• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim

Musgok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
24
1
1
21 gündür adet olmuyorum ve şiddetli kasık ağrılarım var idrar testi yaptım ve hafif beyaz bir çizgi çıktı ve ilk bebeğim olucak acaba hamilemiyim bilmiyorum ve çok istiyorum kızlar bana yardımcı olun dr gitmek istemiyorum ya hamile değilsem korkusu var

21 gündür adet olmuyorum ve şiddetli kasık ağrılarım var idrar testi yaptım ve hafif beyaz bir çizgi çıktı ve ilk bebeğim olucak acaba hamilemiyim bilmiyorum ve çok istiyorum kızlar bana yardımcı olun dr gitmek istemiyorum ya hamile değilsem korkusu var
Testi yükle de yorum yapalım canım

20170615_073109.jpg ben bu testi yeni yaptım aç karnına ilk ıdrarimla bu şekilde çıktı ama tok karnına da yaptım onda bisey cikmadi

Yarın sabah eşimle test yaptırcaz inşallah dua edin benim için inşallah hamileyimdir... ❤

Cuma gunu kan verdim ablacim yarın sabah sonucunu ali cam inşallah çok heyecanlıyım evin içinde duramiyorum hamile değilsem çok kötü olurum inşallah hamileyimdir ❤

Ayın kacinda hamile kaldığı mi bilmiyorum nasıl takip edicem peki galiba ben 9 ay boyunca buraya yazicam

Back