- Konu Sahibi Papatyadan hayaller
Hayırlı olsun, tebrik ederim. Bir an önce kan testi yaptırmalısınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim :)Arkadaslar yarın kan testi yaptiracagiz. Bugün evde test yaptım sonuç bu 2.cizgi çok belirgin çooooookkkkk mutluyum inşallah kanda da pozitif çıkar
Teşekkürler hepinize
Bugün hcg testi yaptiracagim hamilelik olmasi icin değerin en düşük kaç olmasi gerekiyor ????
Herkese merhaba ben 8 aylık evliyim siteyi takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım benimde bu ay regl günüm geçti ancak düzensiz olduğum için tam olarak ne kadar geçtiğini bilmiyorum bu sabah test yaptım çok anlayamadım sonucu sizler yorumlayabilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler
Hayirli olsunnnnn hamis oldun ALLAHin izniyle. Dikkat et kendineBugün beta hcg yaptırdım Arkadaslar 696 çıktı ultrason a girdim Dr %100 hamilesin ama kese net görünmüyor 1 hafta bekleyelim yine bakalım dedi inşallah kese de görünür
Ayyyy şimdi ben hamiş mi olduummm
Hayırlı olsun canim kucağımiza alalım insallahBugün beta hcg yaptırdım Arkadaslar 696 çıktı ultrason a girdim Dr %100 hamilesin ama kese net görünmüyor 1 hafta bekleyelim yine bakalım dedi inşallah kese de görünür
Ayyyy şimdi ben hamiş mi olduummm
Canm ben kadın sağl. Hemşireyim kese 5. Haftada oluşur fetüsün kalp atımı 6 veya7 haftada duyulur cihazın kalitesine bağlı olarak 1 ve 2 hafta bekleyip git ama b_hcg düzeyin gayet iyi haftana göreArkadaslar aklımın bir ucunda hep bu soru var regl tarihim ilk günü 16 nisan dı kesenin daha gorunmemesi normal mi ??? Dr 1 hafta sonra tekrar bakalım ama teste göre %100 hamilesin dedi beta hcg 696 dı. Dün. Bir yanim çok mutlu bir yanımda endişeli ilk hamileliğim olacak