• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba günah olur mu ki kararsızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyüyle alakası yok ki, aynısını babam da yapardı. Dedem, nenem yahutta baba tarafından herhangi bir akraba geldiği zaman sürekli tersler kötü davranırdı. Bir nevi güç gösterisi gibi bir şey. Hani onlara karşı bakın güç bende, ben ne dersem o olur modunda oluyor. Zamanla geçiyor merak etme 😉

Ayrica sen buyu tilsim vs yaptirmicaksin bunlar gunah.. sadece kurandan ayetler okuyacak hoca mesela suya. Ve bunu icir diyecek. Esinde ictiginde sana olan sevfgisi artacak ama bu buyu deil unutma kurandan ayet yani cok guzel bise. Buyu tilsim vs hepsi gunah sakn o islere girme

Ayrica sen buyu tilsim vs yaptirmicaksin bunlar gunah.. sadece kurandan ayetler okuyacak hoca mesela suya. Ve bunu icir diyecek. Esinde ictiginde sana olan sevfgisi artacak ama bu buyu deil unutma kurandan ayet yani cok guzel bise. Buyu tilsim vs hepsi gunah sakn o islere girme

tşk ederim şu ana kadar yargılamadan yazanlardan biri de sizsiniz çok tşk ederim

Hiçbirimiz fetva makamı değiliz ama günah tabi. Hatta büyü bozdurmak için vs hocaya gitmek bile günah diye duymuştum.

Keşke açıp bir google'a bakma zahmetinde bulunsaydınız. Burada saçma sapan yorum yapmalarına sebep olup insanları da günaha sokabilirsiniz. Zaten dini konu açmak da yasak.

Arkadaşlar eşimle ciddi anlamda sorunlarımız var daha önce bahsetmiştim bir konuda. Artık o ilk evlendiğimdeki insan yok bakışlarında bunu anlıyorum.Eşim kendi memleketindeyken bizi arayıp sormuyor ama eve gelince bize düşkün bir adam haline geliyor.Acaba bu adamda büyü falan mı var kafama takılıyo dışarının sözüne çok bakıyor.Hocanın birine tılsım yaptırsam günah olur mu?

büyü yapana da yaptırana da lanet olsun..
Bu sözü unutmayınız. Ama büyü varmı yok mu diye baktırabilirsiniz.Ona göre bozulabiliyor.

tövbe ya...bu tip şeyler aklınıza nerden gelir bilmem.benim eşimde annesine gittiğinde beni aramaz,sormaz...hatta annesini bırak kardeşinin yanına filan gitsin imkanı yok aramaz..ha eve gelincede onları aramaz :) bunda bi cinlik olacağını hiç düşünmemiştim.kafayı dinliyoruz biz...gitsin boşver ilgilenmesin..daha iyi değil mi?

Arkadaşlar eşimle ciddi anlamda sorunlarımız var daha önce bahsetmiştim bir konuda. Artık o ilk evlendiğimdeki insan yok bakışlarında bunu anlıyorum.Eşim kendi memleketindeyken bizi arayıp sormuyor ama eve gelince bize düşkün bir adam haline geliyor.Acaba bu adamda büyü falan mı var kafama takılıyo dışarının sözüne çok bakıyor.Hocanın birine tılsım yaptırsam günah olur mu?
Oturduğun yerden fikir yürütüyorsun. O gittiği zaman sende habersiz gideceksin takip edeceksin ya sevgi öyle sessiz kalarak olmaz. Korkuyorsun aldatıliyormuyum diye korkunun ecele faydası yok canım benim. Git araştır gör ne var ne yok ne boşu boşuna günahına gir nede aptal yerine koyup. Seviyorsan fedakarlık edeceksin tut ki aldatıyor seviyorsun diye düşünüyorum yazdıklarından ozaman o kadının karşısına çıkıp savaşacaksın. Mesela eşin memlekete gidiyorsa sende git onunla ya niye evdesin niye kendini soyutluyorsun gülüm gözden uzak olan gönülden de uzak olur o seni hatırlamıyorsa sen hatırlatacaksın. O seni aramıyorsa sen arayacaksın ilgisini çekecek biseyler yapacaksınyani istiyorsan istedigini göstereceksin bu senin elinde evet bazen başarısız da olabilirsin ama sen bırakmayacaksın ya eşini

Benim kocam böyle yapsa yedi ceddini dökerdim ortalığa kim dökmüşlüğüm de vardır :KK70: Aklıma en son gelecek sey büyü olurdu :KK70:

Bi de iki ayaklı büyüler var onlardan da sakınmak lazım :KK70:
İki ayaklısıda mi varmış ay hiç duymamıştım 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back