ACABA BEN Mİ DOYUMSUZUM YOKSA HAKLI MIYIM

ggggizem17

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
1
0
24
Merhabalar ben ortalama 2.5 yıllık evliyim 6 aylıkta bebeğim var benim sorunum evlilikle ilgili acaba gördüğüm evlilikleri çok mu farklı görüyorum yoksa manipüle mi oluyorum bilmiyorum biz eşimle gayet bırbırımizi severek evlendik şimdi de seviyorum en azından arada bir de sevildiğimi hissediyorum cocugum olana kadar orta halli bi ilişkimiz vardı belkide benim gözüme batmıyordu ama artık eşim ne benimle ne cocugumla ılgılenıyor fakat ben bunu soylesem ne ıstesen olmuyor dıyor bahsettiği maddiyat ama benim maddi bir beklentim yok ben ilgi istiyorum ama eşim 7/24 sahıbınden de gezıyor tıktok izliyor akşama kadar calışıyorum telefoına bakmayayım mı dıyor pazar gunu dışarı cıkıyor gelmıyor bı turlu hafta ıcı calısıyorum bı kahveye gıtmıyımmı dıyor ama zaten kendı meslegı ve masa bası bı ıs değil gun ıcınde de kendıne vakıt ayırıyor yanı bı ılgı kotası var gıbı aslında 30 dk bunu ya bebekle ya benle dolduruyor ve sıkılıyor ama kavga ettıkten sonra oturup dusununce acaba ben mı cok sey ıstıyorum dıyorum sızce

İlgilenmiyor olabilir haklı olabılırsınız ama kendı evlılıgınızı başka evlılıklerle kıyaslamamanızı tavsıye edıyorum sıze. Sosyal medyada gordugunuz mutlu evlılıklerın cogu yalan dolan aksıne bız cok mutluyuz dıye paylasım yapanlar daha mutsuz bu böyledir konusun kocanızla, alın karşınıza tiktok nedir ya ayrıca üff.

Haklı olan sensin arkadaşım ama önce kimsenin evliliğiyle mukayese etmemeyi öğren. Tabi sosyal medyasında vakit geçirecek ama dozunda. Karşına al güzelce konuş eve gelince biraz uğraşsın sonra telefonlar sessize alınsın kuralı koy.
Pazar gününü insan ailesine ayırır öncelik ailedir arada arkadaşlarıyla olması da doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…