• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba günah olur mu ki kararsızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aklına kötü şeyler getirme demiş bazıları bol dua et diye..iyi tabi dua edin de,Allahım bu adam bi haltlar yiyorsa karşıma çıkar diye dua edin bence..
zira mantıklı açıklaması yok bu işin..

21-06-2014, 08:05 Konu Sahibi : berekett #1 berekett - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) berekett berekett isimli üye çevrimiçidir (Online)
Papatya

Giriş tarihi
Jun 2014
Ne demek istedi anlayamadım:(((
Merhaba hanımlar;

Buraya ilk kez yazıyorum. 32 yaşında çalışan 2 tane kızı olan özgüveni tam , inatçı, çok detaycı,
Söylenen bir sözü kafasında sık eleyen ve daima mantıklı düşünsene kolay kırılan incinen biriyim.
Eşimle severek evlendik . Kendisi düz düşünen bencil ki bunu kabul eden öncelikleri farklı inançlı
biridir.
Sorun şu ki; eşim iyi bir işte çalışıyorken elin işinde çalışmak isteniyorum diyerek kendi memleketine torna dükkanı açtı.Oturduğumuz ilçeden 60 km uzaklıkta orda ev tuttu.Hafta sonları geliyor gelince de uyumakla geçiyor çoğu zamanda.Ben 2 çocukla beni çalışıyorken bırakıp gitmesini kabullenemedim hâlâ.Gittiğine göre ilgili davransa içim yanmayacak.Onun için varsa yoksa işi.Bana göre bir insanın eşi ve çocukları ilk sırayı almalı.Hatta ilk gittiği aralıklar çocuklar ve hastalandığımız da onu aradık ve benim gelişimi mi buldunuz hastalanacak dedi çok üzülmüştüm.Neyse eşim işini geliştirince bizimde oraya göçmemizi benim işten çıkmamı istiyor.İlk başlarda kızlarım için istiyordum çünkü yavrularım hep bakıcı elinde büyüdü.Her ne kadar onun sülalesini ve ilçesi sevmesem de katlanacaktım.Ta ki geçen akşam misafirlikteki konuşmasını duyuncaya kadar.
Arkadaşımın eşi sordu eşini ikna etin mi diye: Eşim ne dese beğenirsiniz gelene işte kapı gelmeyene kürek sapı dedi o kadar üzüldüm ki bu sözü kafama takıyorum. Sizce haksız mıyım?
------------------

Bu konuyu 2 gün önce açmışsınız.
Bu konunuzda size çok bağlı olduğu yazarken diğer konunuzda size soğuk olduğu yazıyor.
Bence eşiniz orada ailesi yüzünden ya da büyüden değil de başka nanelerden dolayı soğuk.:31:

Ben kim olursa olsun otobüste trende iş yerinde yani yanımda en yakın arkadaşım bile olsa
Telefonda konuşmayı sevmiyorum.tabiki bunu şahsım adına söylüyorum.
Belki aile büyükleri varsa çekiniyordur.
hemen yok başkası var yok tılsım yaptırayım diye düşünmek günahını almak olur.
En güzel tılsım bence eşinizle dürüstçe karşıklıklı konuşmak olur.

21-06-2014, 08:05 Konu Sahibi : berekett #1 berekett - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) berekett berekett isimli üye çevrimiçidir (Online)
Papatya

Giriş tarihi
Jun 2014
Merhaba hanımlar;

Buraya ilk kez yazıyorum. 32 yaşında çalışan 2 tane kızı olan özgüveni tam , inatçı, çok detaycı,
Söylenen bir sözü kafasında sık eleyen ve daima mantıklı düşünsene kolay kırılan incinen biriyim.
Eşimle severek evlendik . Kendisi düz düşünen bencil ki bunu kabul eden öncelikleri farklı inançlı
biridir.
Sorun şu ki; eşim iyi bir işte çalışıyorken elin işinde çalışmak isteniyorum diyerek kendi memleketine torna dükkanı açtı.Oturduğumuz ilçeden 60 km uzaklıkta orda ev tuttu.Hafta sonları geliyor gelince de uyumakla geçiyor çoğu zamanda.Ben 2 çocukla beni çalışıyorken bırakıp gitmesini kabullenemedim hâlâ.Gittiğine göre ilgili davransa içim yanmayacak.Onun için varsa yoksa işi.Bana göre bir insanın eşi ve çocukları ilk sırayı almalı.Hatta ilk gittiği aralıklar çocuklar ve hastalandığımız da onu aradık ve benim gelişimi mi buldunuz hastalanacak dedi çok üzülmüştüm.Neyse eşim işini geliştirince bizimde oraya göçmemizi benim işten çıkmamı istiyor.İlk başlarda kızlarım için istiyordum çünkü yavrularım hep bakıcı elinde büyüdü.Her ne kadar onun sülalesini ve ilçesi sevmesem de katlanacaktım.Ta ki geçen akşam misafirlikteki konuşmasını duyuncaya kadar.
Arkadaşımın eşi sordu eşini ikna etin mi diye: Eşim ne dese beğenirsiniz gelene işte kapı gelmeyene kürek sapı dedi o kadar üzüldüm ki bu sözü kafama takıyorum. Sizce haksız mıyım?
------------------

