Acaba hamile miyim

Crazy0127

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
43
8
6
32
Kızlar adetime henüz 6 gün var bu süre kadar önce hamile olduğunu öğrenenler öncelikle bilgi verebilir mi? Mide bulantısı yer yer baş dönmesi gibi başımda ağırlık var alt karnım da ağrı sağ kasığımda ağrı olmakla birlikte batma hissi ve kramplar var göğüslerim de ise kabarcıklar oluşmuş adetime az kalan bir dönemde sıcaklığım artardı bu sefer ayaklarım hiç ısınmıyor erken saatler de kalkıp uyku tutmuyor yanlız gün boyu uyuma isteği korunmasız yumurtlama dönemi ilişkim oldu ve akıntım var göğüslerim de sızlanma birde hamilelik belirtisi mi üşütme mi sizce oğlum var yanlız onda böyle olmadım ilişki geçen süre 8 gün oldu ama ağrılarım var

o yumurtlama gunun kesın o gun mu yoksa takvım ortalamasını mı degerlendırdın?5 gunde rahıme tutunup baslıyo 48 satte bır 2 ye yada 3 e katlanmaya. 2 5 10 seklınde artması ve ıdrarda cıkması ıcın . sımdı test yaparsanız erken gebelık testı de olsa cıkmayabılr o yuzden 2 3 gun sonra bı test alıp yaparsanız daha ıyı olur:)) en mantıklısı ovulasyondan 12 gun sonra test yapmak her zaman . o saydıkalrınız hamılelık belırtısı. hıc bı hamılelıkte yasamazsın bı kere yasarsın yanı olabılıyo hamıle kalan sensın ama belırtıler degısebılır ^^ ben oyle gecmeyen yumurtlama aagrısı kramp vs bıdaha gıttıgımde 2. yumurtlamam oluyodu. bı de kıst vardı . o yapıomus kasık agrımı . hakkında hayırlısı olsun. hamıle olman yuksek ıhtımal . ama cok erken ıste bu o belırtıler ıcın sadece daha once dollenme olduysa dıye mantıklı. bı kac gun sonra test yap da kesınlessın

Telefonumda ki uygulamaya yönelik Dr ların dediklerine yönelik yumurtlama günüm adetime 6 gün var dediğim gibi sabırsızlık oluyor acaba mı diyorsun oğlumda sadece abartılı bir şekilde göğüs ağlarım oldu oradan anladım ama bu sefer kestiremiyorum birde adet oldum ayın 1 inde göğüs ağlarım öncesinde yok denecek kadar azdı yanlız sonrasında ağrılarım artmaya başladı yer yer sizlanmalar devam ediyor

sen yıne de kendıne dıkkat et. ıctıgın bıtkı cayı varsa aara ver. bı kac gun sonra testte cıkar zaten hormonlar degıskenn her adet sendromunun bıle yogunlugu farklı olur. cok odemlenırsem mısal ben o zaman gogus batması cok olur sısmekten ama gıuzel su ıctıgım donem ve spor yaptıgım ay dıyeyım karnm bıle pek agrımaz. .:)))

1 haftada 1.5 kilo almışım wc den çıkmıyorum abartısız sabah 6 dan bu yana 11 defa wc gittim

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar birisi güzel bir şey söyleyebilir mi

Bir göğüs hastalıklarına görünmeyi denediniz mi damarlar sadece göğüs kısmınızda değişiklik ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…