Aaa ne güzel cok sevindim hayirli olsun canim. Ne zamandir çocuk istiyodun kaç yaşindasin
Evet ablacim çok istedim Rabbime şükür ki hamileyim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne güzel cok sevindim hayirli olsun canim. Ne zamandir çocuk istiyodun kaç yaşindasin
Tamam ablacim teşekkür ederimhamlelik son adetin ilk gunu hesaplnr cnm ole hesapla gt
Kaç yaşindasin sen canimEvet ablacim çok istedim Rabbime şükür ki hamileyim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu
Daha çok erken canim 5 haftalikken kese görünmeyen var ne güzel kese görünmüş. 7. Haftanda hem bebeği görürsün hemde kalp atışını duyarsinBugün doktora gittim ultrason da bebeğe bakıldı 5 hafta 'lik dedi ama embriyo oluşmamış kese var dedi ne zaman olusurki acaba çok merak ediyorum...
Canım ben hamile kalmadim henüz 11 aylik evliyim 22 yasindayim. Bebek çok istiyorum ama olmadi daha. Ama hamilelikle ilgili bilgiye sahibim cok araştırma yapiyorum bu konuyla ilgili. Evet folik asit kullanman gerekiyo hatta hamile kalmadan baslatiyo doktorlar ben aylardir kullaniyorum bebegin beyin gelişimi icin önemli ihmal etme. Kan sulandirici yida versiyse tahlillere göre vermiştir pıhtı sorunu olmasin diye. Doktorun ne verdiyse kullan ihmal etmeÇok mutlu oldum iyiki cevap verdiniz kendimi yiyip bitiriyodum çok teşekkür ederim bide hamileliginizde kan ilacı ve folik asit dedi galiba ondan kullandınız mı
Canım ben hamile kalmadim henüz 11 aylik evliyim 22 yasindayim. Bebek çok istiyorum ama olmadi daha. Ama hamilelikle ilgili bilgiye sahibim cok araştırma yapiyorum bu konuyla ilgili. Evet folik asit kullanman gerekiyo hatta hamile kalmadan baslatiyo doktorlar ben aylardir kullaniyorum bebegin beyin gelişimi icin önemli ihmal etme. Kan sulandirici yida versiyse tahlillere göre vermiştir pıhtı sorunu olmasin diye. Doktorun ne verdiyse kullan ihmal etmeÇok mutlu oldum iyiki cevap verdiniz kendimi yiyip bitiriyodum çok teşekkür ederim bide hamileliginizde kan ilacı ve folik asit dedi galiba ondan kullandınız mı
İnşallah Sağol canim yaa. Maşallah ne güzel hemen hamile kalmişsin bende senin gibi hemen hamile olmayi çok isterdim ama böyle olmasi gerekiyormuş demekki. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinBende 2 aylık evliyim Rabbim inşallah mübarek günde sanada versin inşallah senin de bir bebeğin olur hayırlı Kandiller Rabbim dualarinin karşılığını versin
Canım ben hamile kalmadim henüz 11 aylik evliyim 22 yasindayim. Bebek çok istiyorum ama olmadi daha. Ama hamilelikle ilgili bilgiye sahibim cok araştırma yapiyorum bu konuyla ilgili. Evet folik asit kullanman gerekiyo hatta hamile kalmadan baslatiyo doktorlar ben aylardir kullaniyorum bebegin beyin gelişimi icin önemli ihmal etme. Kan sulandirici yida versiyse tahlillere göre vermiştir pıhtı sorunu olmasin diye. Doktorun ne verdiyse kullan ihmal etme
İnşallah Sağol canim yaa. Maşallah ne güzel hemen hamile kalmişsin bende senin gibi hemen hamile olmayi çok isterdim ama böyle olmasi gerekiyormuş demekki. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Evet meryem suresini duymuştum canim 100 besmeleyide yaptim. Allah bağışlasın ablanın cocugunu Rabbim isterse olur Dua herşeye çare. Çok sağol canim benim meryem suresini yapacam :)Ablam 5 yıldır evli 2 yıldır çocuğu olmadı çok şükür suanda 3 yaşında bi oğlu var olması imkansız görünüyordu ama Meryem süresini cuma nin selasindan sonra okurdu bide 100 tane Bismillahirrahmanirrahim yaz ve iç çamaşırına tak sag gogsunun orda durmasina dikkat et cikartmana gerek yok istersen bu sekilde dene
Evet meryem suresini duymuştum canim 100 besmeleyide yaptim. Allah bağışlasın ablanın cocugunu Rabbim isterse olur Dua herşeye çare. Çok sağol canim benim meryem suresini yapacam :)
Kaç haftalıkti canım.. üzülme Rabbim tekrar nasip eder inşallah. Niye kaybettin bebeğini sorun neydi kiBebeğimi kaybettim