- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
Biber neyse ahahaha bizi olacak orası. ay guldumEderim tabiki. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biberimizi korktuğumuza uğratmasın insallah. Sen pozitif ol dikkat et kendine tedbirini al takdir Allahın bu defa güzel ilerler insallah her şey darisi da bize olsunnnn. Sen de bize dua et canım
Amin canım ben hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahEderim tabiki. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biberimizi korktuğumuza uğratmasın insallah. Sen pozitif ol dikkat et kendine tedbirini al takdir Allahın bu defa güzel ilerler insallah her şey darisi da bize olsunnnn. Sen de bize dua et canım
Çoookça amin kuzum beklemedeyiizAminnn canım benim inşallah doktora gittiğimde mutlaka haber vericem hayırlı haberlerle inşallaj
Çoookça amin kuzum beklemedeyiiz
Merhaba kızlar bugün kan testi yaptım biraz önce aldım sonucu. Sonuç = 20.19 çıktı şimdi sevinsem mi bişemedimArkadaşlar ben yeni üye oldum. 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ardından dış gebeliğin oldu sağ tüpüm alındı dış gebelikten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım (mart ayında) maalesef oda düşükle sonuçlandıson adet tarihim 14 mayıs şuan adetim 3 gün var son 4-5 gündür kasığımda da batmalar var miğde yanması ve ara ara bulantılar var bide akıntı var. bugünde sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyo dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim sizce? Testin fotosunu attım
Zamanlama artar canım değer bir iki gün sonra tekrar kan verMerhaba kızlar bugün kan testi yaptım biraz önce aldım sonucu. Sonuç = 20.19 çıktı şimdi sevinsem mi bişemedimçok düşük değilmi değerim
İnşallah artar neden yine düşük çıktı kiZamanlama artar canım değer bir iki gün sonra tekrar kan ver
Teşekkürler adetim iki gün var arada adet olacakmışım gibi sancı oluyoTebrikler hamilesin :)
Adet günu olan sancin nasildi benimde bugün olmam lazim sancim varda
Bazılarında geç arta biliyor testinde de zaten hafif çizgi çıkmış bir iki güne artar insallah cNmİnşallah artar neden yine düşük çıktı ki
İnşallah artar canımBazılarında geç arta biliyor testinde de zaten hafif çizgi çıkmış bir iki güne artar insallah cNm
Merhaba kızlar bugün kan testi yaptım biraz önce aldım sonucu. Sonuç = 20.19 çıktı şimdi sevinsem mi bişemedimçok düşük değilmi değerim
Zamanlama artar canım değer bir iki gün sonra tekrar kan ver
Bugün yine test yaptırdım kızlar moralim çok bozuldu 2 gün önceki değerim 20.19 du bugün kan değerim 29. 53Zamanlama artar canım değer bir iki gün sonra tekrar kan ver
Bilemedim şimdi cnm iki gün önce 20.19 bugün 29.53 artmış amaBugün yine test yaptırdım kızlar moralim çok bozuldu 2 gün önceki değerim 20.19 du bugün kan değerim 29. 53
Artmış ama az artmış korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktanBilemedim şimdi cnm iki gün önce 20.19 bugün 29.53 artmış ama
Nediyim kuzum inşallah bebiş vardır da sana böyle heyecan yaşatıyordurArtmış ama az artmış korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan
İnşallah kuzumNediyim kuzum inşallah bebiş vardır da sana böyle heyecan yaşatıyordur
Doktora sorun ya belki Allah korusun tutunamıodur falan ilaç verir yatın sakın bişey yapmayın. Aynı hastanede mi verdiniz kanı bu arada. Farklı hastaneler farklı cıkıo sonucİnşallah kuzum
Evet aynı hastanede verdim özellikle daha önce kimyasal gebelik ve dış gebelik yaşadım çok umutlanmıştım ama umudum azaldıDoktora sorun ya belki Allah korusun tutunamıodur falan ilaç verir yatın sakın bişey yapmayın. Aynı hastanede mi verdiniz kanı bu arada. Farklı hastaneler farklı cıkıo sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?