Acaba hamile iyim???

Biber neyse ahahaha bizi olacak orası. ay guldum

Amin canım ben hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Merhaba kızlar bugün kan testi yaptım biraz önce aldım sonucu. Sonuç = 20.19 çıktı şimdi sevinsem mi bişemedimçok düşük değilmi değerim

Tebrikler hamilesin :)
Adet günu olan sancin nasildi benimde bugün olmam lazim sancim varda

kk bir bebek daha geldi hadi gözümüz aydın iyicene büyüdük tebrikler

Merhaba kızlar bugün kan testi yaptım biraz önce aldım sonucu. Sonuç = 20.19 çıktı şimdi sevinsem mi bişemedimçok düşük değilmi değerim
Zamanlama artar canım değer bir iki gün sonra tekrar kan ver

Bugün yine test yaptırdım kızlar moralim çok bozuldu 2 gün önceki değerim 20.19 du bugün kan değerim 29. 53

İnşallah kuzum
Doktora sorun ya belki Allah korusun tutunamıodur falan ilaç verir yatın sakın bişey yapmayın. Aynı hastanede mi verdiniz kanı bu arada. Farklı hastaneler farklı cıkıo sonuc

Doktora sorun ya belki Allah korusun tutunamıodur falan ilaç verir yatın sakın bişey yapmayın. Aynı hastanede mi verdiniz kanı bu arada. Farklı hastaneler farklı cıkıo sonuc
Evet aynı hastanede verdim özellikle daha önce kimyasal gebelik ve dış gebelik yaşadım çok umutlanmıştım ama umudum azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…