- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrica sen buyu tilsim vs yaptirmicaksin bunlar gunah.. sadece kurandan ayetler okuyacak hoca mesela suya. Ve bunu icir diyecek. Esinde ictiginde sana olan sevfgisi artacak ama bu buyu deil unutma kurandan ayet yani cok guzel bise. Buyu tilsim vs hepsi gunah sakn o islere girme
tşk ederim şu ana kadar yargılamadan yazanlardan biri de sizsiniz çok tşk ederim
Arkadaşlar eşimle ciddi anlamda sorunlarımız var daha önce bahsetmiştim bir konuda. Artık o ilk evlendiğimdeki insan yok bakışlarında bunu anlıyorum.Eşim kendi memleketindeyken bizi arayıp sormuyor ama eve gelince bize düşkün bir adam haline geliyor.Acaba bu adamda büyü falan mı var kafama takılıyo dışarının sözüne çok bakıyor.Hocanın birine tılsım yaptırsam günah olur mu?
"Günah olur" diyenler veya "eşinizin sizden sakladığı başka şeyler olabilir, dikkat edin" diyenler yargılamış mı oldu yani?
Oturduğun yerden fikir yürütüyorsun. O gittiği zaman sende habersiz gideceksin takip edeceksin ya sevgi öyle sessiz kalarak olmaz. Korkuyorsun aldatıliyormuyum diye korkunun ecele faydası yok canım benim. Git araştır gör ne var ne yok ne boşu boşuna günahına gir nede aptal yerine koyup. Seviyorsan fedakarlık edeceksin tut ki aldatıyor seviyorsun diye düşünüyorum yazdıklarından ozaman o kadının karşısına çıkıp savaşacaksın. Mesela eşin memlekete gidiyorsa sende git onunla ya niye evdesin niye kendini soyutluyorsun gülüm gözden uzak olan gönülden de uzak olur o seni hatırlamıyorsa sen hatırlatacaksın. O seni aramıyorsa sen arayacaksın ilgisini çekecek biseyler yapacaksınyani istiyorsan istedigini göstereceksin bu senin elinde evet bazen başarısız da olabilirsin ama sen bırakmayacaksın ya eşiniArkadaşlar eşimle ciddi anlamda sorunlarımız var daha önce bahsetmiştim bir konuda. Artık o ilk evlendiğimdeki insan yok bakışlarında bunu anlıyorum.Eşim kendi memleketindeyken bizi arayıp sormuyor ama eve gelince bize düşkün bir adam haline geliyor.Acaba bu adamda büyü falan mı var kafama takılıyo dışarının sözüne çok bakıyor.Hocanın birine tılsım yaptırsam günah olur mu?
İki ayaklısıda mi varmış ay hiç duymamıştımBenim kocam böyle yapsa yedi ceddini dökerdim ortalığa kim dökmüşlüğüm de vardır Aklıma en son gelecek sey büyü olurdu
Bi de iki ayaklı büyüler var onlardan da sakınmak lazım
Konu 10 senelik.. Konu sahibi de 10 senedir siteye girmiyorİki ayaklısıda mi varmış ay hiç duymamıştım
Hayatınızın hatasını yaparsınız.Hocanın birine tılsım yaptırsam günah olur mu?