Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gül cüm sen sıkma canını..Umarım hamilesindir. Yarına kadar sık dişini. Bence değerin yükselecek, çalışmaların boşa çıkmayacak emin ol..:))))
Gül sen sıkma canını herkesin durumu farklı biliyosun sen yarını bekle bencede. Moralini bozma negatif elektrikleri düşünceleri kov kış kış de. Ben hamileyim de. belirtiler ne alemde?
kızlar nour bana du edin 1buçuk saat sonra b-hcg sonucunu alacam..............
kızlar nour bana du edin 1buçuk saat sonra b-hcg sonucunu alacam..............
nbe diye merakta bırakıp sonucu yazmıyorsunuzinsan haber verir dimiş heleki benim gibi meraklı bekliyorsasırnaşık şeyşaka bi yana sonuç ne çıktı kız???
eve yeni girdim canım sonuç 5haftalık gebeyim darısı sizlerin başına mutluluk haberlerinizi bekliyorum dilek kapınız açık olsuna.s.:içelim:
Canıım çok tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza:)
Çok evindim canım yaa tebrik ederim:içelim: darısı başımız inşallah:teytey:artık çok iyi bakman lazım kendineeve yeni girdim canım sonuç 5haftalık gebeyim darısı sizlerin başına mutluluk haberlerinizi bekliyorum dilek kapınız açık olsuna.s.:içelim: