Acaba hamile iyim???

Çok Tşk ederim canm sana da büyük geçmiş olsun. Benim kanama başlamadı henüz benim 4. Böyle oluyo nedendir bilmem çok kötü Bi durum Rabbim kimsenin başına vermesin
Canim nasil hisetigini cok biliyorum insallah ikimiz icinde hayirli olsun bol bol dua et kendine cnm allah büyük

Aynen canm Rabbim hayırlısını versin yok uşaktayım ben Rahim filminde bişy çıktımı sende nasıl çekildi anestezi işlemi?
Yok bişey cıkmadı şükür ama cok kötü oldum ben dogum yaptım sanki. Anestezili olmadım ama sen kesin anestezili ol. 5 10 dk lık bi işlem ama canım gitti tansiyonum falan düştü çok şiddetli adet sancısı gibi düşünün

Canim nasil hisetigini cok biliyorum insallah ikimiz icinde hayirli olsun bol bol dua et kendine cnm allah büyük
Amin canm inşallah Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin. İnşallah sende bende bizim gibilerde biran önce bebişleri kucağımıza alırız

Ben geçen ay gittim film için testleri falan yaptırdım ama işlemi yaptırmadı canm korktum bişy çıkacak diye bide zaten ben çok paniğim anestezi olmadan olamam gibi
Doktor üst üste hem kimyasal hem dış gebelik olunca Rahim filmi çekelim demişti Rahim filminde bişy çıkmayınca başka testler yapıyolarmı bilgin varmı canm?

Korkma acımıo dien de olmuştu. Kısa suruyo zaten. İnşallah bişey cıkmaz. Şimdi senin kimyasaldan dolayı başka testler yapabilirler araştırma hastanesine gidersen iyi olur. Güzelce bakarlar sen demeden onlar. Ben bunları hep ilk bebek istediğimde yaptırdım. Klomen i de doktor yeni verdi o zaman temiz herşey bekle demişti. Olmayınca verdi mecbur

Hayırlısı artık canm ya üniversite hastanesine hemen randevu vermiyorlar ama çok uzun zaman sonraya veriyorlar acilden gitsem yaparlardı acaba?

Hayırlısı artık canm ya üniversite hastanesine hemen randevu vermiyorlar ama çok uzun zaman sonraya veriyorlar acilden gitsem yaparlardı acaba?
Bu arada hala adet olmadım gebelikte olan beyaz akıntı devam ediyor sadece 5e düşmüş şimdiye adet olmam gerekti çoktan ben kimyasal diyorumda dış gebelik olmasın yine Allah korusun

Normal bi kadın doguma git baksınlar ultrasonla ne var ne yok kendini bu kadar heder edeceğine. Bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…