Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hamişsindir canıma.sben de bu ay erkenden hiç olmadığı kadar göğsümde dolgunluk ve ağrı hissettim hem de erkenden ve çok umutlandım.ama reglime 4 gün olmasına rağmen bugün adet oldum.inşallah sen bu ay güzel haberi alırsınkızlar adet dönemlerimiz yaklaştı.Bu dönemde hamile kalmak isteyenler veya hamile kalanlar siz kendinizde nasıl bir değişiklik hissettiniz?
Şu anda göğüslerim doldu ve karnım çok şişti acaba adet mi olucam bilmiyorum deneyimli arkadaşlar buraya..........senağlama
bende saniyelik mide bulantıları olmuştu
ben artık belirtilerin herbirine bi bahane buluyorum afedersinizi gazım var aa dün humus yedim ondandır diyorum bacaklarım ağrıyo yok yok spor yaptım ondandır. göğüslerim sisti sızlıyor regl olcam ondandır uykum var ayran içtim ondandır bende bi tuhafım insan regl olmasına üc gün kala bunları yaparmı yapıyorum işte napiim hep aynı terane tüm regl belirtilerini hamilelik belirtisi diye yorumlayıp hayal kırıklığı yaşaya yaşaya piskopat oldum. neden regl belirtisinden başka belirtisi yok ki bu hamileliğin dimi ama.
benim kasıklarımda ve bacaklarımda kramp oluyo .göğüslerimde de karıncalanma var..iştahım sıfır ara ara üşüme ve ateş basması oluyo .bide uyku hali ..bu gün regli günümdü hala olmadım .yarın sabah test yapıcam ..hayırlısı inşallah..
SELAM GİZNUR, BELİRTİLERİN BENİMKİLERLE TAMAMEN AYNI. TEST ALDIM. YAPSAM MI YAPMASAM MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. REGL GÜNÜM 17 Sİ . İNŞALLAH HAMİŞİZDİR. YARIN TEST SONUCUNU YAZ MUTLAKA
kızlar ben hamileymişim hemde 5.haftama girmişim.belirtiler;karın şişliği,tırnak kırılması,aşırı derecede üşümek.bel ağrısı
canım test yaptım ama 2.ci çizgi silik çıkıo.3 kere idrar testi yaptırdım,ilk birincisinde yaım saat sonra belirginlesti çizgi.son 2 testte ise hemen ince zayıf bi çizgi çıkıo.tan tahlilleri çok pahalı yaa 50 ytl yaptırmam yoksada hayal kırıklığı.14 gün geçti adetim