Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende senin gibi düsünüyorum..ya geç döllenme olabilir evet.hadi ilk test yanılttı 2.ci testtemi yanıltı 3.cü testtemi yanılttı beni..ilk testte yarım satt sonramı ne gördüm 2.ci çizgiyi.ikinci tesste ise 10 dakkikada gördüm.üçüncü testi sağlık ocağında yaptırdım hemen silik çizgi çıktı yani 5 dakia belki olmustu olmamıstı..
sizin yazdıklarınızı okur aaahhh benimde bebegim olsa derdim bu satırları yazıcak günler pek yakınmıs meger kızllaaaaar 5 haftalık hamileyim cok da mutluyum bende bir belirti olmadı ama müthiş bir regl sancısı cektim idrar testi pozitif olmasına ragmen inanamadım dün doktora gittik doktor söyledi hamile oldugumu cok mutluyum darısı sizlere ama önce kese olusuyo mus keseyi gördük nasık heyecanlandım anlatamam bebek bekliyenlere hayırlı olsun diyorum calısma yapanlara da kolay gelsin benim korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra oldu darısı en kısa zaman da sizlere inş.
arkadaşlar hastane isim yarına kaldı
insallah canım ya öğleden sonra yapsam acaba olumu ki öğle arası gidip alayım test.iş yerindeyim çünkü ..acaba öğlen yapsam bisi farkedermi???
taamam canım insalahh size haberi vereyim ..tutarım yaa 4 saat nedirki yeterki bebis olsun??