• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

Ayseguull1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
10
1
6
26
Merhaba ilişkiye girdikten 9 hafta sonra kan tahlili yaptırdım 0.13 çıktı hamile miyim sizce?

9 gün sonra değil canım 9 hafta sonra yani tam 9.haftada yaptım ondan önce eczanelerde olan gebelik testlerinden yaptim 2 3 hafta sonra negatif çıktı sonra kan tahlili yaptim o da 0.13 çıktı ama karnım şiş göğüslerim büyümüş gibi hissediyorum neden ki

Meraba burda yazilanlari kitap okur gibi hergun okudugum halde ill defa mesaj yaziyorum insallah.Benimde merak ettigim bisey var normalde 30 günde bir regl oluyorum iki ay kadar uat uste bi sorunum yokken 5gun regl gecikmesi yasadim sizce yumurtlama gunumu hangisine gore hesaplamaliyim.Degismisdir. yardimci olursaniz cok sevinirim;(

9 gün sonra değil canım 9 hafta sonra yani tam 9.haftada yaptım ondan önce eczanelerde olan gebelik testlerinden yaptim 2 3 hafta sonra negatif çıktı sonra kan tahlili yaptim o da 0.13 çıktı ama karnım şiş göğüslerim büyümüş gibi hissediyorum neden ki

Ayni seyleri bende cok yasadim canım olsa çıkardı cok düşük bi rakam 0.13 insallah en kisa zamanda yuksek betahcg leri görürsun:)

Back