- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
Benim geldi ama söyeleyemiyorum
Kimi kimden koruyacak
:)) orasını ben de bilemedim. fakat büyü falan var diye düşünüyorsa rahatlatma açısından olabilir. bir de hanımefendinin aklı neden hemen büyüye gitti onu anlamaya çalıştım biraz ama :44:
Arkadaşlar eşimle ciddi anlamda sorunlarımız var daha önce bahsetmiştim bir konuda. Artık o ilk evlendiğimdeki insan yok bakışlarında bunu anlıyorum.Eşim kendi memleketindeyken bizi arayıp sormuyor ama eve gelince bize düşkün bir adam haline geliyor.Acaba bu adamda büyü falan mı var kafama takılıyo dışarının sözüne çok bakıyor.Hocanın birine tılsım yaptırsam günah olur mu?
Benim kocam böyle yapsa yedi ceddini dökerdim ortalığa kim dökmüşlüğüm de vardırAklıma en son gelecek sey büyü olurdu
Bi de iki ayaklı büyüler var onlardan da sakınmak lazım
Arkadaşlar eşimle ciddi anlamda sorunlarımız var daha önce bahsetmiştim bir konuda. Artık o ilk evlendiğimdeki insan yok bakışlarında bunu anlıyorum.Eşim kendi memleketindeyken bizi arayıp sormuyor ama eve gelince bize düşkün bir adam haline geliyor.Acaba bu adamda büyü falan mı var kafama takılıyo dışarının sözüne çok bakıyor.Hocanın birine tılsım yaptırsam günah olur mu?
Evdeyim bu hafta o yüzdendir:) Rabbim ağlatmasın :)yalnız bugün çok havanızdasınız ya gülmekten alamıyorum artık kendimi
o ayaklı büyüler mesela nasıl oluyorlar çıtır çıtır falan mı
yalnız bugün çok havanızdasınız ya gülmekten alamıyorum artık kendimi
o ayaklı büyüler mesela nasıl oluyorlar çıtır çıtır falan mı
Bzı arkadaşlar eğlenmeye gülmeye ihtiyacı varmış galiba dalgaya alanlar lütfen yorum yapmasın kendilerinin de zaman zaman saçma düşünceleri mutlaka olmuştur.
Bzı arkadaşlar eğlenmeye gülmeye ihtiyacı varmış galiba dalgaya alanlar lütfen yorum yapmasın kendilerinin de zaman zaman saçma düşünceleri mutlaka olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?