• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile iyim???

Evet aynı hastanede verdim özellikle daha önce kimyasal gebelik ve dış gebelik yaşadım çok umutlanmıştım ama umudum azaldı 😞
Ya üzme kendini en azından hamile kalıosun bak ben kalamıyorum 1 bucuk senedir . At kafandan rahat ol. Herşey Allahtan vakti zamanı var herşeyin. Gidersin doktora yarın falan bakarlar bi bakmışsın fırlamış degerler yeni döllenmedir mutlaka.

Ya üzme kendini en azından hamile kalıosun bak ben kalamıyorum 1 bucuk senedir . At kafandan rahat ol. Herşey Allahtan vakti zamanı var herşeyin. Gidersin doktora yarın falan bakarlar bi bakmışsın fırlamış degerler yeni döllenmedir mutlaka.
Doğru söylüyorsun ama işte insanın elinde değil üzülmemesi dış gebelik beni baya Bi yıprattı insan ister istemez korkuyor takıntı yapıyor herşey in hayırlısı tabi Rabbim herkesin gönlüne göre versin🙏 senin neden olmuyor sorun falan yoktur inşallah

Doğru söylüyorsun ama işte insanın elinde değil üzülmemesi dış gebelik beni baya Bi yıprattı insan ister istemez korkuyor takıntı yapıyor herşey in hayırlısı tabi Rabbim herkesin gönlüne göre versin🙏 senin neden olmuyor sorun falan yoktur inşallah
Bende 1.5 yıldır deniyorum ilk denemem kimyasal oldu hemen ardından dış gebeliği oldu sağ tüpüm alındı dış gebelikten sonra 1 yıl olmadı iki ay önce yine Bi kimyasal gebelik oldu

Valla yok görünürde işte klomen kullandım gecen ay 3 yumurta oluştu 3 üde kist oldu çatlamadı bende onla ugraşıyorum. Neyi cok istersek cidden onla sınanıyoruz valla bak. Zor kolay değil benim test pozitif cıktı degerim 5.88 di işte bu ay ve gittim doktora kist oluşmuş deyince beynimden vuruldum ne agladım ne agladım. Senin yaşadıkların da zor. Herkes bişeyle sınano. Başka işlerle ugraş kafanı başka şeylere yor . Örgü mükemmel kafa dagıtıo tavsiye ederim.

Valla yok görünürde işte klomen kullandım gecen ay 3 yumurta oluştu 3 üde kist oldu çatlamadı bende onla ugraşıyorum. Neyi cok istersek cidden onla sınanıyoruz valla bak. Zor kolay değil benim test pozitif cıktı degerim 5.88 di işte bu ay ve gittim doktora kist oluşmuş deyince beynimden vuruldum ne agladım ne agladım. Senin yaşadıkların da zor. Herkes bişeyle sınano. Başka işlerle ugraş kafanı başka şeylere yor . Örgü mükemmel kafa dagıtıo tavsiye ederim.
Keşke ağlamak fayda olsa şuan bende deli gibi ağlıyorum Rabbim kimseye evlat aratmasın inşallah en kısa zamanda sende kistlerden kurtulursun Rabbimsana da sağlıklı hayırlı evlatlar verir🙏☺️

Keşke ağlamak fayda olsa şuan bende deli gibi ağlıyorum Rabbim kimseye evlat aratmasın inşallah en kısa zamanda sende kistlerden kurtulursun Rabbimsana da sağlıklı hayırlı evlatlar verir🙏
Amin canım cümleyle beraber inşallah.

Yaz buraya güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle Allah kalbine İnşirah ferahlıgı versin. İnşirahı cok oku duha süresini oku kalbin gönlün genişler hafiflersin. 💕

Yaz buraya güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle Allah kalbine İnşirah ferahlıgı versin. İnşirahı cok oku duha süresini oku kalbin gönlün genişler hafiflersin. 💕
Amin inşAllah 🙏sağol canm benm inşallah pazar bidaha baktırıcam bt hcg umarım güzel sonuçlarla gelirim😊💞

Doktora sorun ya belki Allah korusun tutunamıodur falan ilaç verir yatın sakın bişey yapmayın. Aynı hastanede mi verdiniz kanı bu arada. Farklı hastaneler farklı cıkıo sonuc
Selam bugün değerim 5 e düşmüş yani yine kimyasal gebelik 😭😭😭

Araştırıldımı bu durum doktor dedimi kimyasal die yoksa sen kendin beta hcg değerine göre mi diosun. Bi araştırma hastanesine git istersen baksınlar canım vardır bi çözümü illaki

Araştırıldımı bu durum doktor dedimi kimyasal die yoksa sen kendin beta hcg değerine göre mi diosun. Bi araştırma hastanesine git istersen baksınlar canım vardır bi çözümü illaki
Dahaöncede de yaşadığım için biliyorum canm ilk değil bu 😞

Rahim filmi çektircem bu ay adet olduktan sonra daha adet olmadım sadece beyaz akıntı var gelen giden yok hala yarında olmazsam Bi doktora gidicem
Alan da veren de Allah bunun bilincinde olalım her zaman. Olacak kalbinizi temiz tutun. Ben gecen sene cektirmiştim. Nerede yaşıosunuz İstanbulda mı başka yerde mi.

Alan da veren de Allah bunun bilincinde olalım her zaman. Olacak kalbinizi temiz tutun. Ben gecen sene cektirmiştim. Nerede yaşıosunuz İstanbulda mı başka yerde mi.
Aynen canm Rabbim hayırlısını versin yok uşaktayım ben Rahim filminde bişy çıktımı sende nasıl çekildi anestezi işlemi?

Canim cok uzuldum gercekten bennimde bi kurtajim var ondan 6 ay sonra hamile kaldim
Ilk degerim 680 di ondaniki gun sonra 630 duşmuş sabah zaten adet oldum suan 4 gundur cok kanamam var
Allah kimsenin basina getirmesin allah sabir versin 🙁😓🙁😓
Insallah Canim hakinda hayirlisi olsun canını sıkma allah buyuk

Canim cok uzuldum gercekten bennimde bi kurtajim var ondan 6 ay sonra hamile kaldim
Ilk degerim 680 di ondaniki gun sonra 630 duşmuş sabah zaten adet oldum suan 4 gundur cok kanamam var
Allah kimsenin basina getirmesin allah sabir versin 🙁😓🙁😓
Insallah Canim hakinda hayirlisi olsun canını sıkma allah buyuk
Çok Tşk ederim canm sana da büyük geçmiş olsun. Benim kanama başlamadı henüz 😞 benim 4. Böyle oluyo nedendir bilmem çok kötü Bi durum Rabbim kimsenin başına vermesin🙏

Back