Yorumların neredeyse tamamı; "zaten bir kere evlenmişsin tekrar neden evleneceksin, zaten bir çocuğun var, falancanin 2. evliliğide kötü gidiyor, ben olsam bir daha evlenmem" şekilde de yapılmış. Konu sahibi 28 yaşında daha gencecik hayatını yanlız mi yaşasın? Üstelik 3 sendedir de boşanmış, tekrar evlenmeyi istemesi kadar doğal bir şey yok.
istemesi tabii ki normal
bekarım, etrafımda 30dan önce evlenen de yok ama herkes evlenmeyi isteyebilir çok doğal olarak, evlenme isteği neden artık köylülük kezbanlık filan gibi bir yafta yiyor bilmiyorum
"paranı ye, gez toz"
e insan evlenince de gezip tozabilir?
(ha öyle olmayacaksa, gezmene tozmana karışacaksa, birlikte program yapmayacaksa vs. öyle evlilik yapılacaksa zaten o evlilik hiç yapılmasa daha iyi bence)
ve fakat
nasıl ki biz burada boşanmış çocuklu erkekle evlenmek isteyen bekar kadınlara "aman ha sakın, denk olun, çocuk büyük sorumluluk" vs vs diyoruz
şimdi dürüst olalım
bu kadın daha 28 yaşında
evlenmek isteyeceği adamlar 28-30-32 filan yaşında olsun
ortalamada 30 yaşında, daha bekar, hiç evlenmemiş bir adam çocuklu kadınla neden evlenmek istesin? denk değiller ki.
üstelik de erkekler boşanınca çocuktan da boşanıyor kocası gitmiş evlenmiştir bekar gibi. bu kadın evleneceği eve bir de çocuk götürücek.
o yaştaki erkekler daha evlenmenin kendisine uzaklar. sorumluluktur maddiyattır, fikren reddetmektir. daha adamları dümdüz evliliğe kalkışmadıkları için zaten eleştiriyoruz.
30 yaşında yeni heycanlı bir adam evde 7 yaşında bir çocukla nedne birlikte yaşamak istesin? evlendi de bir de çocuklu kadınla evlenmesi eksik kaldı şimdiki adamların!
üzgünüm belki çok kızacaksınız ama öyle yani.
çooookkkk büyük bir aşk olması lazım. ona da bence cidden Kadir gecesinde filan doğmuş olmak lazım. ben hiç göremiyorum öyle büyük aşkla evlenen filan.
meslekler denk, aileler çevreler iyi kötü bi' uyumlu, dünya görüşleri benzer, evlensek birbirimizi öldürmeyiz, e kafi miktarda da sevdik hoşlandık, hadi evlenek, şimdi evlilikler böyle --o da 3-5 sene sürelerde.
kıscası
@ komu sahibi
memursunuz
ama sizin yaşınızdaki okumuş, memur bir adam (ortalamada) daha anca yeni evleniyor olur, o profil için fazla erken evlenmiş çocuk yapmışsınız
başka profillerle de bu sefer maaşı için memur kız mı istiyor
ya da farklı farklı başka dertler olabilir, kolay gelsin umarım bulursunuz
ancak bu işlerde genel sorun bu ortalama profilden öyle veya böyle farklı iseniz, bulmakta anlaşmakta böyle sıkıntılar oluyor