canim once tebrik ederim buyuk ihtimal hamilesin kan testinde hemen cikar ama kan testi yaptirma sansin yoksa gebelik testi icin 1 hafta gecmesi lazim sabah ac karnina yapsan daha iyi olur hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim kibslm kızlar benim adet tarihim 3 gündür geçti ve sürekli belimde ağrı,kasıklarımda ağrı var.bazen bacağıma vuruyor.kan testinde kaç günlük hamilelik gösterilir acaba.idrar testi yapmak için çok mu erken?
merhaba sevgili arkadaışm bende arkadaşlarıma katılıyorum.bence hamile olma ihtimalin çok yüksekçkan testinde şu anda çıkar normalde adet geçikmesi olmaksızın kan testi yaptırabilirsin yani şu anda yaptır ve sonuçu gör idrarda cıkmayabiliyor ama lütfen bizi haberdar et kş hep beraber senin ve bebeğin için dua edelim.slm kızlar benim adet tarihim 3 gündür geçti ve sürekli belimde ağrı,kasıklarımda ağrı var.bazen bacağıma vuruyor.kan testinde kaç günlük hamilelik gösterilir acaba.idrar testi yapmak için çok mu erken?
slm kızlar benim adet tarihim 3 gündür geçti ve sürekli belimde ağrı,kasıklarımda ağrı var.bazen bacağıma vuruyor.kan testinde kaç günlük hamilelik gösterilir acaba.idrar testi yapmak için çok mu erken?