• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba beni kıskanıcak mı?

Sivali5811

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
55
16
18
24
merhabalar öncelikle burada yeniyim çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum benim 1 sene süren bir ilişkim var sevgilimin babası ilişkimizin başlarında ailesini bırakıp gitmişti tüm yük kendisine kaldı 14 yaşında kardeşi var mart ayı pişman olup geldi yük gittiği için söz tarihi ayarladık fakat 3 hafta önce tekrardan gitti babası dün sordum fikrin değişti mi diye haliyle sorma gereği duydum kendimi heveslendirmek istemedim o da ailemi bu şekilde bırakamam gibisinden şeyler söyledi 1 sene sonra yapıcaktık sözü annesini bu gezdirir kardeşiyle ilgilenir eve bakar babası olsa bile annesiyle o ilgilenir annesi zaten benimle tanışmak istemiyor ümit vermek istemiyormuş ciddi bir yola girmeden 1 ay önce tanışırmış çiçek gönderdim doğum gününde yazmadı bile oğluyla gönderdi teşekkürünü ilerde kıskanır mı kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

hayır sevgilim ihmal etmiyor beni zaten bu zamana kadar ben adım attım kendisi benimle tanışmak istemedi kim tanımadığı bir kadına çiçek gönderir ki doğum gününde. sonuçta anne sever sahiplenir ama bunun kıskanma boyutuda var bunu merak ediyorum

ÖN yargılı olma derım yınede tanımaya çalış en azında annesinin huylarını öğren sevgilinden biraz

merhabalar öncelikle burada yeniyim çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum benim 1 sene süren bir ilişkim var sevgilimin babası ilişkimizin başlarında ailesini bırakıp gitmişti tüm yük kendisine kaldı 14 yaşında kardeşi var mart ayı pişman olup geldi yük gittiği için söz tarihi ayarladık fakat 3 hafta önce tekrardan gitti babası dün sordum fikrin değişti mi diye haliyle sorma gereği duydum kendimi heveslendirmek istemedim o da ailemi bu şekilde bırakamam gibisinden şeyler söyledi 1 sene sonra yapıcaktık sözü annesini bu gezdirir kardeşiyle ilgilenir eve bakar babası olsa bile annesiyle o ilgilenir annesi zaten benimle tanışmak istemiyor ümit vermek istemiyormuş ciddi bir yola girmeden 1 ay önce tanışırmış çiçek gönderdim doğum gününde yazmadı bile oğluyla gönderdi teşekkürünü ilerde kıskanır mı kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Sorunlu bir aile demek, sorunlu bir evlilik demek. Buna göre kendin değerlendir.

Cümle sonlarında noktalama işaretleri kullansaydınız. Anladığım kadarıyla da daha şimdiden sorunlar var. Bi olaya nasıl başlarsan, öylede devam eder...

kıskanmak ne alaka yahu kadının kocası gitmiş senin derdine bak

kıskanmak ne alaka yahu kadının kocası gitmiş senin derdine bak
Bu adamın ilk gidişi değil ve sorun sadece bu değil ben önceden davranış şekilleriyle ilgili yorum yapmanızı istedim tabi kocasının gitmesine bende üzüldüm bende bazı şeyleri kendi açımdan düşünüyorum hem kocası gitti diye kıskanmiycak mı?

Bu adamın ilk gidişi değil ve sorun sadece bu değil ben önceden davranış şekilleriyle ilgili yorum yapmanızı istedim tabi kocasının gitmesine bende üzüldüm bende bazı şeyleri kendi açımdan düşünüyorum hem kocası gitti diye kıskanmiycak mı?
kocası gitti diye seni niye kıskansın? onu soruyorum işte.

kocası gitti diye seni niye kıskansın? onu soruyorum işte.
Kocası gitti diye beni niye kıskansın ki ben diyorum ki kocası yok olsa da olmasada hep sevgilim bakıyor gezdiriyor ihtiyacını karşılıyor çiçek falan almıştım annesine teşekkür falan da etmemişti tanışmakta istemiyor ciddi bisey olmadan ümit vermek istemiyormuş ve bende bu duruma beni kıskanır mi evlenirsek kocasının vermedi değeri oğlundan görüyor beni şey görür mü geldi aramıza girdi

Kocası gitti diye beni niye kıskansın ki ben diyorum ki kocası yok olsa da olmasada hep sevgilim bakıyor gezdiriyor ihtiyacını karşılıyor çiçek falan almıştım annesine teşekkür falan da etmemişti tanışmakta istemiyor ciddi bisey olmadan ümit vermek istemiyormuş ve bende bu duruma beni kıskanır mi evlenirsek kocasının vermedi değeri oğlundan görüyor beni şey görür mü geldi aramıza girdi
zaman gösterir de kadının tavrında bi yanlışlık yok. daha ortada bişey yok tanışmak istememesi normal. tanışmadığın insana çiçek göndermen saçma. zamana bırak. kıskanır mı kıskanmaz mı diye düşünmenin manası yok.

benim sevgilimin annesi de ısrarla benle tanışmak istemişti. Tanıştık, çok iyi vakit geçirdik, sohbet fln herşey iyi. hatta daha çok tanıyalım birbirimizi demiş. 3 gün sonra evlenmenize razı değilim razı da olmam demiş. demem o ki en kısa zamanda anneyle tanış ak kara bellii olsunç dediğin gibi de olabilir

benim sevgilimin annesi de ısrarla benle tanışmak istemişti. Tanıştık, çok iyi vakit geçirdik, sohbet fln herşey iyi. hatta daha çok tanıyalım birbirimizi demiş. 3 gün sonra evlenmenize razı değilim razı da olmam demiş. demem o ki en kısa zamanda anneyle tanış ak kara bellii olsunç dediğin gibi de olabilir
Iste bende tanışmak istememin sebebi bu sonuçta nasıl bir aile merak ediyorum tek sevgilinle evlenmiyorsun habi az cok tanıma imkanım olmasını tabiki isterim iyi mi kotu mu düşüncesi ne ama kadın ciddi bir adım atmadan 1 ay önce tanışırız demiş bende o zaman beni 1 ay sonra kendi evimde tanır diye düşünüyorum

Aileciyse biraz sorun yaşarsınız anne düşkünlüğü varsa sevgilinizin annesi kıskanmasına gerek kalmadan yürütür.Şükür benim kaynanam annem gibi bende korkuyordum benzer bir aile ama biz bağları kurduk.Sende tanı bağdaşmaya çalış.

Back