- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
-
Selam bayanlar..Beni tanıyanlar bilirler derdim var köşesine kolay kolay konu açmam.Hatta toplasak 2 yada 3 mesajım vardır dertle ilgili..
Ama sanırım bu sefer fikilerinize ihtiyacım var..
Tanıyanlar bilir yaklaşık 6 yıllık bir ilişkiden sonra ağustosta nişan yaptık.
Çoğu kişinin olduğu gibi sorun nişanlım veya ailesi değil.Tam aksine her şey tam istediğim gibi gidiyor.Ailesi de nişanlım da her şeyi benim istediğim gibi yapıyorlar.
Ama buna rağmen nişanlandığım günden beri annemde sürekli bir eksik arama,hata arama kusur bulma gibi tavırlar olmaya başladı.Bazen açıklıyorum anne bak bundan dolayı böyle yaptılar can sıkıcak bir durum yok diyorum bu sefer de sanki ben onları koruyormuşum gibi algılayıp suratı değişiyor.Üzülmesini de istemiyorum annemin.
Ama hep "bak ne zaman oldu aramadılar".Yok "aradım sanki isteksiz konuştu kayınvaliden"..."Bak gördün mü onu böyle yaptılar bunu şöyle yaptılar."..vb.
Az önce aradım annemi konuşurken birden konu geldi nasıl geldiyse "en son ben aramıştım komşudaydı da zaten pek konuşmadık.O zamandan beri hiç beni geri aramadı.Nasıl dünür anlamadım gitti"dedi.Moralim bozulmadı değil.Sadece bunlar değil şimdi sıcak olayı anlattım ama çok dikkat ettim o kadar küçük şeylere takılıyor ki annem sanki gerçekten kusur bulmak için çabalıyor gibi.Belki de beklentileri fazla ama anne olarak daha idareci olması gerekmiyor mu daha çok kızıştırmak yerine.Onu ve kendimi üzmeden nasıl düzeltirim ne olur bana yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?