Geçmiş olsun öncelikle umarım herşey gönlünüzce olur daha önce regl sancısı çektiniz mi Bılmıyorum ama bu belirtiler bende de vardi hem regl olacağım zaman oldu hemde gebeyim şuan yine oldu tek fark arada kasikda batmalardi bide erkenden tiksinme ile şüphelendim ben adete 4 gün kala yaptm çok silik çizgi çıktı Eğer ki 1 gün önce yapsam belki cikmayacakti çünkü test silikti kan verdim beta 13 çıktı bu değer 2 günde bir artıyormuş zaten belki erken yapsam test algilamayacakti bekleyin 1.2 gün testi tekrarlayn keşke erkenden öğrenmeseydim baya stresli geçiyo şuan ama yinede şükrediyorum var onu biliyorum ya yetiyo allah isteyen başta size ve tüm arkadaşlara nasip etsinHerkese merhaba size belirtilerimi yazsam daha önce deneyimlemis kişiler acaba yorum yapabilir mi
Yumurtlama tarihimi bilmiyorum sadece adetimi son günü doktor kontrolünde tam istediğimiz gibi sağlıklı bir yumurtam oldugunu söylemişti doktor. İleri derecede çikolata kistim ve yapışıklık vardı 1 sene önce ameliyat oldum ve şuan sorun yok gibi görünüyor şükür. 6 ay gececi menopozla tadavi gördüm son 6 aydır çocuk deniyoruz eşimle. Son 1-2 ayım kaldı normal olmazsa tedavi zorunlu olacak. Bu ayki belirtilerim goguste yuruken bile ağrı oluyo sızlama ve dolgunluk var dolgunluktan mi bilmiyorum göğüs damarlarimi net görebiliyorum. Göğüs ucunda areola kısmında biraz büyüme var. 2 gündür kasıklarımda yanma gerilme ağrı gibi bir his var. Uzun adımlarda anı hareketlerde kasıkta batma oluyo ve kuyruk sokumu kısmında belde ağrı var. Akıntım çok yok ama beyaz/sari kremsi akıntıdan sonra aynı tonlarda sulu bir akıntım oldu 1-2 kez bugün herhangi bir akıntım yok ama hani adet olmadan önce ilk hissettigimiz ağrı olur ya hafif tamam adet olcak herhalde deriz sonra şiddetlenir o ilk baştaki ağrı gibi bir ağrı var sanki yanma gibi hessettiren arada da vaginaya vuran bir ağrı oluyo affedersiniz. Bugün adetime 5 gün var dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Sizce adet öncesi belirti olabilir mi bunlar yoksa gebe olabilir miyim? Adetim bittikten bir gün sonra 1 boş bir dolu olarak değerlendirdik.
Amiin sizede sağlıkla hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin rabbim darısı bizlerin başınaGeçmiş olsun öncelikle umarım herşey gönlünüzce olur daha önce regl sancısı çektiniz mi Bılmıyorum ama bu belirtiler bende de vardi hem regl olacağım zaman oldu hemde gebeyim şuan yine oldu tek fark arada kasikda batmalardi bide erkenden tiksinme ile şüphelendim ben adete 4 gün kala yaptm çok silik çizgi çıktı Eğer ki 1 gün önce yapsam belki cikmayacakti çünkü test silikti kan verdim beta 13 çıktı bu değer 2 günde bir artıyormuş zaten belki erken yapsam test algilamayacakti bekleyin 1.2 gün testi tekrarlayn keşke erkenden öğrenmeseydim baya stresli geçiyo şuan ama yinede şükrediyorum var onu biliyorum ya yetiyo allah isteyen başta size ve tüm arkadaşlara nasip etsin
Çok teşekkür ederim umarım güzel haberler alırsın bende adet olacak zannettim öyle kasiklarimda belimde ağrı vardı adete 5 gün kala şüphelendim test yapacaktm bi anda ağrılar çoğaldı adet olacam galiba dedim testten vazgeçtim 4gun kala bişeyden tiksindim test yaptım silik çıktı kan verdim sonuç pozitif ve şuan hâlâ o ağrıları yaşıyorum arada bir özellikle bel ağrısı doktor yerleşmeden oluyor dedi o yüzden bol bol dinlenmeye çalışıyorumAmiin sizede sağlıkla hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin rabbim darısı bizlerin başına
regl sancısı çektim tabiki ama bu farklı bir ağrı gibi tam regl sancısı gibi değil. Yanma gibi arada batmalar oluyo evet. Ara ara unuttuyo kendini sonra tekrar başlıyor gibi
Bende dün tiksindim bir şey yerken midem bulandı tadı da pek iyi bir şey değildi belki de ondandır diyorum çok ümitlenmemek için. Birkaç gün daha bekleyip test yapcam yada direk kan veririm belki sonucu yazarım teşekkür ederim yorumunuz içinÇok teşekkür ederim umarım güzel haberler alırsın bende adet olacak zannettim öyle kasiklarimda belimde ağrı vardı adete 5 gün kala şüphelendim test yapacaktm bi anda ağrılar çoğaldı adet olacam galiba dedim testten vazgeçtim 4gun kala bişeyden tiksindim test yaptım silik çıktı kan verdim sonuç pozitif ve şuan hâlâ o ağrıları yaşıyorum arada bir özellikle bel ağrısı doktor yerleşmeden oluyor dedi o yüzden bol bol dinlenmeye çalışıyorum
Valla testleri de bozdukEğer şüphen varsa bir iki gün daha bekle öyle test yap beta düşük olunca testler de algılamıyor testlerde kafayı yedi biz kadınlar yüzündenilişkiden 2 gün sonra test yapanlar varmış allah arattirmasin bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz sonucu yazın burda bekleyenlerin mutlu olduğunu gördükçe bende mutlu oluyorum hadi hayırlısıBende dün tiksindim bir şey yerken midem bulandı tadı da pek iyi bir şey değildi belki de ondandır diyorum çok ümitlenmemek için. Birkaç gün daha bekleyip test yapcam yada direk kan veririm belki sonucu yazarım teşekkür ederim yorumunuz için
Tabiki yazarım hayırlı güzel haberlerle inşallahİnşallah güzel haberlerle dönersiniz sonucu yazın burda bekleyenlerin mutlu olduğunu gördükçe bende mutlu oluyorum hadi hayırlısı
Mrb bence zaten herkez adet ağrısıyla bir bire bir diyor ya aslında tam adet agrisiyla bire bir değil ya o daha farklı oluyor böyle anlatilmiyor ama kesinlikle adet agrisiyle aynı düzeyde olmuyor çok inceden inceden vuruyor böyle sanki bu arada inşallah Allah gönlünüze göre verir.Amiin sizede sağlıkla hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin rabbim darısı bizlerin başına
regl sancısı çektim tabiki ama bu farklı bir ağrı gibi tam regl sancısı gibi değil. Yanma gibi arada batmalar oluyo evet. Ara ara unuttuyo kendini sonra tekrar başlıyor gibi
Amin evet tam dediğin gibi hafiften hafiften vuruyo.Mrb bence zaten herkez adet ağrısıyla bir bire bir diyor ya aslında tam adet agrisiyla bire bir değil ya o daha farklı oluyor böyle anlatilmiyor ama kesinlikle adet agrisiyle aynı düzeyde olmuyor çok inceden inceden vuruyor böyle sanki bu arada inşallah Allah gönlünüze göre verir.
İnşallah güzel haberlerinizi beklerizAmin evet tam dediğin gibi hafiften hafiften vuruyo.
Amin inşallahİnşallah güzel haberlerinizi bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?