Bu konunuzda size çok bağlı olduğu yazarken diğer konunuzda size soğuk olduğu yazıyor.
Bence eşiniz orada ailesi yüzünden ya da büyüden değil de başka nanelerden dolayı soğuk.:31:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::53::53::53::53::53:

Arkadaşlar eşimle ciddi anlamda sorunlarımız var daha önce bahsetmiştim bir konuda. Artık o ilk evlendiğimdeki insan yok bakışlarında bunu anlıyorum.Eşim kendi memleketindeyken bizi arayıp sormuyor ama eve gelince bize düşkün bir adam haline geliyor.Acaba bu adamda büyü falan mı var kafama takılıyo dışarının sözüne çok bakıyor.Hocanın birine tılsım yaptırsam günah olur mu?

merhaba bence once eşinin davranışlarını takip et onunla konuşmayı dene büyü die bişey var evet ama bunu şuan yapabilen yok inanma öyle 50-100tl yaparız dienlere sadece paranı alırlar

Siz eşi memleketinde işyeri açıp sizi ihmal eden, çocuklar hastalanınca şimdiyi mi buldunuz diyen, isteyene kapı istemeyene kürek sapı diyen adamın eşi değil misiniz?

Ben de dahil bir çok kişi size eşinizin bencil ve saygısız olduğunu yazmıştık.
Valla bunun büyüyle falan alakası yok. Sakın öyle bir yanlış yapıp ahiret hayatınızı tehlikeye atmayın. Bu sadece vesvese.
Eğer çok merak ediyorsanız gidin bakın eşiniz orada nasıl yaşıyor.

büyüye büyüyle cevap verirsen çakışma olmaz mı
son yapılan ilk yapılanın etkisini bastırır mı
yoksa sona kalan çürük yumurta mı olur :27::27::27::27:

konu sahibi bişeyler yazak mısını yoksa biz aynı şeyleri söylemeye devam mı edelim? herkes aynı fikirde ,bu adam orda bi haltlar yiyor büyüle falan ilgisi yok...

büyüye büyüyle cevap verirsen çakışma olmaz mı
son yapılan ilk yapılanın etkisini bastırır mı
yoksa sona kalan çürük yumurta mı olur :27::27::27::27:

büyüyü,tılsımla yenecek..

tılsımı,efsunla mat etcekler..

efsuna,sihir yollıcaz..

en son bızı ya cehennem ateşi paklıcak,ya sirkeli su..

Papatya

Giriş tarihi
Jun 2014
Merhaba hanımlar;

biridir.
------------------

Bu konunuzu da okuyunca "başka sebeplerden" dolayı olabileceğini düşünmeye başladım ben de maalesef...

Uğraşmayın böyle şeylerle bu adamı bu hale getiren büyü değil

adamın aklıyla zoru var büyü yaptırmak yerine beyin nakli,vicdan nakli,iyi bir eş olabilmesi için sorumluluk nakli yaptırın..

kesin çözüm

büyü nedir? etkidir...
gaz vermek nedir? o da etkıdır
doldurmak nedir? o da etkıdır.

görüyorsun degıl mı, büyüye gerek mı var tüm bunlar varken :ssz:

Arkadaşlar eşimle ciddi anlamda sorunlarımız var daha önce bahsetmiştim bir konuda. Artık o ilk evlendiğimdeki insan yok bakışlarında bunu anlıyorum.Eşim kendi memleketindeyken bizi arayıp sormuyor ama eve gelince bize düşkün bir adam haline geliyor.Acaba bu adamda büyü falan mı var kafama takılıyo dışarının sözüne çok bakıyor.Hocanın birine tılsım yaptırsam günah olur mu?

Esine gerçekten büyü yapildigina inaniyorsan felak ve nasr surelerini oku derim tilsimla milsimla ugrasmaya ne gerek var ? Ayrica haci hocaya da inanmayin Allah askina.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back