intagram hesabınıda komple kapatmış, neden böyle bir kanıya vardınız ?Yakında düğün davetiyesini yada resmini biyerlerden görürsünüz.
zaten benden yaşça küçük ,ama normalde sorumluluklar açısından çok olgun oturalı sadece aşırı dengesiz ,Lütfen bir daha barışma.Çocuk oyunu mu bu.Gel diyor geliyorsun,git diyor gidiyorsun.Büyümesi lazım küçük beyin,zira ergenliğe yeni girmiş.
Yazdığı mesaj çok açık.intagram hesabınıda komple kapatmış, neden böyle bir kanıya vardınız ?
evet garip geldi zaten,ama sürekli arıyordu yüzyüze vakit geçiriyorduk,ne ara sevgilisi vardıda yakalandı,bu son zamanlar intagram hesabınıda komple kapatmasıda ilginç geldi banaYazdığı mesaj çok açık.
Sizin gönlünü almak için yazdığınız mesaj yakalanmış belli ki, yanındakine de peşinde dolanan sizsiniz bu hiç bişey hissetmedi hiç ümit vermedi ama saplantı yaptınız gibi göstermek için senaryo yazmış mesajda.
Yazdığı mesaj çok açık.
Sizin gönlünü almak için yazdığınız mesaj yakalanmış belli ki, yanındakine de peşinde dolanan sizsiniz bu hiç bişey hissetmedi hiç ümit vermedi ama saplantı yaptınız gibi göstermek için senaryo yazmış mesajda.
Kesinlikle aynı fikirdeyimYazdığı mesaj çok açık.
Düşünün sevgilinizin etrafında saplantılı manyak bi kız var. Heryerden stalklıyor bi şekilde biliyorsunuz. Tabi birazda güvensizlik var işin içinde.evet garip geldi zaten,ama sürekli arıyordu yüzyüze vakit geçiriyorduk,ne ara sevgilisi vardıda yakalandı,bu son zamanlar intagram hesabınıda komple kapatmasıda ilginç geldi bana
ailevi sorunları,ne zaman ailevi sorunları çıksa aniden ayrılma kararı alıyor,benden başka görüştüğü varsada memleketinde var burda oldugunu düşünmüyorum,çünkü biz sürekli msjlaşıp görüşüyoruz,yaşı itibariylede evlilik vs düşünmüyorum ama garip olması birden bire her ihtimali aklıma getiriyorBelliki bilmemkacıncıydınız, 1 numara sizi yakaladı ve oda oyun olsun diye böyle msj attı.
Kurtulduğunuza şükredin, size gidip gidip gelmesinden belli ztn
ailevi sorunları,ne zaman ailevi sorunları çıksa aniden ayrılma kararı alıyor,benden başka görüştüğü varsada memleketinde var burda oldugunu düşünmüyorum,çünkü biz sürekli msjlaşıp görüşüyoruz,yaşı itibariylede evlilik vs düşünmüyorum ama garip olması birden bire her ihtimali aklıma getiriyor
mümkün değil şuan evlenemez çünkü maddi sorunları var,buna eminimAilevi sorunlar denir hep ama her zaman aklını çelen başkası olur, sizin tam tersi özelliklerinizde biri, muhtemelen artık evlenmek istiyordur, yakında davetiye görürsünüz, çarçabuk ta evlenir sizle tüm bağını koparmış artık dönmez.
daha önceden böyle birşey yoktu,son bir haftadır böyle olduDüşünün sevgilinizin etrafında saplantılı manyak bi kız var. Heryerden stalklıyor bi şekilde biliyorsunuz. Tabi birazda güvensizlik var işin içinde.
Siz hala sosyal medya kullanmasına izin verirmisiniz?
o manyakta benmiyim,ben onu asla aramam o aramadan bitti dese bile ok der önüme bakarım,Düşünün sevgilinizin etrafında saplantılı manyak bi kız var. Heryerden stalklıyor bi şekilde biliyorsunuz. Tabi birazda güvensizlik var işin içinde.
Siz hala sosyal medya kullanmasına izin verirmisiniz?
Dengesiz biri sorunlar karsisinda nasil olgun, agir ve oturakli olabiliyor?zaten benden yaşça küçük ,ama normalde sorumluluklar açısından çok olgun oturalı sadece aşırı dengesiz ,
Dengesiz biri sorumluluklar karsisinda nasil olgun, agir ve oturakli olabiliyor?zaten benden yaşça küçük ,ama normalde sorumluluklar açısından çok olgun oturalı sadece aşırı dengesiz ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?