Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıdrar testlerım adet gecıkmemn ertesı gunu cıktı 10 gundurde cıkıyor daha bıraz once yaptım kıpkırmız artk.ama kıst sorunum ve hormon sorunum oldugundan tamda guvenemıyorm.bıde cuma gunu radyologm tam olarka bısey goremedı.ufack bısey ama ne bellı degılms bende yarın kan testıne gıdıcem.
ayyy ne güzel ya ben sanırım o kıpkırmızı çizgiyi göremicemm(((hep silik silik silikkkkkkkkk
canim zaten bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz bence hamile kalmayi istedigin icin pisikolojik olabilir birde adetin duzenlimiydi eger duzenli ise bi doktora git. ben hamile kalmak istiyordum ama korunuyoduk o halde pisikolojik olarak 1 hafta adetim gecikti insanin dusunceleri cok onemli sen eline gecen firsati degerlendirmek istiyorsundur bende oyleydim o yuzden sorun oluyor kafana takma ve fazla dusunme
evet canım hamilelik belirtileri ama biras daha bekle istersen ben adetime 6 gün kala kanda baktırmıştım çıkmamıştı.hayırlısı olsun
slm arkadaslar bende araniza yeni katildim gebelik konusunda hepiniz pek bilgilisiniz masallah:) bende adetimden temizlendikten 1 hafta sonra goguslerimde kasinti agri basladi dr gittim korktum bisey mi var acaba diye temizligimin 20. gunuydu dr bakti ve endiselnicek bisey yok goguslerin hamile kadin gogsu gibi dedi ama suan goremeyiz varsa eger ondan oncede test yapmistim cikmadi zaten kacinci haftamda kesin olarak anlayabilirim ltf yardimci olunozamandan beri goguslerim hala agriyor damarlarim disari cikmis ve kasiklarimda cok kotu ara sira belimde agriyor acaba hamile olabilirmiyim yada adetmi olucam anlamadim kafam karisti esimde cok istiyor beni bilgilendirirseniz sevinirim