Acaba hamilemiyim

sirus75

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
6
0
16
Ankara
Kızlar bana yardım edin 5 aylık hamileyim bebeğimiz olmasını çok istiyorum çünkü 38 yaşındayım bu ay nedendir bilinmez hamile oldugumu hissediyorum cumartesi evde test yaptım ama yok bişeytabi reglimede 2-3 gün kaldı ama inanılmaz yorgun bitkin ve duygusal moddayım sizce ne olabilir hamilelik belirtisi olabilirmi

canım inşallah hamilesindir bak evliyim yazacagına hamileyim yazmıssın bunda da bır hayır var bence

Aşırı bir yorgunluk ve vucüdumda şişkinlik var bide 10 gündür falan akıntı var böyle beyaz kreminsi gibi

slm cnm sanki hamilelik belirtileri gibi söylediklerin regline 2-3 gün var diyosun bugün pzrtesi cuma günü yap istersen test tabi inşallah bu arada reglin gelmez hayırlısı olsun cnm.

ıns hamıssındır canımm arkadasın dedıqı qıbı cuma qunu bı test yap quzell haberlerını beklıyoruz

kızlar yeni üye oldum ben.3 gündür sol kasığımda ağrı oluyor ,akıntım çok fazlalaştı birde göğüslerimde hassasiyet .Reglime 7 gün var.Normalde çok düzenlidir adet günlerim.Acaba hamilemiyim yoksa bütün bu belirtiler sadece piskolojik mi.Çok sabırsızlanıyorum.sizde kan testi yapsam kesin sonuç çıkarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…