• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim???

Arkadaslar yarın kan testi yaptiracagiz. Bugün evde test yaptım sonuç bu :KK39:2.cizgi çok belirgin çooooookkkkk mutluyum inşallah kanda da pozitif çıkar

Eklentiler

• 2015-05-19 12.12.01.jpg
    2015-05-19 12.12.01.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 210
Teşekkürler hepinize
Bugün hcg testi yaptiracagim hamilelik olmasi icin değerin en düşük kaç olmasi gerekiyor ????

Merhaba.. Tebrik ederim.. Sanırım gebesin... Hcg değeri kadına göre hastır.. Herkeste çok farklıdır.. Örneğin benim adet olmam gereken günde 2779 du aşırı abartı bir rakamdı ama böyleydi bi arkadaşımda da 145 ti.. Normal yani bu farklılıklar.. Bunu kafana takma daha yaptırmadan... Rabbim nasip etmiş inşallah hayırla sağlıkla doğur kucağına al kuzunu...

Herkese merhaba ben 8 aylık evliyim siteyi takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım benimde bu ay regl günüm geçti ancak düzensiz olduğum için tam olarak ne kadar geçtiğini bilmiyorum bu sabah test yaptım çok anlayamadım sonucu sizler yorumlayabilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler

Eklentiler

• IMAG0101.jpg
    IMAG0101.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 329
Herkese merhaba ben 8 aylık evliyim siteyi takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım benimde bu ay regl günüm geçti ancak düzensiz olduğum için tam olarak ne kadar geçtiğini bilmiyorum bu sabah test yaptım çok anlayamadım sonucu sizler yorumlayabilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler

bu daha çok ovulasyon testi gibi.
ikinci çizgiyi göremedim.

Arkadaslar aklımın bir ucunda hep bu soru var regl tarihim ilk günü 16 nisan dı kesenin daha gorunmemesi normal mi ??? Dr 1 hafta sonra tekrar bakalım ama teste göre %100 hamilesin dedi beta hcg 696 dı. Dün. Bir yanim çok mutlu bir yanımda endişeli ilk hamileliğim olacak :anneadayı:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. daha önce 2 düşük yaptım 2. si 2 aylıktı kalbi durdu kürtaj oldum üstünden 5 ay geçti 2 aydır deniyoruz ama olmadı. hayırlısı olsun tabiki ama şimdi adetime 3 gün var normalde adet olacagıma yakın tatlı krizine girerdim bu sefer olmadı göğüslerimin yanlarında sızı oluyo tuvalete çok sık çıkıyorum ama az çok sık acıkıyorum ve çok halsizim son günlerde ha birde bel ağrısı var. 3 gün sonra adet olcam diye korkuyorum. çok istiyoruz bebek. düşüklerden sonra psikolojim bozuldu.acaba hamilemiyimdir ki? Rabbim isteyen herkese sağlık sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. amin.

Arkadaslar aklımın bir ucunda hep bu soru var regl tarihim ilk günü 16 nisan dı kesenin daha gorunmemesi normal mi ??? Dr 1 hafta sonra tekrar bakalım ama teste göre %100 hamilesin dedi beta hcg 696 dı. Dün. Bir yanim çok mutlu bir yanımda endişeli ilk hamileliğim olacak :anneadayı:
Canm ben kadın sağl. Hemşireyim kese 5. Haftada oluşur fetüsün kalp atımı 6 veya7 haftada duyulur cihazın kalitesine bağlı olarak 1 ve 2 hafta bekleyip git ama b_hcg düzeyin gayet iyi haftana göre

Back
X