Acaba hamile miyim?

Merhaba benimde bi sorum olacaktı. Ayın 12sinde adet oldum ama normalden az rengi de daha açık 4 gün sürdü normalde çok yoğun geçer 6-7 anca azalır ve bitirdi 4 günden sonrada 3 gün kahverengi lekeler oldu 2 gündür de bel bacak kasık ağrısı çekiyorum ve genelde akşamları artıyor birde gece yarısı rüyamda portakal görerek uyandım ve acayip bir portakal istedi canım yemeden uyuyamadım hamile olmama pek ihtimal vermiyorum ama bir takım değişiklikler yaşıyorum yorgunluk ve uyku hali göğüs ucum da koyulaştı bana biraz bilgi verirseniz sevinirim henüz tecrübe sahibi deilim ve 1 aylık evliyim henüz ćok yeni yani :) şimdiden teşekkür ederim :)

Canım çok normal bende de aynı sorunlar var strese bağlı yada hormanel belki de mevsimsel değişiklikden olabilecek şeyler bende çok kasık bel ve bacaklarıma kadar ağrı çekiyorum normal şeyler ama aklına çok takılırsa bi doktora görün derim önemli bi şey olduğunu zannetmiyorum ama :) ben de 2 senelik evliyim devamlı doktora gidiyorum ama sorun yok sen de 6 ay da bi yada sene de bir de olsa genel bi test yaptır derim. :KK54:

X