Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
loveactualey, trahel nasılsınız kızlar, benim bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ağrı falan da yok, ay umutlanmak istemiyorum hemen ama çok heycanlıyım yaa elimde değil!!!!
canım ben bugün regl oldum..:1no2: Ama tam başlamadı. Bu ay biraz erken geldi..Umarım sen hamilesindir canım yaaa.. Test yapınca hemen bize de haber ver:içelim:
ben çatlatma iğnesi kullanıcam bu ay .. ovulasyon testi kullanmak istiyorum acaba geçerli sonuç alabilirmiyim ..Canım yumurtlama zamanından 1-2 gün önce ilişkiye girmek önemli. Yumurtlama zamanını ise adet döngünden 14 çıkarıp buluyorsun. Mesela yani 30 günse döngün 30-14 16. günde yumıurtluyorsun demektir. Tabi erken veya geç yumurtlama da olabiliyor bazı zamanlarda. Adetin 4 gün önce bittiğine göre belki de sen yumurtluyorsun şu an. En iyisi buradan tüm baytanlara söylüyorum; OVULASYON TESTİ. Çünkü yumurtlama günü o kadar uğraştırıyor ki. acaba yumurtladım mı yumurtlaadım mı. Oysa bu test ile yumurtlamadan 24-36 saat öncesinde yumurtlayacağınızı öğreniyorsunuz. Çok kolaylık. a.sa.s
canımcım üzülme, hafifse belki hala umut vardır, olmazzasa üzülme, olmazsa bende üzülmiycem diyorum kendime benneyaptımki