum bunu yorumunuzu okuyunca fikir verebilirsiniz diye düşündüm akrabam 7 haftalık hamile doktor kalp atışını duyamadığı için kürtaj olman gerek bebek ölü demiş hemen başka bi doktora gittiler o da bebek 6 haftalık henüz kalp atışı yok 20 gün sonra gelin demiş . acaba ne zaman başlaması lazım kalp atışınınCanm ben kadın sağl. Hemşireyim kese 5. Haftada oluşur fetüsün kalp atımı 6 veya7 haftada duyulur cihazın kalitesine bağlı olarak 1 ve 2 hafta bekleyip git ama b_hcg düzeyin gayet iyi haftana göre
Kalp atımı için biz gebelik + gelen hastalara 7. Haftaya kadar bekleyin gitmeyin diyoruz çünkü ultrasan kalitesine göre kalp atımı gecikebikir birde son adet tarihi baz alınarak yapılan hesaplamalar bazen tarihte kaynaklı yanlış olabiliyor biraz daha beklesin tabi ama ilk 10 haftada kalp atımı yüzünden kürtaj veya düşük sık oluyor hayırlısımrb bi yakınım için soruyorum bunu yorumunuzu okuyunca fikir verebilirsiniz diye düşündüm akrabam 7 haftalık hamile doktor kalp atışını duyamadığı için kürtaj olman gerek bebek ölü demiş hemen başka bi doktora gittiler o da bebek 6 haftalık henüz kalp atışı yok 20 gün sonra gelin demiş . acaba ne zaman başlaması lazım kalp atışının
mrb bi yakınım için soruyorum bunu yorumunuzu okuyunca fikir verebilirsiniz diye düşündüm akrabam 7 haftalık hamile doktor kalp atışını duyamadığı için kürtaj olman gerek bebek ölü demiş hemen başka bi doktora gittiler o da bebek 6 haftalık henüz kalp atışı yok 20 gün sonra gelin demiş . acaba ne zaman başlaması lazım kalp atışının
bide şöyle bi durum var eğer adetin ilk gününü baz alarak hesaplarsak 9 haftalık görünüyor ama doktorlar neye göre hesaplıyor bilemiyorum ..şuan bi muallaktalar yani. inşallah hayırlısı cvbınız için tşk ederimKalp atımı için biz gebelik + gelen hastalara 7. Haftaya kadar bekleyin gitmeyin diyoruz çünkü ultrasan kalitesine göre kalp atımı gecikebikir birde son adet tarihi baz alınarak yapılan hesaplamalar bazen tarihte kaynaklı yanlış olabiliyor biraz daha beklesin tabi ama ilk 10 haftada kalp atımı yüzünden kürtaj veya düşük sık oluyor hayırlısı
adetleri düzenli 28 30 gün arası en son adet tarihide 18 mart gittiği hastanede özel ve daha önceki gebeliğinde anansefali teşhisi konmuştu kürtaj oldu 8 ay aradan sonra ikinci gebeliği buKaba hesabı ise adet günü düzenli ise adetin ilk gününden 40 gün sonrası diye hesaplıyoruz tabi öncede söylediğim gibi ult. Cihazının kalitesi çok önemli bkalğ atımı tespitinde bence 1hafta sonra özel bir hast baktırsın cihazlar daha iyi devlete göre
içi rahat etmiyorsa başka bir doktora daha gitsin en iyisi bu bence ayrıca söylediğin tarihe göre 9 haftalık duyulması lazım şimdiyeadetleri düzenli 28 30 gün arası en son adet tarihide 18 mart gittiği hastanede özel ve daha önceki gebeliğinde anansefali teşhisi konmuştu kürtaj oldu 8 ay aradan sonra ikinci gebeliği bu
çok tşk ederim aynen öyle yapmalıiçi rahat etmiyorsa başka bir doktora daha gitsin en iyisi bu bence ayrıca söylediğin tarihe göre 9 haftalık duyulması lazım şimdiye
Merhaba canim yukari resimleri yukledim ve anlattim lütfen babada yardimci olurmusun lutfeniçi rahat etmiyorsa başka bir doktora daha gitsin en iyisi bu bence ayrıca söylediğin tarihe göre 9 haftalık duyulması lazım şimdiye
Tesekkur ederim canum dun bende otel düşünüyordum ama ikincisine baktinmi o çok acikHayırlısı olsun pozitif :)
canım sağlık ocağına gidip kan baktır değerin artmış olabilir yada yarın sabah idrarı tekrarla(koyulaşabilir) var gibi duruyor belki geç döllenme olduysaKizlar babada bir fikir verin lütfen ya sabahtan beri kendi kendimi yedim dun aksam test yaptim adetinin geçilmesinden 7 gün sonra silik pembe çizgi cikti çok sasirdim ondan önceki günler kaç kete yaptim cikmadi hayali çizgi bile yoktu bugün sabah tekrar yaptim yaz çok üzüldüm dunkunden daha silikti daha koyu olması gerekmiyordu ? beta HCG de cumartesi 11.3 cikti niye bugün çok daha silik anlamadim ya üzülüyorum
Evet yarin gidicem ikincisinin daha silik olması kafami çok.karistirdi inşallah yükselmiştir insallahcanım sağlık ocağına gidip kan baktır değerin artmış olabilir yada yarın sabah idrarı tekrarla(koyulaşabilir) var gibi duruyor belki geç döllenme olduysa
Evde test vardı.mhamile olduğumu öğrenmiştim zaten 6. Haftaya girmiştim test yaptım ki değerim 3000lerdeydi çizgi silik çıktı. Korktum doktora gittim değerim çok iyi çıktı. Testlere çok güvenme. Kafayı yiyolar aradaEvet yarin gidicem ikincisinin daha silik olması kafami çok.karistirdi inşallah yükselmiştir insallah
Hadi ya dedigin gbi öyleyse canim güvenmemektedir lazim fazla ama bunyeden bünyeye de değişiyor olabilirEvde test vardı.mhamile olduğumu öğrenmiştim zaten 6. Haftaya girmiştim test yaptım ki değerim 3000lerdeydi çizgi silik çıktı. Korktum doktora gittim değerim çok iyi çıktı. Testlere çok güvenme. Kafayı yiyolar arada
su heyecanı yaşamayı bana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim ne kadar güzel duygular bunlar rabbiiimmmm hayırlı uğurlu olsun canımBugün beta hcg yaptırdım Arkadaslar 696 çıktı ultrason a girdim Dr %100 hamilesin ama kese net görünmüyor 1 hafta bekleyelim yine bakalım dedi inşallah kese de görünür
Ayyyy şimdi ben hamiş mi olduummm
betahcg düşük çıkmış sanki biraz eğer yalnış bilmiyosam biraz bekle 10 gün olsun tekrar kan testi yaptırKizlar babada bir fikir verin lütfen ya sabahtan beri kendi kendimi yedim dun aksam test yaptim adetinin geçilmesinden 7 gün sonra silik pembe çizgi cikti çok sasirdim ondan önceki günler kaç kete yaptim cikmadi hayali çizgi bile yoktu bugün sabah tekrar yaptim yaz çok üzüldüm dunkunden daha silikti daha koyu olması gerekmiyordu ? beta HCG de cumartesi 11.3 cikti niye bugün çok daha silik anlamadim ya üzülüyorum