ay arkadaşlar 2 gün önce işe girdim:) İş yerinden nete girmem çook zor oluyor özellikle böyle sitelere. Uzak kalmışım ya haberlerden. Bir hamişimiz olmuş çook sevindim Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Bu ay takmayacağım kafama, zaten bu tempodayken nasıl takabilrim ki diyorum. Ama hamiş kalsam da çalışmayı düşünüyorum. çocuk da yaparım kariyer de diyorum. hehehe
selam canım noldu anlamadım tüp bebek adayı olduğunu nasıl tespit ettiniz ayrıntıları belki yazmışsındır yazdıysan ordan okuyayım merak ettim canım. hayırlısı neyse o olsun tabiiki. ben birkaç ay daha deneyip tekrar doktora gideceğim. benimki tüp bebek veya enjeksiyona karşı o yüzden ya doğal yoldan ya doğal yoldan bakalım artık kısmet
bide arkadaşlar ben yasmin kullandım 7 ay marta bıraktım,geçen hafta regl oldum ama kasıklarımda ağrı oldu yumurtladığımı sölediler.bu iyi bişey dimi bebek olması için yumurlamak,bide ben şubatta dr a gittim,muyane oldum dr herşeyimin normal olduğunu söledi kist,miyom falan yokmuş simir testimde iyi çıktı allaha şüküra.s bide folik asit verdi.ama yasmin hapı çok uzun süre koruyomuş bıraktıktan sonra bu doğrumu yaaa:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?